|
![]() |
#2521 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja imam smurfa na EUW, i on će mi koristiti čisto za isprobavanje championa....jer mi je main na EUNE. Ovaj na EUW planiram jednog dana dignuti na lv 30, pa polagano tamo ranked. EDIT: Tko god igra ADC, neka forsa ezreal blue http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history jednostavno, OP ovaj match mf, bilo je 4vs5, isto kao i s ezom prije dole ![]() Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 20.06.2013. u 01:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2522 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2523 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Sta mislite o tome da na svim rune page-ovima gdje imam ad marks ubacim jednu crit chance. Kad malo razmislim, mogucnost za crit je mala ali ako pogodi enemy champa moze mi winat exchange. Misljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nemoj na svim, nego samo na ADC rune page-u. To je jako popularno bilo u sezoni 2, ali i sada jako puno ljudi igra sa time. To što nećeš imat jednu AD runu, neće ti previše utjecat ina sam flat damage, ali ako se crit posreći možeš winat trade, burnat protivniku flash, ili što god, ili ga čak i ubiti ako već idete all in. Ja to ne koristim iz razloga jer se ne volim na sreću oslanjati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nevjerojatan meč. Igram protiv mordea, dam mu 2 killa, jer jednostavno imali su boljeg junglera. Naš je bio, neznam kak da kažem, idiot ![]() ![]() ![]() ![]() GG Riot! I čudo. Pushaju nas do nexusa, gubimo masno, i onda idemo na bot na dragon tf i nekim čudom ih ace. I to se može pobjediti. Važno da mi alistar govori da sam lucky sve ubio. I šta češ -.- JEDINI OPIS OVE SLIKE: I OVAKAV MEČ SE MOŽE POBJEDITI?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#2530 |
Premium
|
Naravno, takvi mečevi su najdraži ako pobjediš. Inače Gold 5, bilo bi lijepo skočiti iz silver 1 u gold 1 ![]() inače, pogledao sam ti match history, i skužio da nakon zadnjeg wina (10ti win) s sonom kada si imao 4/5/22 si trebao stati, jer si nakon toga krenuo umirati stvarno previše puta. Vidim da si pokušavao farmati, ali si ginuo...vjerojatno si igrao iživciran ili tako nešto, jer vjerujem da je tu bilo dosta glupih smrti, kao što se dešava svima nama kada nas uhvati lose streak ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Ja sam počeo igrati sve više Blitz-a, ako ti imalo ide s njim možeš carryati tim da je to nevjerojatno, ovaj zadnji game je bio da mi ADC (DisneyPL...da, da, da, PL PL PL ) dođe u gold 1, pa smo se smijali kako tristana uleti u borbu s doublelift style ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2532 |
Premium
|
Trebalo bi se banati Thresh-a češće. Ja sam praktički prestao banati Amumu-a, jer ga se lako izbjegne pošto većina Amumu-a nije dobra, nego je mentalitet "I press R, we win.". Igrao sam dosta Amumua, i taj champ radi razliku win-lose, ali imalo kooordiniran tim će ga uspjeti zeznuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() A i Tigar Teo bi mogao osigurat koji dan na moru ![]()
![]() |
![]() |
#2539 | |
Premium
|
Volio bih da spadam u onaj dio ljudi koji imaju apartmane, tada bih Vas sve ugostio ![]() Citiraj:
Dapače čak ću radije bilo koji dan ići u lane protiv Thresha i Leona nego protiv Nami i Lulu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Premium
|
Gledam malo ovaj OGN sada i ove lude Korejance, doslovno su uništili igru i treba im zabraniti igrati sa zapadnim timovima. Isključivo split push, nema killova, nema zabave, doslovno negledljivo i neshvatljivo da je nekome to uopće OK. Uglavnom sve se svodi na onaj post od Montecrista koji sam linkao. Shvaćam da ljudi igraju za lovu i da isključvo žele pobjedu pod svaku cijenu, ali ovo je živi užas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Guest
|
Ja sam taman pogledao Alternate vs Gambit. Predobra igra, preko 50 killeva i stalna agresija. ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Premium
|
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Tko je ono govorio da je Ez blue useless? Momak razara, možeš imati loš score, ali čim dobiješ Iceborn gauntlet, to je kao da si dobio 70% boosta. Još zadnja 2 tima koje smo mi to imali kompozicije naspram njihovih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Mirko, a ne Harry
|
Eo bas cu si uzet sad Ez-a radi tebe. Daj mi ako ti se da napisi kako redom kupujes iteme, vidim na linku kako to sve izgleda na kraju ali me zanima kako od pocetka buildas, jeli neke iteme pocnes pa ih kasnije zavrsavas ili kako. I da, ne buildas vise life steal? Btw prije par sati sam supportao Ez-a na normalu, lik je imao 15/0 skor jbt, niko ga ne moze uhvatit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 | |
Premium
|
Citiraj:
1. Dorans Blade (ili Boots + 4 hp ako si nesiguran ili se bojiš njihove Lulu,Thresh, Blitz bla bla) 2. Spirit Stone - završi spirit elder (neki tu uzmu usput vampiric , ja ne uzmem) 3. Tear of Godess 4. Iceborn Gauntlet (obično radim prvo Sheen, pa onda Glacial Shroud kako se već zove) 5. Lucidity boots 6. Manamune (čak i ako je nisi nastackao) 7. Last whisper - uvijek. 7. tu već prodaješ Dorans Blade ako si ga uzeo...sada sve ovisi, ti bi sada već imao ladno 300+ dmg...Guardian Angel, Blade of the Ruined king...ili Mercurial ako igraš protiv amumu/kennena...sve ovisi ja osobono većinom idem na GA ili na Botrk ako vidim da su kripovi Ako winaš hard i hoćeš bolju tranziciju u mid, onda umjesto spirit napraviš Bloodthrister, pa onda ostalo sve isto. što se tiče maxanja, uvijek ćeš kretati s Q. jedan savjet, ne uzimaj ga odmah, jer ako oni invejdaju a ti si na pogrešnom mjestu, zašto da iskoristiš flash (ako si sam uhvaćen pa moraš), radije pretisni CTRL+E (da podigneš E na lv 1) i iskoristi ga da preskočiš preko zida, a ako te prate opet imaš flash. Ako sve ide OK, podigni Q..pa E, pa opet Q, pa jednom W, i onda se fokusiraj na maxanje Q, pa tek onda E, a W samo kada moraš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Premium
|
Da se pohvalim, opet sam Gold 2, ludi Ezreal s 15 / 2 / 13 ..kažem, to je champ za uzdignuti se iz ELO-a ako ste imalo dobar adc ![]() jedna komičnost koju biste očekivali samo u "elo hellu": srušimo im 3 inhibitora, ...naš xin se svađa s leonom i kaže "bye" i leava..dobro da sam povukao pa pobijedili ali ono dfuq ..jer je rekao da ne zna junglati i da ćemo ga svi kriviti..lik je ono zajebao neke stvari, ali je ok, rekli smo mu da ne genka nego neka farma...i sve oke, ali on i leona su se malo preseravali jedno drugome...leona je htijela afkati od početka zbog njega bla bla...nakraju kaže nešto "ill go if you dont stfu", ova odgovori "go", lik napiše "bye" i leava..a već su imali snažnog jaxa...dobro da kako smo ubili jaxa sam skočio na tarica, preko njega smo ubili kennena i mf i završili, jer kasnije bi imali šansu za pobijediti a gejm prije toga u champ selectu riot mi kaže da sam dc (a nisam bio) i upiše mi loss, pa sam imao win/lose lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Premium
|
Kakvih ljudi (da ljudi, idiota) ima u ovoj igri... Sat vremena game, a od tih sat vremena smo proveli 20 minuta dobrih moleći Cait i Trynda da prestanu solirat. Nakon jedno 35 minuta smo im uzeli sve towere (Nexus towere isto) i sve inhibe, a Cait i Trynda se dobrih 20 minuta zaletavaju 1 na 5 i pokušavaju završit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|