|
![]() |
#2521 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Pojavilo se sad još dosta toga u drugom testu što ja naravno ne razumijem ali dosta ljudi piše da još par stvari nije uredu u nalazu.. Evo slika: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...ca0c1e1ef40185 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2522 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Neće dobit nikakvu kaznu, jer je konzumirao van competitiona/borbe. Ekipa koja je kažnjena sa travurinom je bila unutar okvira borbe.. E sad koji su to točno okviri, nisam siguran. Znao je Jones šta radi bez brige, mada ne vjerujem da je htio bit uhvaćen. Ipak ga i mnogi klinci prate i to sigurno nije u redu. http://www.fightsite.hr/ufc/white-jo...o-pravo-boriti
Darker than a moonless night and hotter than hell itself, that is coffee. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 08.01.2015. u 11:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2525 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pratim sve tako i zadnji UFC Fight night održan 18.1. Baš sam skužio u zadnjih par evenata tako i u ovom sve samo borbe u welter i middleweight kategoriji. Izgleda da umire lagano kategorija ovih teškaša,osim JDS-a i Velasquesa nisam skužio da se netko posebno istaknuo. Di su nestali teškaši kao šta su bili Lesnar,Mir i ta ekipa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Dobre batine je dobio Siver. Conor je nabrijan ko raketa i gust ga je bilo gledat. Ovu prije jos nisam pogledal kak spada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma meni je zao. Nisu ni ovi u welter kategorijama losi al nekako nije to to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2531 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nešto se priča da bi Mirko mogao nazad u UFC...i dolazak UFC-a u Zagreb sada izgleda sve izvjesnije. http://forums.sherdog.com/forums/f2/...k-ufc-2917609/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Premium
|
Miocic - Hunt, ak bas mora CC vs Minotaur i naravno Gus po mogucnosti sa Jonsonom(ne sad imaju borbu), moze protiv TRTa ili DCa za glavnu u Zg. Blizu je i Conor. Da bar bude UFC u ZG. To bi planulo u jedan dan, karte. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 20.01.2015. u 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Strašno šta si je čovjek voljan raditi zbog novaca. Nakon prostitutki mi Mirko prvi dolazi na oči. Pa ako mu ne namjeste neki matchmaking mogli bi gledati egzekuciju u stilu Mortal Kombata....FATALITY! Sad sam pogledao sve njegove zgubljene mečeve. Neznam statistiku,no jel on u UFCu u teškoj naj-nokautiraniji borac ikada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2541 |
našikan pravim haos
|
Zašto ne bacati? Odeš,otvoriš svoju MMA akademiju i para kolko oš. Bar je to sada u modi. Ili baš trebaš zaglibit ko Bob Sapp pa da te po Intersparu/Lidlu vikendom masakriraju da bi klinci bili mirdi dok starci šopingiraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja bi ga protiv Minotaura definitvno. Mada to zvuci malo otrcano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jos uvijek svoje ime moze unovcit itekako,i samo naprijed Mirko.Sretno u drugom pokušaju. Conor McGregor i Jose Aldo, to je borba na koju sam fokusiran, mislim da sigurno bude borba godine,a možda i više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Premium
|
I vec vidim da je sve po starom. Nebu nista napravil dok ne ode trenirat negdje gdje su posteni borci i treneri. Nema kod nas jos dosta toga za UFC level. Badave mu njegova dvorana i sve pare ak nije okruzen sa svima naj, naj ko kaj su svi top borci u UFCu. Mozda prvo Shaub pa Mir i na kaju Big Nog.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.01.2015. u 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
našikan pravim haos
|
Neki izvor? Samo da Gonzaga opet ne napravi neki KO za povijest ![]() |
![]() |
![]() |
|
|