|
![]() |
#2522 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel svi furate nekog followera sa sobom? Jel oni nerfaju xp možda? I koji je najbolji za monka? Brijem da bi mogao enchantress furat okolo zbog buffova možda? A nabacim joj ringove za xp i gold find pa da malo i omastim brk kad ju već vodim....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2523 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@firecracker.. postoji par stvari na koje moras racunat kod ovoga, jedno je da ti je +dmg increase uracunato u dps vec kod oruzja sto ti pise, dok crit dmg nije, drugo su tvoji statsi u tom trenutku. Npr, ako imas svega 10% crit chance, znaci da ti +40% crit dmg dize konstantni dmg svega 2.6% po udarcu (1.5dmg je default + 0.4bonus / 1.5default i sve skupa * 0.1crit chance), sto je slabo. Drugim rijecima, oruzje s 500dps koje ima stat od +30% dmg je slabije od 500 sa +crit dmg. @TheProfiler.. meni se cini da ne krade xp folower, ali ne mogu garantirat, a koji bi ti najbolji bio, svakako neki ranged. Ako si preniski lvl da bi enchantress imala sve skillove mozda bolje da scoundrela koristis
![]() |
#2525 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Druge nisam niti probao. Templar me izvlači iz grdih situacija nekad sa onim svojim healom koji je sad već postao mizeran kad imam 30k HP, još da je pametan i zna iskoristit stun kak treba ne bi mi palo napamet mijenjati ga. Ovak se i ja premišljam ![]()
![]() |
![]() |
#2526 |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#2527 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Sada u Act2 je beskoristan jer je cijelo vrijeme mrtav. Charga, bude one-shotan i nista od njega. Sada furam Enchantress jer ima predobre CC abilities i stvarno zna spasiti glavu. I ipak je mrvicu pametnija od Templara, pa pozivi nesto malo duze mada nije niti ona najpametnija. Isto kao i on zna stajati mutavo i gledati kako onaj mali roj osa leti prema njoj i ubija ju. Bas su ih mogli napraviti mrvicu pametnije da se bar pomaknu u stranu kada vide da 4-5 osa pravocrtno lete prema njima.
![]() |
![]() |
#2528 |
Guest
|
ja templara na hellu , sa mnom je još od normal. Nego,piše na dosta mjesta na netu podatak o famoznom levelu 55 kod likova. Navodno je level 55 značajna razlika pri napredovanju i otvaranju novih jačih itema na AH,kakva su iskustva? |
![]() |
![]() |
#2530 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Patch 1.0.3 -preview skorašnjeg novog peča ![]() http://eu.battle.net/d3/en/blog/5055...6_06_2012#blog isprika ako je već bilo, al eto malo štiva za čitanje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2532 | ||
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma to je mazanje očiju, sve iznad perfect squarea će te i dalje baciti na prosjački štap, a oni i dalje droppaju ko kokice na hellu ![]() Citiraj:
Ja se iskreno ne radujem, zbog ovoga: Citiraj:
Ovime ćemo još na kraju altovima si financirati popravke mainova na infernu, a progress ionako ovisi samo o gearu koji se nosi ![]() Ako ovo proguraju za repair cost, zapamtite si, najvrijedniji itemi u igri će biti oni sa ignore durability loss ![]() Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 06.06.2012. u 20:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo krenio i Ruski Diablo3, samo da podjelim s ostalima, upravo komunicirao s jednim rusom , aktivirao je D3 acc, platio 999 rubalja (cca 183kn), ima dva jezika u klijent izborniku, ruski i engleski, klijent je lockan na Eu i Azijski izbor servera, znaci nemoze se igrati Americki. Sad samo nekako ruski cd-key nabaviti, tj. dva ![]() evo i odgovor na sluzbenom forumu, znaci radi 100% engleski s ruskim kljucem za diablo3 LINK Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 07.06.2012. u 02:37. Razlog: potvrda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa hebemu mater više i ovoj usranoj igri mislim stvarno, isuala na hellu ubijam već tjedan dana i nikako, morao sam slagati dva nova lika da kupim opreme i skupim pare za popravak ubio me valjda tisuću puta pun ku** mi je ove igre i blizzarda i njihovih AH-ova i cjena i zlata i servera koji se ruše i p** materina...
![]() |
#2539 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2542 |
Guest
|
može i ne mora. To je najbolji dio dijabla 3. Da sve teoretski uspjeva ali ne u praksi , jer ovisi o izračunu karakteristika trenutnih bića na mapi. Normalno sve se to rješava daljnjim igranjem i kupovinom na AH. |
![]() |
![]() |
#2543 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Koliko vidim, najavljen patch 1.03 popravlja dosta toga na što se community žalio. Eh sad, malo mi je nesvojstveno za Blizzard da "sluša" community, nikad to ne radi. Neka srede barem onaj skoro s prvog akta inferno na drugi. Ono, prvi akt doslovno čistim, dođem u drugi oni mene čiste. Hebemu miša ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
@yedwy Potraži neki brzu Life on Hit batinu i resist all opremu. Neka ti crpi barem 1500 healtha/sec. Idealno je LoH + socket u koji staviš LoH dragulj (najbolji Amethyst daje skoro 400 LoH) Imam lvl60 Monk krvopiju i sve do act3 inferno je pjesma. Umrem tu i tamo, ali polovicu elite packova istankam na mjestu. Beliala sam riješio iz trećeg pokušaja (dok nisam prepoznao uzorak "trovanja") s 5 valora. Statsi su mi Str: 362 Dex: 1788 Int: 324 Health 47k Armor 6504 DPS 15,6k (2.16 APS) 707 resist all To je bez skill buffova. Tag mi je #catkiller2521 pa tko želi nek me doda
![]() |
#2550 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa evo ti par: 1. Single player, PVE igra koja konstantno laga i ima ogromnih problema sa serverima 2. Kopija Diabla 2, od samih zona, pa sve do mobova koji su recikilirani iz svih Blizzard igara 3. Igra je na Normal ultra lagana, a navodna težina je na Inferno, a zapravo je sve isti drek, jer igraš jedno te istu igru brdo puta samo da bi tukao iste mobove i iste bossove 4. Skupljaš neki gear koji na kraju balade kupiš na AH, jer se on tamo čudom pojavljuje, a gotovo nikako ne pada igračima (baš čudno jer Blizzard može manipulirat loot tablesima pošto je igra server based) Neki ljudi bi popušili priču od Blizzarda pa makar oni doslovno "canned air" prodavali, a istina je da ta firma nije ništa novo niti revolucinarno napravila u svijetu igara već godinama (jedino revolucinarno je to da su otkrili kako na nove načine must lovu od debila). Samo ide reciklaža istih naslova, istih mobova i jednog te istog game enginea. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|