Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.10.2011., 22:56   #2521
Mad_Duke
Guest

Nastavak obiteljske drame! (osim zadnjih 5 minuta epizode)
  Reply With Quote
Staro 25.10.2011., 00:58   #2522
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Koliko histeriziraju u tom Walking Deadu, omg ko meksicka sapunica su. Jos da glavni glumci nisu ocajni kao glumci mozda bi bilo i podnosljivo
Lud76 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.10.2011., 02:13   #2523
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Nastavak obiteljske drame! (osim zadnjih 5 minuta epizode)
Potpis, zadnjih 5 min jedin zanimljivo (donekle) Sezona nimalo blizu prvoj, bolje da su quitali ))
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2011., 05:53   #2524
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Zmaj000 Pregled postova
Potpis, zadnjih 5 min jedin zanimljivo (donekle) Sezona nimalo blizu prvoj, bolje da su quitali ))
I ja mislim ... serija o zombijima, a njih kroz 50 min epizode jedva 3 min ... ne zanima me family bullshit
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2011., 08:58   #2525
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

i opet iskliseizirana sranja. mislim, svi zombiji, a oni imaju farmu, netaknutu? debeli lik, cica veterinar, i neke kceri? ha, wrf? zombiji koji su zgazili vojsku, tenkove itd, i nema gdje ih nema - ali je farma citava cijelo vrijeme?
ali ajd, recimo. tu ide obiteljski proljev koji nema veze s vezom (on mora, ali mora ici po zenu!). idiote glupi, sin ti umire, a on razmislja o zeni? taj glavni lik se pogorsao pun k, od pomalo iritantnog lika u prvoj sezoni (jer mi je blesavo da cijelo vrijeme "jase" u odori serifa i obavezan sesir na glavi, u takvom kaosu, ali je lik bio stalozen, smiren, situacije su bile manje-vise realne........ ovdje histerija, lik inace izgleda ko' da mu je netko isisao 75% zivotne energije, skroz druga licnost u drugoj sezoni.

autocesta? stari i crnac ostanu sami kod kampera, ma nije muha naletila u tih xy sati koliko sunca ima dok ostatak trazi . a u prosloj, ma nisu prdnuli na svjezem zraku, cijeli NK segesta (sa gledateljima u dobro dobroj posjecenosti) protetura pokraj njih. i ono baljezganje crnca nisam nista skuzio, ajd nije niti cica, pa je to pripisano groznici.

ali opet najgluplja scena, glupa plavusa se bas mora odvojiti na sekund od skupine (jer jebiga, tako joj pise) i bas, ali bas u tom trenutku iza drveta dolazi zombi kojemu bi trebalo valjda pola sata da ugrize zensku osobu. jos se ova uspjeva braniti, i lupati zombija, a onda ko' u najgoroj bajci - dolazi princ (u ovom slucaju djeva) na sivom Garonji u punom trku i bejzbol palicom zvizne zombija! ok, ispostavi se da je mlada djeva kcer veterinara koji prespaja propucanog sina, ali bas u tom trenutku se ova mora odmaknuti - napada zombi, ali ne ubija (iako pred kraj serije su itekako brzi i pokretniji zombiji zeljni svjeze krvi, ovaj je valjda zaostao u razvoju) - ostatak krda je valjda 1km udaljen posto joj nitko ne pomaze - nailazi zenska na konju i rjesava situaciju. ovakvu limunadu je meni osobno zaista tesko popiti, naivno i djecije da se stvarno zapitam da li ima svrhe gledati dalje. jer od tolike sume, ova na konju i to u punom trku nailazi bas bas u trenutku kada treba - neophodno. isus bog............

i ostatak jos moramo gledati zenu od murjaka kako bleji u doktora koji treba operirati sina kako je veterinar (a ono, mali je nadomak smrti, a ona si premislja da li da mu dopusti? plus sto zenska mi sve gadnija izgleda, kostata glupa tuka, ona druga je plava glupa histerusa, ona treca je polucelava umno blago zaostala, ali trebaju ih sve tri zombiji pobit, onda bi serija bila bolja. gdje je nestao uostalom kinez, mali nema valjda 3 recenice u ove dvije epizode? mali mi je barem bio smijesan, sada je sve to nesto dramaticno obiteljsko napeto (ali prisilno napeto), prave akcije ima za vrijeme popusit jednu cigaretu. sve ostalo je stvarno ispod prosjeka svake razine, toplo se nadam boljim nastavcima.

i da, tko je gledao vidio je sto znaci kada se udaljis na par sekundi od krda (glupa plavusa kad ju odmah napadne zombi), sto znaci - kolike su sanse da jedna klinka od ~10 godina prezivi sama dvije noci i cijeli dan u sumi? dijete koje je odraslo uz majku koja je terorizirana od tate alkoholicara, koja se nagledala sranja i sranja u smislu obitelji, i sva je inace istraumatizirana?
ali ja bi se kladio da ce mala biti ziva . jer jednostavno nema logike da bude drugacije sudeci po proljevu dosadasnjeg scenarija, i to najvjerovatnije nece biti objasnjeno kako je mala prezivjela (ili jako lose). jer ako bude mala mrtva, kvragu, bit ce malo realnosti........ a toga mi najvise fali.

i da, fala bio cemu i bilo kome sto je napravljen Dead Island, doslovce lijecim zivce igrajuci ju. prava zabava, sve sto walking dead nije.
-->
ajde ajde...........

i opet iskliseizirana sranja. mislim, svi zombiji, a oni imaju farmu, netaknutu? debeli lik, cica veterinar, i neke kceri? ha, wrf? zombiji koji su zgazili vojsku, tenkove itd, i nema gdje ih nema - ali je farma citava cijelo vrijeme?
ali ajd, recimo. tu ide obiteljski proljev koji nema veze s vezom (on mora, ali mora ici po zenu!). idiote glupi, sin ti umire, a on razmislja o zeni? taj glavni lik se pogorsao pun k, od pomalo iritantnog lika u prvoj sezoni (jer mi je blesavo da cijelo vrijeme "jase" u odori serifa i obavezan sesir na glavi, u takvom kaosu, ali je lik bio stalozen, smiren, situacije su bile manje-vise realne........ ovdje histerija, lik inace izgleda ko' da mu je netko isisao 75% zivotne energije, skroz druga licnost u drugoj sezoni.

autocesta? stari i crnac ostanu sami kod kampera, ma nije muha naletila u tih xy sati koliko sunca ima dok ostatak trazi . a u prosloj, ma nisu prdnuli na svjezem zraku, cijeli NK segesta (sa gledateljima u dobro dobroj posjecenosti) protetura pokraj njih. i ono baljezganje crnca nisam nista skuzio, ajd nije niti cica, pa je to pripisano groznici.

ali opet najgluplja scena, glupa plavusa se bas mora odvojiti na sekund od skupine (jer jebiga, tako joj pise) i bas, ali bas u tom trenutku iza drveta dolazi zombi kojemu bi trebalo valjda pola sata da ugrize zensku osobu. jos se ova uspjeva braniti, i lupati zombija, a onda ko' u najgoroj bajci - dolazi princ (u ovom slucaju djeva) na sivom Garonji u punom trku i bejzbol palicom zvizne zombija! ok, ispostavi se da je mlada djeva kcer veterinara koji prespaja propucanog sina, ali bas u tom trenutku se ova mora odmaknuti - napada zombi, ali ne ubija (iako pred kraj serije su itekako brzi i pokretniji zombiji zeljni svjeze krvi, ovaj je valjda zaostao u razvoju) - ostatak krda je valjda 1km udaljen posto joj nitko ne pomaze - nailazi zenska na konju i rjesava situaciju. ovakvu limunadu je meni osobno zaista tesko popiti, naivno i djecije da se stvarno zapitam da li ima svrhe gledati dalje. jer od tolike sume, ova na konju i to u punom trku nailazi bas bas u trenutku kada treba - neophodno. isus bog............

i ostatak jos moramo gledati zenu od murjaka kako bleji u doktora koji treba operirati sina kako je veterinar (a ono, mali je nadomak smrti, a ona si premislja da li da mu dopusti? plus sto zenska mi sve gadnija izgleda, kostata glupa tuka, ona druga je plava glupa histerusa, ona treca je polucelava umno blago zaostala, ali trebaju ih sve tri zombiji pobit, onda bi serija bila bolja. gdje je nestao uostalom kinez, mali nema valjda 3 recenice u ove dvije epizode? mali mi je barem bio smijesan, sada je sve to nesto dramaticno obiteljsko napeto (ali prisilno napeto), prave akcije ima za vrijeme popusit jednu cigaretu. sve ostalo je stvarno ispod prosjeka svake razine, toplo se nadam boljim nastavcima.

i da, tko je gledao vidio je sto znaci kada se udaljis na par sekundi od krda (glupa plavusa kad ju odmah napadne zombi), sto znaci - kolike su sanse da jedna klinka od ~10 godina prezivi sama dvije noci i cijeli dan u sumi? dijete koje je odraslo uz majku koja je terorizirana od tate alkoholicara, koja se nagledala sranja i sranja u smislu obitelji, i sva je inace istraumatizirana?
ali ja bi se kladio da ce mala biti ziva . jer jednostavno nema logike da bude drugacije sudeci po proljevu dosadasnjeg scenarija, i to najvjerovatnije nece biti objasnjeno kako je mala prezivjela (ili jako lose). jer ako bude mala mrtva, kvragu, bit ce malo realnosti........ a toga mi najvise fali.

i da, fala bio cemu i bilo kome sto je napravljen Dead Island, doslovce lijecim zivce igrajuci ju. prava zabava, sve sto walking dead nije.

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 25.10.2011. u 09:05.
Burko je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2011., 14:18   #2526
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Fakat, kinez je bio zakon iskoncipirani lik u prvoj sezoni, čak mi je i onaj redneck kojeg su ostavili iza bio bolji lik od ovog sissy šerifa i kompanije.
Drugu sezonu režira netko drugi ili što? Stvarno se primjetno srozala kvalitetom u odnosu na prvu.

OT: @Burko Daj Steam ID ako imaš DI na njemu, da zahaklamo koji put coop
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2011., 14:20   #2527
ivan77
Guest

gledam sezonu 4 THE WIRE..što reći..ovo je toliko dobro i relano napravljeno , od visoke politike i korupcije do uličnih dilera i ubojica- Ulica , kriminal je riješen svakog romantiziranja , čak je i prisutni anti-junak "moderni Robin Hood" Omar , isprepleten strahovima i tjeskobom ,a ona dvojica "ubojica" i "boss" Marlo , su tako realno napravljeni da sam se naježio par puta, u ovome ima više užasa nego u bilo kojem horroru , a , isto tako "manervriranje" karijera policajaca , učitelja , gradskih službenika je prepušteno u većini slučajeva odlukama sa "vrha" i to gašenje entuzijazma kod istih radi "viših interesa" je najbolja slika realnosti na TV u do sada. Posebno je potresan prikaz "geto djece" puštene same sebi i pokušaji "socijaliziranja" koje pokušavaju provesti par entuzijasta. Ako slučajno neko nije gledao. Ovo je lektira. 10/10
  Reply With Quote
Staro 25.10.2011., 14:42   #2528
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ako nije bilo dosad...preporučam Shameless. Britanski original mi nije sjeo nikako, dok mi je ova američka verzija savršena. Prva sezona je gotova, sljedeća se očekuje početkom 1. mjeseca.

Walking Dead mi je također katastrofa, a ni novi House me nije pretjerano oduševio (u usporedbi s prošlom sezonom). Srećom, ima još vremena da se poprave.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote
Staro 25.10.2011., 16:50   #2529
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Zna li tko sta je sa Terra Novom? trebala danas biti dostupna 6. epizoda ali nema je...
Staro 25.10.2011., 17:03   #2530
Mad_Duke
Guest

Loša vijest za IT Crowd
http://www.comedy.co.uk/news/story/0...raham_linehan/

Sad čekati sljedeću godinu za special...

Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Zna li tko sta je sa Terra Novom? trebala danas biti dostupna 6. epizoda ali nema je...
Zar je tako teško pogledati ovdje prije nego pitaš glupa pitanja?
http://www.imdb.com/title/tt1641349/episodes#season-1
http://www.imdb.com/title/tt1641349/
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.10.2011., 18:56   #2531
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Citiraj:
Zar je tako teško pogledati ovdje prije nego pitaš glupa pitanja?
http://www.imdb.com/title/tt1641349/episodes#season-1
http://www.imdb.com/title/tt1641349/
http://tvcountdown.com/s/terra-nova

Tu sam gledao, krivo im pise ocito jel. Ne budi nervozan
Staro 25.10.2011., 20:57   #2532
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
The Walking Dead je danas obnovljen za treću sezonu, a recenzije preko Bare su pune oduševljenja i hvale. Izgleda da Amerikanci gledaju neku svoju verziju serije.
Puno bolje serije su se ukidale radi puno manjih gafova i nelogičnosti, a ova glupost ide i u treću sezonu.

Glavno da su Firefly i The Carnival odavno mrtvi

No, meni je i prva sezona bila smeće, tako da ova druga čak i iznenađuje ponekad jer nije smeće uvijek i stalno.
Staro 25.10.2011., 21:10   #2533
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Walking Dead je stvarno postao obiteljska drama.
90% zadnje epizode užasno. Ona glupa plavuša ponovo oduševljava sa idiotizmom.

A i ona 2 genijalca na kraju što izlete iz onog stacionara k'o nenormalni pred 100 zombia
Mislim, ne nečeš prvo pogledat van da vidiš šta te čeka.

Večina epizode stvarno preloša, jedino taj kraj malo digao tenzije.

Još mi je najbolji lik onaj sa samostrijelom.
Staro 26.10.2011., 01:08   #2534
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
The Walking Dead je danas obnovljen za treću sezonu, a recenzije preko Bare su pune oduševljenja i hvale. Izgleda da Amerikanci gledaju neku svoju verziju serije.
Puno bolje serije su se ukidale radi puno manjih gafova i nelogičnosti, a ova glupost ide i u treću sezonu.
hrvatska kritičarska pera također dijele oduševljenje američkih kolega istom, baš sam pročita tekst priej par dana.

inače, bacio oko na zadnju epizodu himym. imho, ubitačno loše... (izgleda da serija postaje odstupnica za houseove ex-suradnike, uočio sam i indijca doktora, nakon cameron-ice prošle god )
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2011., 15:10   #2535
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

bazinga punk, now we're even .

Staro 28.10.2011., 15:38   #2536
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Ovotjedni Big Bang Theory je dosta dobar, iako mi se čini da Sheldona poglupljuju svakim nastavkom sve više.
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2011., 16:35   #2537
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
Ovotjedni Big Bang Theory je dosta dobar, iako mi se čini da Sheldona poglupljuju svakim nastavkom sve više.

Ma, serija je odavno 80-90% "obiteljska" drama, a 10-20% geekovska komedija. Tako da nikaj novog.

Ali sa zmijom scena, mislim... kao da to ne bi skužio!
  Reply With Quote
Staro 28.10.2011., 16:39   #2538
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
bazinga punk, now we're even .

Osrednja epizoda, sve do epske zadnje scene

Staro 28.10.2011., 18:26   #2539
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Ma, serija je odavno 80-90% "obiteljska" drama, a 10-20% geekovska komedija.
hm, iskreno, nebi se slozio. nisam imao seriju nikako u komadu jer mi se nije dalo, naletio mi jedan lap prve 4 sezone, pa rekoh sto da ne......... tako da sam ja pogledao prakticki u danu po 4-5-6-7 epizoda, nije to toliko obiteljska drama. zapravo nije niti drama, vise nekakva frendly-girlfrend-boyfrend a-la Prijatelji serijica, sa geekovskim upadima. mislim, meni je vise nego ok, zaista se ne sjecam u zadnje vrijeme da mi je serija toliko dobro pala, da se opustim u tih 20 minuta bas kako treba..........

ali da su se srozali u petoj sezoni - definitivno. prosla epizoda mi je bila katastrofa, ova od jucer nije uopce losa, sa 5/5 krajem .

Staro 29.10.2011., 12:28   #2540
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Meni se Big Bang i dalje sviđa, koliko god malo kaskaju sa zadnjim epizodama. 8. sezona Housea je odlično počela, puno bolje nego 7.
Staro 29.10.2011., 12:39   #2541
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Evo vec sam na trecoj sezoni Star Trek : Voyager , planiram odgledati vise - manje sve serije , koju biste preporucili poslije Voyager , mislim poceti DS9 ili TNG ?
I koje filmove pogledati da bi se upotpunio dozivljaj .
Staro 29.10.2011., 22:52   #2542
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

tng je OBVZ štivo, dalje peglaj kronološki.
Staro 29.10.2011., 23:27   #2543
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Evo vec sam na trecoj sezoni Star Trek : Voyager , planiram odgledati vise - manje sve serije , koju biste preporucili poslije Voyager , mislim poceti DS9 ili TNG ?
I koje filmove pogledati da bi se upotpunio dozivljaj .
nhf, ali sto si radio do sada? pa voyager je isao barem 3-4 puta unazad 10-12 godina, picard isto tako, kirk bas i ne (barem ne u zadnje vrijeme), ds9 isto mislim da je jednom (mozda dvaput), na komercijalnoj TVu (hrt). cak je i archer isao (ne do kraja), ali je dosadnjikav prvih par sezona, kasnije krene kako treba, nesto kao ds9. ja sam voyagera toliko prozvakao da sada prije par godina sam ~95% epizoda znao nakon prvih 5 minuta pocetka sto je i kako ce biti, uvijek glavna + sporedna manje vazna prica, ali se svejedno gledalo.

ruku na srce, jesam treki, ali sam i realan sto se zanimljivosti i atraktivnosti tice. kirk (i serija i filmovi) ce ti bili li-la limunada, jer je em staro, em je gluma tako-tako, efekti su stari i u skladu s vremenom kad su snimljeni, elijeni su najcesce ljudi sa tonom sminke u cudnoj boji........ ono, bla. dok je picard prava poslastica, i serija i filmovi. voyager isto je 5/5 jer je mahom gama kvadrant pa se fajtaju stalno, dok je ds9 i kapetan sisko i bojnica i dukat........ najbolji likovi su garak i kvark, ako budes sve odgledao - znat ces o cemu pricam. ali mi nije to to, sve je to odlicno, ali definitivno voyager i picard enterprise + archer enterprice od negdje sredine sezona == obavezno stivo.

i da, slag na kraju pogledaj Red Dwarf, ali od pocetka (inace nece biti jasno).

i jedna prigodna za kraj, prvi put kad sam gledao sam umirao od smijeha: http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY

i joj da, iako sam tamo u filmovima mislim spomenuo, za trekije - The Captains. ovdje se bas vidi koliki je sisko frik zaprave....... a bakula ljudina.

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 29.10.2011. u 23:34.
Staro 29.10.2011., 23:55   #2544
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Red dwarf je stvarno vrh.

meni Voyager ima pola epizoda super a pola su dosade do bola.

enterprise je dobar a pogotovo u 3. sezoni.

TNG je dobar, DS9 lošiji a TOS je isto dobar.

filmove možeš sve pogledat svi su dobri

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 30.10.2011. u 00:08.
pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2011., 00:00   #2545
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Burko hvala na infou ma gledao sam davno Kirka,Spocka i ekipu ali vecina toga je izblijedila
Takodjer prije par mjeseci pogledao i Archera ali prekratko mi je bilo , taman kad je krenula akcija i onaj thrill kraj i ona neocekivana smrt , ostao je gorak osjecaj.

U vezi Voyager , kad sam bio manji to mi se cinilo glupim i neshvatiljivim te serije ali sada su pravi uzitak.
Steta sto nema u HD-u zbog 22" monitora , ali sta je tu je ne gledaju se te serije radi CGi efekata.
Samo se bojim da mi se TNG nece toliko svidjeti koliko Voyager upravo zbog upecatljivih likova kao sto su Neelix,Tuvok,Doctor,Paris , da mi nekako nece sjesti Picard,Riker itd , ali pogledati cu

DS9 jel moze onda poslije TNG da downloadam i krenem ?
Staro 30.10.2011., 00:11   #2546
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

hm. pa nije inace toliko vazno, ali jest . jerbo worf i o'brien su sa picardom u TNG-u, pa je to zavrsilo, pa su oni otisli na DS9. cak se ne sjecam da li je miles otisao i prije samog kraja, poprilicno sam siguran da je worf ostao do kraja TNG-a.

a fimove pogledaj kako su snimani po godinama, iako je svaki zasebno. i da, nije los nelix (iako je mene ponekad zivcirao), puno veci uzitak mi je bio Q i tuvok, i doctor koji mi je najjaci lik od svih. ali imas i u TNG-u jedinstvenih likova, mislim jedan data koji je jedinstven (osim lora, ali ajd), pa prvi klingonac u floti koji na kraju postaje vladar quonosa (ili kako se vec pise), pa prvi doticaji flote sa borgom i stalno natezanje sa romulancima...... plus sto su oni bili (pocetak definitivno) nekako naivni i glupi kao cijeli enterprice od kirka, dok su taman negdje od smrti one zenske zapovjednice osiguranja (i dolaska worfa, jel) postali 5/5........ a do tada tipicna sranja, kapetan, prvi casnik i vojnik potrosni. sta mislis, koji nece stici na teleportacijsko mjesto?

ali cak bi ti nakon voyagera osobno prvo preporucio cijelog archera, cisto reda radi, jer je kronoloski on prvi ispred svih. kirka preskocis i onda na TNG, i za kraj DS9 . i onda crvenog patuljka, naravski .

Staro 30.10.2011., 00:25   #2547
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
hm. pa nije inace toliko vazno, ali jest . jerbo worf i o'brien su sa picardom u TNG-u, pa je to zavrsilo, pa su oni otisli na DS9. cak se ne sjecam da li je miles otisao i prije samog kraja, poprilicno sam siguran da je worf ostao do kraja TNG-a.

a fimove pogledaj kako su snimani po godinama, iako je svaki zasebno. i da, nije los nelix (iako je mene ponekad zivcirao), puno veci uzitak mi je bio Q i tuvok, i doctor koji mi je najjaci lik od svih. ali imas i u TNG-u jedinstvenih likova, mislim jedan data koji je jedinstven (osim lora, ali ajd), pa prvi klingonac u floti koji na kraju postaje vladar quonosa (ili kako se vec pise), pa prvi doticaji flote sa borgom i stalno natezanje sa romulancima...... plus sto su oni bili (pocetak definitivno) nekako naivni i glupi kao cijeli enterprice od kirka, dok su taman negdje od smrti one zenske zapovjednice osiguranja (i dolaska worfa, jel) postali 5/5........ a do tada tipicna sranja, kapetan, prvi casnik i vojnik potrosni. sta mislis, koji nece stici na teleportacijsko mjesto?

ali cak bi ti nakon voyagera osobno prvo preporucio cijelog archera, cisto reda radi, jer je kronoloski on prvi ispred svih. kirka preskocis i onda na TNG, i za kraj DS9 . i onda crvenog patuljka, naravski .
okej , prvo da ovo pogledam pa ode na Archera iako se dosta toga sjecam , gledao sam prije par mjeseci pa cu onda TNG pa DS9.
Slazem se u vezi sa likovima i jos bi nadodao cpt Janeway koja je na trenutke iritantna i naporna sa pravilima Federacije i s osjecajem vezanosti za pravila dok je koliko mi se cini to lakse islo kod Picarda,Worfa i ekipe ( nevezano za Prvo Zapovijed , vecina njih se pridrzava toga ).

TNG sam odgledao par epizoda na TV-u nedavno i planiram odgledati samo radi Data,Q,Picarda i Riker.
Ali ajd naviknuo sam se na Janeway , u 3 sezoni je postala malo cvrsca i fleksibilnija sa pravilima i to mi se jako svidja

U vezi tog Crvenog Patuljka , zar to nije nekakva parodija na Star Trek , samo me zanima zasto da to pogledam ? koliko vidim jedino sto ima veze je referenca na star trek tehnologiju,likove,mjesta itd...
Staro 30.10.2011., 00:40   #2548
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Takodjer odgleda Voyagera prije par dana (po ko zna koji put - uhvati me s vrimena na vrime ), doduse ostale mi zadnje 2 iz 7 sezone.. Priznam, ima podosta i dosadnih epizoda u svakoj sezoni ali i dalje mi je najdrazi dio ST serijala (uz bok Enterpriseu naravno). DS9 mi je prestacionaran iako sam prakticki pogleda sve nastavke - ima svojih trenutaka...
Staro 30.10.2011., 00:51   #2549
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

baš sam nedavno pročita izjavu onog lika šta glumi cat-a u red dwarfu da su postigli dogovor s nekom manjom tv kućom o snimanju novih epizoda, nakon što ih je bbc odbio s obrazloženjem da 'to više ne bi bilo to'. možda se varam, no slažem se s bbc-evom odlukom...

@blava: da, nažalost dvd je max kvalitet u kojem se može gledat voyager. ako si na trećoj, onda ti se smješi skori dolazak jednog od najzanimljivijih likova star trek universea, kao i susret s najnabrijanijim anatagonistima u završetku treće/početku četvrte sezone.

od filmova - first contact, da vidiš kako se zakuhala cijela stvar s dr. cochraneom
Staro 30.10.2011., 01:04   #2550
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Slazem se u vezi sa likovima i jos bi nadodao cpt Janeway koja je na trenutke iritantna i naporna sa pravilima Federacije i s osjecajem
ovisi kako na sve to gledas. ali zamislimo situaciju da jest realna, zavrsis u kvadrantu gdje nitko ne poznaje tvoju vrstu i sve vrste su najcesce neprijateljski nastrojene, kako odrzati mir i stegu u svojim redovima iz dana u dan nego forsirajuci pravila? plus sto kapetanica kata, posto je zena, mora pokazati cvrcsu musku ruku od prosjecnog muskog kapetana........ ali, da, kasnije ona smeksa, cak i neke odluke nisu bas skroz na najboljem mjestu (mene osobno najvise zivciralo taj neki majka-sin odnos sa harijem kimom, nije mi to sjedalo). ali dobar voyager, za bocu mi je bolji od picarda, ostatak je tek poslije njih dvoje.

Citiraj:
U vezi tog Crvenog Patuljka , zar to nije nekakva parodija na Star Trek , samo me zanima zasto da to pogledam ? koliko vidim jedino sto ima veze je referenca na star trek tehnologiju,likove,mjesta itd...
av........ pa, da, recimo da je parodija na sve "svemirske" serije, ali dobra i originalna, zarazna komedija serija. kazem, ja kao ljubitelj pogotovo star treka (ali generalno svega SF, recimo preporuka (iako je rijec o budget TV produkciji) na The Langoliers) kad sam se prvi put susreo da patuljkom - ljubav na prvi pogled. mislim, britanci i britanski humor, jednostavno tu nema potrebe za jacim objasnjenjem, to je crveni patuljak.

mislim, kad oni jos uvijek imaju brod (koji se zove btw red dwarf, dok ga ne izgube u gacama dave listera (da, da, covjek sa gacama velicine galaksije ) jer su se nanoboti krytena pobunili jer im je robot postao dosadan pa su oni pretvorili ogroman brod u minijaturan i putuju kroz kosaru za prljavi ves od davea ), svaki pocetak serije dave u svemirskom odijelu riba van broda slova RED DWARF, i to sa onim slicnim s cim peru na benzinskama . a onda cijeli broj prolazi, i imas filing da prolazi ogroman kombajn kroz kadar, jer to nema veze sa tipicnim izgledom broda iz svega ostalog SF-a.

mislim, to je jedna od rijetkih serija kojoj nisam premotavao spice, jer se sve gledalo po X puta. dobre stare video kazete i HRT 3plus....... i kasnjenje na nulti sat, koji je bio taman 5 minuta nakon pocetka u 1.10 serije...........

inace, sad sam nasao na guglu, pazi recenice:

Code:
Lister: Trebamo ih napast, to najmanje ocekuju u ovom trenutku!
Rimmer: Najmanje sto ocekuju je vidjet klizajuceg mungosa koji plese  bolero. Vratit se nazad je isto ko stavit glavu lavu u usta i mlatit ga  mokrim rucnikom po mudima.
iako 7. i 8. sezona nisu na razini proslih (i inace imaju i nove tri epizode snimljene 2009-e, 20 godina nakon prvih epizoda, sa istom cetvorkom u glavnim ulogama), meni je red dwarf........ ma nesto kao mucke, kao crni guja, jednostavno nezaobilazna klasnika. ali da, SF humoristicna serija sa zaletima u parodiju, ali ne uopce toliko da se osjeti. i svakako pogledaj, ne bi smio pozaliti.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno