|
![]() |
#2492 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još unutra piše Lumia 920! Inače, sam za sebe, mob je užasno slab (256Mb rama) i na droidu će se vuć k'o puž. Na WP8 bi radio solidno.
|
Oglas
|
|
![]() |
#2493 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel ima još tko osim mene da planira na onom GHDeal uzimat išta? ![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Čitam članak o usporedbi gps satova i mobitela za trčanje / bajking. Na 7-8km razlike ispadnu >6% brand name mobitelima, primjer: Bike Computer (Wheel sensor): 5.00 miles Garmin Forerunner 210: 5.01 miles iPhone 5 (with Runkeeper): 5.32 miles Samsung Galaxy Nexus (with Runkeeper): 5.29 miles Lik je trčao maraton i ispalo mu ovako: Garmin Forerunner 210: 26.58 miles Samsung Galaxy Nexus (with RunKeeper): 27.93 miles Strah me pomisliti uopće kakav bi MTK-baziran kinez imao rezultat. Kontao sam uzeti nekog qualcomm kineza za trčanje / hiking ali ne vidim ništa vrijedno spomena van Haiera W910 ![]()
#2495 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Samo pazi da ti ne padne, lako se ekran razbije ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2497 |
Premium
|
Dobih odgovor od Talijana vezano za Xiaomi Mi3. U prodaji će biti obje verzije, ali tek krajem ovog i početkom slijedećeg mjeseca i to u malom broju komada. Trenutna cijena (400 EUR za 64Gb verziju) je orijentacijska, ali ne očekuju njeno veće odstupanje. Za one koji žele biti na vrijeme informirani, savjetuju da pored proizvoda upišu svoj mail pa će dobiti obavijest na njega.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 20.09.2013. u 06:41. |
![]() |
![]() |
#2500 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Jesu ti pojasnili kako se registrirati,odnosno kako naručiti mob od njih? |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2501 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2502 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Mislim da je to mana svima koji imaju ekran do ruba, a sad su to već gotovo svi... Našao sam ga na stranici proizvođača i kupio (50$ s dostavom), sad čekam da stigne. Al nekako mislim da bude trebalo min 2 tjedna ako ne i 3... Podrška im je ok, ima forum na engleskom, ima romova... Gledam sad da moram uzeti neku onu gumiranu zaštitu... Vjerujem da je to univerzalno... |
|
![]() |
![]() |
#2503 |
Premium
|
@dabomba Čekam i taj odgovor (pitao sam opet, ali s drugog maila). Kada ga budem dobio, stavit ću ga ovdje. Inače, ja sam se registrirao bez problema (traže samo mail i pass), ali nisam u potpunosti ispunio podatke jer HR nema u padajućem izborniku.
#2504 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Mislim da se ovaj model do sad nije spominjao... Zna netko nešto o Lenovu S720i? Po speckama se čini ok, a mogao bih ga nabavit za 140$ Izgleda da čak ima i fizički camera button Zadnje izmijenjeno od: Interpol. 18.09.2013. u 14:19. |
![]() |
![]() |
#2508 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
#2509 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Zanimljivo izgleda: http://www.orientdeal.com/ Da li je tko naručivao nešto? Privlačne su ove Samsung alternative. |
![]() |
![]() |
#2511 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2512 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Neznam je li situacija kao na GT99, nije još kod mene, gangbanggood/carina kombinacija me jebe. ![]() Inače bolje uzmi Haiera ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2513 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2517 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2518 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nebi razmišljao sekundu da ga uzmem samo da je malo veća baterija. Na O4X je baterija 2150 pa me nije oduševila. Inače, Tegra je ipak jedna druga razina prema tim MTK procovima kaj se trpaju po kinezima.
#2519 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo izgleda problem riješen. ![]() ![]() Inače jučer se na v967s pojavio problem. Nakon par min upaljenog ekrana, znači bilo što, surfanje netom, menijima, play storeom on se odjednom ugasi, sve ostalo radi ali nema slike ![]() Slijedi vađenje baterije i onda radi isto tako par minuta i opet problem. Factory reset ne pomaže. Stavio novi ROM i za sada sve radi ok. Ovaj: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2429645 Izgleda da njemu radi 3G na obje kartice i ono što sam primjetio sad je puno bolji prikaz na ekranu. Puno bolje boje i kontrast a mislio sam da je ekran sranje, očito ga je ZTE malo i softwerski sjebao da ne radi preveliku konkurenciju modelu v987. Zasad jedini problem je što je average framerate u Asphaltu 7 sa 24fps pao na avg 17fps ![]() ![]() Ništa morat ću se zadovoljit sa onim angry birdsima i sličnim pizdarijama... |
![]() |
![]() |
#2520 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Cubot GT99
Evo da neke malo ušutkam ili im dam novi materijal za trolanje! (prepoznat će se) http://imgur.com/a/MQ39O Znam da ovo nemora biti pravilo ali eto tako je kod mene situacija. Svatko svoga konja hvali, a ja se barem potrudim da dam i pokoju korisnu informaciju a ne samo da njamke po uređaju kojeg ni nemam! Dakle kako vidite iz priloženog, baterija je trajala punih 38h korištenja. Isto tako može se vidjeti da program prikazuje da je baterija 1500mAh (neznam jeli je tako ili nije, ali u programu se može napisati koliko vam srce želi, baterija je deklarirana na 2200mAh). Ovo je izdržalo tako jer nisam prčako previše, ali se nisam ni ustručavao i kao što možete vidjeti dosta se toga koristilo u tih dva dana. Nadalje, prvi dan korištenja malo intenzivnijih poziva primjetio sam par problema. Prilikom jednog od poziva mobitel je jednostavno odlučio sam ugasiti GSM antenu i ući u Airplane Mod iz meni nepoznatih razloga (mob mi je bio prislonjen na uho). Zatim se dogodilo da nazovem nekoga pa mi on prekine da me nazove natrag (izbjegavanje troškova za mene jer on ima savršenu tarifu ![]() Onda se uspostavi poziv i on mi kaže da je probao 3 puta prije nego me dobio. Neznam zašto i kako se ovo dešava (mislim, dropped calls sam imao i prije na VIP mreži i dešavalo se i da imam signala ali me se nemože dobiti, nemogu ni ja druge dobiti koji put, ali mi se još nikada nije desilo da mi se usred razgovora isključi GSM antena!) Eto toliko za sada, javim se čim budem imao štogod za prijaviti, bilo dobro ili loše. ![]()
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|