|
![]() |
#2461 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To je sve porikavalo u tom zadnjem upgradeu, Horza je pisao na ovoj temi o profilima korisnika. Upgrade je pojeo nešto, što nije jednostavno vratiti nazad, a trenutno nema smisla jer je ovo privremeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ocke, cisto da znam ![]() zahvaljujem na odgovoru ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2464 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A što je Burko pitao dva posta prije ovog? http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2460 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
prvi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2473 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Predlažem skupljanje donacija za novi, jači i moćniji server, dajte broj žiro-računa i prvi ću uplatiti svoj doprinos ![]()
![]() |
#2475 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
mir s donacijama i pričama da nam treba jači server. server se ne ruši zbog toga što ima preslab procesor ili ikakve slične gluposti. i možeš mu natovarit 100 gigabajta miljona svega i nebu niš brže ni stabilnije radio. kao što sam već rekao, a tor stoput valjda ponovio: radimo na nečemu i kad završimo stvar će se prestat kršit.
![]() |
#2476 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
A da vas platimo da malo brze radite? Neki mali poticaj il tako nesto... Hehe... EDIT: Znam da administratori/moderatori rade ovo usput, al sve se radi brze sa vise novca... Inace je ono gore mala zezancija...
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 04.11.2009. u 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
strpljenja ljudi... forum sad bar normalno radi (bar za čitanje i pisanje), slova u boji nisu nešto neophodno ![]() ps. nije prije korištenje html koda bilo onemogućeno? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2479 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
http://www.made-in-china.com/image/2...kah-Shisha.jpg ![]()
![]() |
![]() |
#2480 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Čini se da se ipak radi o zaraženim riječima… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Baja je kriv, opet ima điđe miđe po sigu... ti jednostavno nemožeš imati normalan sig kao i svi ostali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ali stalno meni pokazuje ovo ->" Trojan-Downloader.JS.Iframe.bxv " http://engine.xclaimwords.net/xclaim...er_script.aspx Na tom linku je oglasivac http://www.xclaim.hr/new/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
ono ispred konpjuktora
|
okej, kad radite ovakvu prijavu problema, ne možemo pomoći jer ne znamo apsolutno ništa o tome. naime, kad prijavljujete neki virus (ili false positive), napišite koji program vam ga je javio i koji browser koristite. mi nemamo sve operacijske sustave sa svim kombinacijama browsera i antivirusnog softvera, pa da možemo ovo provjeriti. tim više što se problem nije pojavio direktno s naših stranica, nego sa vanjskog site-a (konkretno xclaima preko kojeg ide dio reklama) pa ono.. vidim da baja koristi KIS 2010 i firefox 3.5 (barem mi tako izgleda, please ispravi ako griješim). a joke i ostali?
![]() |
#2488 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Prije Safari i KIS, čini se... ja imam FF 3.5 i NOD32, pa mi ne javlja ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
ono ispred konpjuktora
|
ok... provjerio sam. i nema nikakvih virusa, niti ih je ikada bilo. ne znate si podesiti antivirusni program. ako ste antivirusnom softveru rekli da blokira javascript pozive na druge site-ove (a kaspersky po defaultu to ima uključeno), onda je normalno da će vam izbaciti grešku kada se rade javascript pozivi na druge sajtove. ovo se koristi na skoro svim site-ovima koji prikazuju oglase, a koristi se i za milijun drugih stvari, između kojih i skidanje zloćudnog javascript koda. samo što kaspersky te ostale dobre i drage sajtove vjerojatno ima u nekoj vrsti whitelist-a na kojoj nema xclaim. dakle, odlučite šta želite raditi. ako želite ovo blokirati, blokirajte i nemojte nam prijavljivati da to ne radi. ako ne želite blokirati, onda isključite to blokiranje. ili prijavite grešku kasperskom kojem ste platili da vam štiti računalo od zlih stvari, a on je odlučio da je xclaim iz kojeg god razloga zao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|