|
![]() |
#2521 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
A što se tiče dizajna, to mi je još manje bitnije, jer smatram da je HTC sa dizajnom Desire/Sensation/Nexus1 itd, napravio Bingo.. Nekome je to onako preobično, nije fensi kao iPhone, šminka i ostalo, ja nisam takav tip pa mi ni to ne smeta.. Ajde da odmah rečem što mi to smeta, manjak memorije - to je ono katastrofa na Desire-u, kao da nemogu šibnut gore par GB nego stave 512MB ili jedva 768MB, to mi je praktički jedina zamjerka.. U svemu ostalome Apple se nemože mjerit sa HTC-om, ali reklama čini čudaaaaaaaaaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2522 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam Desire i iP4. Svaki od njih ima svojih prednosti i mana. Surfanje mi je nekako fluidnije i ugodnije na iP4. Desire nema naša slova pa kad pisem mail na njemu moram pisati bez kvačica. Kvaliteta izrade kod oba je super, ali mi se iP4 čini malo osjetljivijim pa ga više pazim. Kod iP me nervira što ne signalizira propuštene pozive/poruke kao ni kad je mob napunjen nego moram dr*ati po Home tipki da bi vidio ima li čega novoga.
|
Oglas
|
|
![]() |
#2523 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2524 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
@TutBlut: Nece ti uvaziti garanciju. Kad se telefon otvori, vidjet ce se da je ekran pukao a to nema sanse da ce uci u garanciju. Pokusaj, ali se pripremi da ga kupis na ebay. Napomena: radije daj servisu da ti to promijeni, jer postoji nekoliko vrsta ekrana kod Desire-a, a nisu kompatibilni jedan sa drugim. @Viper: Bootloader je trenutno zakljucan, ali se ocekuje skoro otkljucavanje. http://www.facebook.com/note.php?not...50305151453084 |
![]() |
![]() |
#2525 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Meni tipkovnica ima hr znakove (osim Đ) koji se dobiju dužim pritiskom na ostala slova.
![]() |
#2526 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Sranje mi je to što ja imam pretplatu od 300 kn koju ne mogu otkazati na taj mobitel, a ne mogu sada ništa s njim. Kako da provjerim koji tip ekrana moram uzeti da ne bi bilo još dodatnih sranja? Ebay mi je jedina opcija izgleda... |
|
![]() |
![]() |
#2527 | |
49%winner
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...l=1#post944030 Na ebayu ćeš proći puno jeftinije samo se uvjeri da nije i digitizer krepao.
![]() |
![]() |
#2528 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Odnjet ću mob u vip pa ću vidjeti što kažu jer sam samo pitao neki servis za cijenu ekrana. |
|
![]() |
![]() |
#2529 |
Premium
|
Moras skinuti LCD i naruciti drugi po P/N. Drugi nacin bas i ne postoji. Ako si bas siguran da je SLCD onda naruci SLCD. Ako stavis greskom AMOLED, riskiras da spalis plocu. Druga stvar je sto postoje i dvije verzije SLCD-a koje isto tako nisu kompatibilne i ne rade na istoj ploci. Sami ekran je u principu jako lagano zamijeniti, ali nađi dobar tutorial ako ti je prvi put da rastavljas Desire. |
![]() |
![]() |
#2530 | |
49%winner
|
Citiraj:
Može malo više informacija o ovome, zanima me? Tnx.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2531 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2532 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
#2533 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samo ti njega odnesi tamo gdje si ga kupio pa neka ga oni šalju u Agram servis. Traži neka ti daju neki zamjenski dok je taj na popravku.
#2534 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2535 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2536 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Ovako imam htc desire i zanima me dali bi kada se spojim na wlan trebao ostvariti istu brzinu kao i preko kompa? Na kompu preko speedtesta daje 4 mbit dload a preko mobitela 2 mbit download, upload je tu negdje. Slicna stvar je s 3G, frend na IP4 dobiva 5mbit brzinu a ja 1. Zna neko o cem se radi? |
![]() |
![]() |
#2538 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
aha sorry zaboravio sam, dolphin hd browser, rom oxygen 2.1.1 (android 2.3.4), kernel 2.6.35.12 stable - thalamus. |
![]() |
![]() |
#2539 |
49%winner
|
![]() |
#2540 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve je stock.. |
|
![]() |
![]() |
#2541 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Nesto mi se cudo dogadja sa Samsungom (SGS). Unazad 10ak dana baterija mi traje jedva jedan dan ? Ujutro u 7:30 ga skinem s punjaca i navecer oko 21h vec javlja da je na 15% da ga stavim a punjac. Od poziva bude eventualno 10 minuta, surfanja skoro nista, 2-3 puta dnevno provjeirm mail i to je to. Star je 4 mjeseca i prije ovoga mi je baterijala trajala 2,5-3 dana (bas full i dan i noc dok sad drzi jedva dan). WiFi je on stalno ali je namjeseten da se gasi kad je screen off tako da to nebi smjelo pojest bateriju. Jedino sto sam instalirao u tim danima je Viber (ali ga nisma koristio vise od 10ak puta jer nemam puno ljudi u imeniku na viberu)? Ima li tko kakvu pametnu ideju ? Hvala BTW koristim Froyo 2.2.1 i mob je rootan od prvog dana
#2542 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
A btw, stavi si zadnji official rom sa xda foruma - 2.3.3 JVO, doživjet ćeš neviđeni preporod.... Baterija traje i traje, kao na nekom mobu iz 99e ![]()
![]() |
#2543 | |
Freelancer
|
Citiraj:
- Cell standby 14% - Wi-fi 11% - Voice calls 5% - Phone idle 3% BTW jel izaso sluzbeni HR (on o preko KIESa) 2.3 za SGS ?
![]() |
#2544 | |
Premium
|
Citiraj:
Druga stvar, meni nakon cijelog dana, pokaže da je korištenje WiFi-a pojelo baterije oko 3%, nekad 4% (Recimo da ga dnevno koristim ukupno par sati).. Tebi pokazuje da je 11%, mislim, neću tvrdit samouvjereno, ali mislim da tebi wifi ždere bateriju.. Bar po ovome što sam gore napisao.. I display ti je na 66%, Wtf? |
|
![]() |
![]() |
#2545 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Nije izaša još službeni za hrvatsku 2.3.3 JVO, ali ako ne koristiš hrvatski, onda ti nije ni potreban, jer sadrži sve CSC-ove za hrvatske providere.
#2546 |
Freelancer
|
Omerta - Wi-Fi je ugasen kad je ekran ugasen (ima opcija u settingsima za to), znaci nemoram ga sa nikakvim widgetima (premda ga imam na homscreenu taka da znam na sto mislis) palit/gasit jer kad upalim ekran onda se pali i Wi-Fi. To je tako zato da mi ne "jede" promet jer vecinu vremena mi je dostupan Wi-Fi. ALI isto tako je bilo namjesteno i prije dok mi je baterija trajala 2+ dana bez problema tako da mi je to nejasno kako sad odjednom ![]() Ovo sto se displaya tice neznam sto bi reko ali ispada da mi display pocuga 66% baterije a ugasen je ono 90% vremena ![]()
#2547 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Ovo je sve divno krasno s 2core,gomilom rama,no da li postoje bilo koje aplikacije a da nisu igrice te da koriste sve te resurse?Mislim da ljudi koji imaju High end single-core mobove bi trebali preskocit ovu dualcore eru,ipak na jesen dolazi KalEl i 4core. |
![]() |
![]() |
#2548 |
49%winner
|
U tome i je razlog zašto ti je display 66%. Ekran ti je ugašen = mob ti je maksimalno u standby-ju = ono malo što ti ekran svjetli je zapravo i najveća potrošnja. Pogledaj si vrijeme koliko ti je display radio i koliko ti je wifi bio upaljen i vidjet ćeš da su ti te cifre skroz normalne. Display je najveći potrošač i makar radio 10min, prikazat će se kao ~70%. Jedino HTC službeni 2.2 ROMovi (ne znam za 2.3) kenjkaju s realnim prikazom potrošača jer rade izračune na nekoj drugoj formuli.
![]() |
#2549 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Edit: Teško je dočarati animaciju koja se pojavi na unlock screenu (animacija sunca, oblaka ili kakvo je već vrijeme se nastavi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I još malo eye candies (background je isto animiran) ![]() ![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 29.05.2011. u 21:33. |
|
![]() |
![]() |
#2550 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Taj Sense 3.0 je nevjerovatno lijep. Lockscreen je savršen. Već duže vrijeme vozim MDJ's Vivo Sense 3.0 ROM i svaki puta kad upalim ekram ne oduševe animacije ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|