|
![]() |
#2521 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
By the way....ta XFX4870 iz Njuškala je moja i nije (barem meni) uopće bučna osim ako nemaš zečji san i ako ne frljiš vent na 100% cijelo vrijeme Rivom ili MSI Afterburnerom. Grafička ima solidan hladnjak sa toplovodnim cijevima i prosječno tihim (glasnim) ventilatorom,...ne grije se nešto previše no uostalom sve 4870-tke su tople-vruće pri radu,...to te ionako netreba brinuti kad grafe koja ima još 17mjeseci gare. Moj savjet........za koju god se grafu odlučiš gledaj da ona obavezno ima garu i da ta gara vrijedi što duže. ![]()
![]() |
![]() |
#2522 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Opet ti ja govorim ova,samo probaj lika srušiti za cijenu ili pristaješ (stvar vašeg dogovora) http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...-oglas-1460649 Grafička je bila moja dobivena na reklamaciji kao nova u 4.mj 2009. Tiha,dobre temperature,nikad gažena niti modana na bilo koji način. I slika ne odgovara,riječ je o ovoj sa VGA,HDMI,DVI http://slike.hr/slike/hd4850dualslot_498f4.jpg.html Osim toga ima ovo od bundlea+inst. cd (znači sve osim kutije) http://slike.hr/slike/10072010157_4dec1.jpg.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2523 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni kod nje smeta jedna stvar - taj XFX-ov 'jaje' cooler ne izbacuje topli zrak izvan kućišta kao referentni dual slot. Isto tako su prilično glupo pričvrstili plastični poklopac coolera za heatpipeove pa je kistom teško očistiti finove samog coolera bez skidanja cijelog coolera sa grafe.
![]() |
#2524 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 | |
Premium
|
Citiraj:
Vidio sam vrlo slična,..gotovo identična rješenja na Gainwardu GTS 250 Green,Gigabyte-u,Palit-u i VTX3D. A što se tiče čišćenja hladnjaka kistom iskreno neznam jer sam grafu do sada samo jednom vadio i ispuhao zrakom (kompresor) ono malo prašine što se bilo nakupilo.
![]() |
![]() |
#2526 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako bas se uzima 4870 onda bih radije preporucio Sapphire ili bilo sta sa referentim coolerom ako nemas namjeru mijenjati, ako imas namjeru jos puknit neki aftermarket cooler gore, onda ti je ovo jaje totalno nebitno Npr, meni moja Sapphire zasad ok, doduse sa 37% se mora sad drzati oko 45% cooler zbog temp kakvih jesu, ali i dalje u zatvorenom kucistu buka nije prestrasna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo da te podsjetim,...možda da ti podcrtam pa se onda sjetiš. ![]()
![]() |
![]() |
#2528 |
Why so serious
|
Zato velim, NAJJEFTINIJA SAPPHIRE 4870 + najjeftiniji S1 i miran si, i još te jeftinije izađe od nekog XFX ili ostalih kulera koji su qurac. Osim vapor-x to je druga priča. EDIT: Oooo da, vidim, i dalje sam kod toga da je bučna. Snimi je pa stavi da vide kolko je tiha ak stojiš iza toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2530 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
A sto se tice buke ako bude bas jako bucala kupit cu novo hladenje i ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2531 |
Banned
|
jos samo jedno pitanje posto se dvoumim izmedu ove dve jer to sam jedino naso da nije prodano Grafička nvidia xfx 260gtx 216sp, stara 4 mjeseca, full bundle, garancija, 1000kn, moguće korekcije ili XFX 4870,512MB,DDR5,sa računom i garancijom 18mj.,samo 790KN koju bi bilo bolje uzeti s obzirom da mi daje 4870 za 750 kn kolika je razlika u performansama ako nije bas nesto pre velika kupujem 4870 + S1 dosta je razlike u cijeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Why so serious
|
Ak ide 4870 za 750kn onda nju zemi. 250kn nije za bacit! A nije puno bolja, ubiti imaš hrpu testova na netu, malo pogledaj rezu na kojoj igraš i onda ti bude jasno jel se isplati dat 250kn više ili ne, za nekaj kaj nije velika razlika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Banned
|
E sad opet problem obije 4870 prodane. Nevidim na njuskalu da ima ista vise tih grafi. Pa sta bolje sljedece uzeti. Javio mi se decko i kaze da bi mi na GTX260 216sp na mom 19" monitoru na maloj rezi slika bila mutna :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
![]() Druga je stvar ako ti je 900kn na više puno novca za grafu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne pričam mu besmislice jer je ta grafa kod mene u kompu ,a nas dvojica imamo iste monitore.Kada spojim na lcd tv 32" (1360*768)slika je perfektna , a kada prebacim na monitor nazad (1280*1024) slika je mutna jer driveri ne naprave scaling kako treba.Lik kupuje grafu od mene , pa sam mu to odmah napomenuo da ne ispadne da sam ga smrdo kada spoji grafu na monitor.Samo sam želio ispast fer pošto vidim da imamo iste monitore koji očigledno imaju nekih problema sa tim driverima od nvidie. Zadnje izmijenjeno od: tommyman1507. 25.07.2010. u 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Tip ti baca krafne u oči. Drugi mu puta reci da ti elaborira tu pojavu zamućenja slike na monitoru manje dijagonale. Veću glupost u životu nisam čuo ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#2538 |
Guest
|
ovako do 1000 kuna , ja bih išao na polovnu 5770 ! Baš sam jednu takvu kupio prekjučer za crossfire! |
![]() |
![]() |
#2540 |
Oppa Gangbang Style
|
Bila je nekidan na njuškalu polovna HD 4890 za 900 kn ![]() Mislim da je jako brzo otišla. Tako da, ako nije hitno za kupovinu polovnih grafi, treba sačekati i može se uštedjeti nešto nofci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Banned
|
Da zakljucim sve ovo. Kupio zotac GTX260 216P. Napajanje naruceno iz linksa i to je to. Hvala svima na pomoci. Da nema foruma ovog tko zna sta bi uzeo xD. Sam je problem sto sam sbr moro vam pisati jer sam preko moba. Nadam se da se admini nece ljutiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 | |
Premium
|
Citiraj:
E pa konačno da se odlučiš,...samo izbor je mogao biti i bolji ![]() Danima se tu informiraš i kalkuliraš pa ti se sve iole povoljnije grafičke koje su te zanimale u rangu 550-750 KN prodaju zbog tvoje neodlučnosti. Na kraju kupiš rabljenu Zotac GTX260 iz 2.mjeseca 2009.godine za 900KN,dakle stariju od godinu i pol ,kupljenu u Vemilu (Anusmedia ![]() ![]() Kad si već odlučio dati 900KN za rabljenu grafu trebao si poslušati Wolverina i ostale pa dodati još 200-250KN i uzeti potpuno novu,zapakiranu 5770 sa 2 godine garancije,mislim da bi ti to bio puno bolji izbor,..(npr. Sapphire 5770,VaporX,1.190KN-TechnoMax)
![]() |
![]() |
#2546 | |
Why so serious
|
Citiraj:
A ja ne vidim di se je on zajebal kad je uzel GTX260 216sp za 900kn, cijena je normalna i kartica je odlična(nadamo se da gar neće trebat, a statistike govore de neće ![]() Kaj ti zbilja misliš da je HD 5770 za 1200kn(-+50kn) bolja kupnja od GTX 260 za 900kn? GTX em je bolja kartica, em je jeftinija. Samo kupi napajanje i igraj se do mile volje......... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zašto je gtx260 bolja od 5770 ? Ja ovdje vidim obratno. Pa 5770 bolje vrti istu igru pod dx11 nego gtx260 pod dx9 . Cijena polovnih je skoro ista . btw. 1135kn na dalje 5770 a za 1200 ovo Nije to ni toliko bitno , taj review. Malo proguglaj što ekipa piše i ne treba puno da se dođe do zaključka da je gamplay na 5770 bolji nego što to govore brojke, u usporedbi sa gtx260. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.07.2010. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Why so serious
|
NEznam ja kolko ti je taj test relevantan? Možda je to i tak zamišljeno da se igra vrti bolje pod dx11 na radeonki neg recimo nVidia na dx9, btw to je samo jedna igra (AvsP). U ostalima je GTXica jača, a da se tu stavila SOC gtx kao kaj su stavili SOC ati bila bi druga prića. Neznam, al ak mislite da se dečko zaje kaj je kupil GTX 260 za 900kn....ok, ja ne mislim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2549 | |
Banned
|
Citiraj:
Ak je njemu ok dat te novce za novu grafu samo nek izvoli, al opet za tih 1200kn kupi nešto polovno a puno bolje i od gtx260 i 5770 tako da su vase price onak bezveze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Prva polovna gtx460 bu tolko koštala a pobriše pod sa gtx260 . Brža je i od gtx285 a kad se klokne nema joj kraja . Znaš i sam to jako dobro , zato si vjerojatno i prodal svoju jer joj se odbrojavaju zadnji dani slave koju već godinama nosi. je ne odgovaram više na quotanje jer sam svoje rekao . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|