|
![]() |
#2522 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2524 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() koliko god Modern Lagfare 2 bio smece namjenjeno za debile, jos uvijek je najzabavniji ![]() igram novi BF:BC 2 i isto se ne cini bas tako dobar... gdje je fuckin' prone nestao? ![]() sve igre danas su FAIL jer su sve hebeni console port.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neki dan sam slusao kako ME2 ima lijepu grafiku... ![]() ![]() jedino pozitivno u tome je da se jos uvijek mogu lijepo igrati na preko dvije godine staroj grafickoj... a prave DX11 igre (ne brojim ove: stavili smo teselaciju na publiku pored staze) cemo vjerovatno igrati kad Hrvatska udje u EU... ![]() ![]() btw. sto ti igras kad si tako superioran? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Bilo što osim toga, MW2 porenem i odigram jednu rundu možda na tjedan-dva jedanput, i onda me prvo 3 puta izbaci iz lobby-a, p kad se spojim uvijek je taj prokleti lag, pa onda host otiđe, pa ide novo traženje pa onda ne nađe nikog i kicka nas sve van, pa onda opet dosadno traženje igre, pa kad vidim ove debile s ćim sve igraju na SD-u, izgubim voljuza igrom i opet je na pauzi po tjedan dva CoD 2 i 4 daleko rulaju pred tom igrom, ako želim nove mape, ima KK server i još neki (samo što nije S&D na njima ![]() NItko ne kaže da se mora igrati MP nešto novo što izađe, ima jako dobrih starijih igara za to, koje s ovim novim brišu pod, a to je kako i sam kažeš i svi ostali, razlog tome console portovi, i MW2 spada u to ... Nije Steam fail, nego sam IW i taj njihov IWnet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Uglavom,ja se bavim prodajom ti MW 2 kljuceva i jucer je bila takva situacija da tamo negdje oko 21:00 IW NET nije uopce radio kojih sat vremena ako ne i vise,uzas,ljudi su me skoro pojeli preko telefona
![]() |
#2530 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Naišao sam na nešto zanimljivo a znam da se svašta pisalo o tome Manual-M82A1 ![]() Inače, da li netko zna kako se zapravo zove/u ona zgrada di je ona misija kad se Soapa spašava iz zatvora? Odn, da li postoji takvo nešto zapravo ili je to samo napravljeno u igrici? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2531 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je igra skroz dobra. Nemam problema sa steamom, brzo se spajam, ne izbacuje me van. Jedino sto mi se ne svidja je to sto su snajperi totalno unisteni. Trebalo bi poradit na tom da se malo smanje dometi acra, famasa i scara. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ok, nisam igrao par dana, i evo sad reko, nedjelja je, idem bacit kojih pola sata, sat, kad ono, ne mogu nikako na nijedan server.. baca mi nešto tipa file xxx.mp.ff, is diferent from the server... WTF? ima li kakvo rješenje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
tech,ziva istina,a gabre,to ti je zbog novog updatea,184 jel tako?googlaj frende i skini si taj file i samo copy pastei da vidis kako ce raditi ![]()
![]() |
#2535 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma evo našao, kako me iritiraju takve stvari... nek jednsotavno prestanu onda vise radit igre za kompove i natjeraju ljude kupovat konzole, i nek na konzolu metnu miš i tipkovnicu i neće bit sretnije osobe od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ljudi jel može iko igrat mw2? Kad mi load-a mapu izleti mi poruka nešto patch_mp.ff, pa ako nekome radi (a ima original znači 182 verzija) nek me add-a na xfire da mi pošalje taj patch_mp.ff ili ga uploada negdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Kakva je to igra koju kupiš pa se onda nešto kvari svaki tjedan pa ne možeš igrat. Kakva je to firma koja te pušta da čekaš ili da sam tražiš rješenje po forumima i sl. Jel se tako nešto stvarno isplati kupit?
![]() |
#2539 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
ja osobno nemam problema sa igrom, jedini problem koji sam imao je bio onaj lag, a on je trajao 1-2 dana (kod mene), a nisam ni trebao mjenjat taj patch file...
![]() |
#2540 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ne postoji igra sa kojom netko neće imati nekakvih problema. Od tih koliko desetaka tisuća ljudi što igraju MW2, pa jedan dio mora imati problema da se i na trepavice postave Ja osobno, tek par problema, rijetko kada, niti problema sa lagom, niti sa pingom, jedno vrijeme je bilo nekakvih sranja koja bi se provukla u pokojem patchu ali bi se to brzo ispravilo.
![]() |
![]() |
#2541 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja zato imam stalno problema, i vrlo vjerojatno ću ju prodat. Nije vrijedna mojih živaca, a ni 300kn koje sam dao. U početku mi nije bilo žao, ali u zadnje vrijeme je nemoguće igrat. Stalno lag-a, baca van, čiteri na svakom drugom hostu.
![]() |
#2542 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Imam isto misljenje al problem je tko ce kupit takvu igru ak (sa)zna da ima tolko problema,i za kolko se uopce moze prodat igra . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Premium
|
Mislim posebno na MP komponentu koja je uništena uzaludnim pokušajima sprečavanja piratstva na način da se maknu dedicated serveri i da ti svaki tjedan izlazi novi patch koji patcha jedino onaj broj u uglu dok problemi koji muče ljude u prijašnjim postovima i dalje ostaju, štoviše pojavljuju se i novi. Ne kažem da se događa svima, ali problem je tu.
![]() |
#2544 |
|
![]() |
#2545 |
Premium
|
![]() |
#2546 |
|
SP od MW2 još nisam ni pokrenuo, a kupio sam igru prvi dan kad je izašla, zaboli me ona stvar što se događa kasnije COD 4 i COD 5 su najzabavnije MP igre ikada, koje sam kupio originale, normalno da sam i šesticu odmah kupio, nije podbacila, čak je i zabavnija od prethodnica.
![]() |
#2547 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Hebote umjesto da ide na bolje sa igrom ovo prelazi lagano u HOROR. Zadnjih para dana lag-a da nije normalno,upadnem na nekakav server dje se leti po zraku, udjem na drugi lik ima aimbot aj idem na treci lik ima automatski GL pa ono nemos vjerovati. Nikad nisam potrosio novce na vecu glupost,totalni promasaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
|
Ja sam onda očito blagoslovljen ![]() Nađem hosta, igram bez laga na ~80-100 pingu, budem prvi, FTW, idemo dalje, next map, opet prvi ili među prvima, lag-o-metar miran, čak i mirniji nego što je bio na serverima u CODu 4, ma milina za igrati. Cheatera nisam vidio, pa ne pamtim kada zadnji puta... Dao bi i 800 kn za igru, a ne 400 koliko sam dao, zabava na kubik.
![]() |
#2549 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ti si izgleda jedini koji nema problema... NHF,ali ako pokusavas opravdati ovu igru time sto je zabavna sa problemima koje ljudi imaju sa navedenom igrom(nema ded.servera,lag,crashevi,update,i ponajvise cheater) ako si ti zadovoljan,super ali pogledaj koliko se njih zali na izgubljene zivce a ponajvise novce(njihovo misljenje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ne možeš po tome gledati koliko ljudi ima problema s igrom. Tko ima problem- napiše na forumu (npr.). Tko nema problema- ne piše po forumu kako nema nikakvih problema (uglavnom ne piše ![]() Ja sam imao koji manji problem (1- 2), ali riješeno je sve u roku par sati. Tako da sam zadovoljan. ![]() Ne bih sad dao baš 800 kuna za nju..., ali nije mi žao ovih 400. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|