|
![]() |
#2491 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam kennena. Ma želim jedan novi champ. Vidjeti ću. Nije da ću prvi put ili da bi prvi put bacio ip na ništa ![]() ![]() A taj Aatrox mi se čini low-skill champ, pa da vidim kaj je to za champa. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.06.2013. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2492 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Fora je kaj si end game drek, imaš 1500 HP-a ako radiš damage, a ako ideš tank onda nemaš nikakav dmg, doslovno svaki CC ti sjebe onaj Q jump i champ postaje besmislen. Doslovno kao Trynd, ako igraš protiv neubeka možeš razvaliti game, ako igraš protiv ikoga sa mozgom, useless si. A kaj se tiče toga da je low skill champ, mislim da nema baš puno champova koja zahtjevau neki izvanredan skill. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2493 |
Premium
|
A gledaj, kak za koga. Po meni se jedna Elise, jedan Nautilus, jedna Irelia, jedna Ashe puno više razlikuju od Pantheona, fizza i slično.. Za mene još postoje skillovi, kak sam rekel, zelen sam. Za tebe možda ne, igraš sigurno duže, bolje i kvalitetnije od mene, pa ni ne vidiš razliku.. Po meni je velika. EDIT: Igram lvl 1 account, krenem u game, i lik već ima Justivar Aatrox. Jbt i bacanju love ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.06.2013. u 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
evo krenuo sam i ja taj LoL čisto malo iz gušta, igram sa annie, lvl 8 jos od prije ![]() zasad pwnam ove nubeke, 20-0, 17-1, i 16-2 neloše, annie mi je super za razbibrigu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad kasnije? Ja kada vidim Annie u igri znam da će dobiti lejn i to brutalno. Skoro svi si briju da znaju protiv nje i onda dođe Lvl 6 i Annie ih nabije na medu. Dobije 2-3 killa i snowballa gejm žešće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
nov sam u igri, i uvijek me začudi koliko damagea radim herojima u early i mid gameu.. u late gameu budem vec nafeedan pa nije neka usporedba.. vjerojatno treba pričekat bolje matcheve pa vidjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni jedan od dražih midera sad. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I Tryndamere i Annie su i na high elo brutalni...svaki champ je na jedan svoj način snažan...naravno, svaki champ ima counter-a, ali sve to ovisi i igračima..npr dobra katarina može dobiti i kassadina, kassadin može i talona i itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2502 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
Premium
|
Baš htio staviti link ![]() To je rework. Jedino šta mi nije jasno, šta čekaju s blitzom i reworkom. Oduran je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Premium
|
Možda će ga i netko još igrati AP, ali neće biti to više to... Heal su mu smanjili i on je AP useless. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače, kako sam pao iz G2 u G4, danas se vratio u G3 http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history ovaj predzadnji loss game...prokleti ryze afk od lv 2 i onda nas oni 5vs4 uništili...nakraju smo u 14min rekli im da pushnu kroz mid jer nema smisla..nije bio jedan od onih gejmova di bismo se mogli vratiti, jer su igrali pametno p.s. uživao u ovom meču ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
Premium
|
Da. Sve se vrti oko 3k HP-a u S3. Nažalost. Vidim ide tebi s ezom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: Ako uči netko ADC-a, neka uzme MF/Cait/Ezreal. Ezreal je dobar jer zbog flasha on ima 2x ispravak positioninga ako je potrebno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2510 |
Premium
|
Eto, ja pošto sam na laptopu (moj je riknuo pa sam si posudio od frenda, neki i3, integruša, 4gb rama) pa igram na smurfu ![]() Afr0 J4ck mi je smurf ako netko želi. Lvl 5, annie mid ownage ![]() Imam 6:0 score ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2511 |
Premium
|
Ne kužim zašto igrati na novom accountu. Al fakat mi to nije jasno. Koja je svrha toga? Sve što radiš na smurfu možeš i na glavnom accountu i još puno više toga. Ako se bojiš da ćeš gubit gejmove, onda se ova igra ne mora ni igrati. Win ili loose, dobiješ IP bodove. Jasno mi je ako je netko Diamond tier i zbog glupog sustava puštanja igrača u višu ligu, ne može u challenger tier. Onda je bolje da igra na nekom smurfu, nego tamo gubi bodova makar i pobijedio. Za mene je to oko challenger tiera i ako ideš sa nekim novim igračem igrat da mu pokažeš igru, objasniš neke stvari, itd. jedino opravdanje zašto igrati na smurfu. Svaki drugi razlog mi je jadan. Pogotovo ono trollanje. Face naprave novi acc i idu trollat ljude koji su tek počeli igrat i onda su si super. Ajde da je full team premade, ali to je rijetko kada. Low lvl gejmovi i jesu takav pakao zbog ljudi koji igraju na smurfovima i iživljavaju se na ljudima koji su stvarno tek počeli igrati. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 19.06.2013. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Premium
|
A gledaj.. Tebi je možda jadno, meni ne... Nemogu igrati na laptopu s 30 fps-a, ne volim gubiti, jer ako znam već u startu da nemogu keyeve pogoditi kad treba, neću ni igrati... Imam taj laptop 3 dana. 1. kaj nije moj laptop 2. imam 30 fps-a (40 max) 3. zezam se na smurfu više nego na real acc 4. dobijem 400RP i na 20 lvl si mogu ljepo giftati neki champ/skin na pravi... Nema nekih tu velikih fora, zašto na smurfu.. Zabavljam se, potrebno mi je opuštanje, vrijeme je ispita, a na ovom se samo živciram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Premium
|
Novi driveri za grafu i pogledaj temperature grafe i proca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Premium
|
Skini speed fan software, pogledaj temeperature.. Možda ti se grafa previše grije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Premium
|
Hmm.. Ali s njom ti je neki problem, garantiram... Ili driveri, ili ju treba očistiti, ili virusi neki... Ili sama grafa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Da nisi mozda stavio 320.18 drivere, ako jesi odma unistall i stavi neke starije. BTW slozi si agresivnije postavke za brzinu ventilatora u afterburneru jer nije bas dobro da se grije tolko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|