|
![]() |
#2462 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa samo treba okaciti ovdje IP i doci cemo tamo... Nisam igrao dva tjedna i osjecao sam se ko da imam morsku bolest ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2464 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Tu je guzva...na dozi sam promatrao kako se igra: njih 6 iz klana .FreAkz svi uzeli 1000000metaka/s oruzje i svaki baci jednu dimnu i prase svud okolo sebe... Ja idem na rifle only 195.222.32.132:28961 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2466 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
bas htjedoh upitat kak to pojedinci,vidim,imaju po 80 pa cak i 100 kilova po mapi,mislim na koliko se to vremenski igra? :confused: .....jerbo,elita s kojom sam imo cast igrat ( ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2467 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2469 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2470 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() ZED imas li ti ikada pozitivni score? :P ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2472 | |
Moderator
|
Citiraj:
@Zond ZED i Gabre vole kad mogu odmoci svom timu... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2474 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2475 | ||||||||||
Moderator
|
![]() |
![]() |
#2476 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
prvo, za ET, ma pomogao bih ja timu, ali tu nema sanse da se netko s nekim nesto dogovori.... pa onda budem usamljeni borac, vuk samotnjak sa puškom u šapi.... : Machineg i da, team speal obavezno! ma ne možeš protiv toga... 3 tipa će rasturit šestoricu bez problema.... ako imaju dogovor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
rifle only rulZ: axeman : čujem da žderonje imaju server za cod:uo ili za cod pa bi molio nekog da mi napiše ip Hvala:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
evo nas i ponovno na nashem dragom threadu. ![]() hochemo li onda nastaviti dogovore za server da to vech jednom rijeshimo, a i dogovor za jednu pucaljku navecher u ime novog foruma. ![]() ![]()
![]() |
#2479 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2481 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
@grizli, sory ako grijeshim!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
kaj je onda s tim serverom,idemo u posel il bumo cekali Ljeto?? mislim da bi bilo OK da se vise to rijesi, Atha skupi pare ko hoce i javi mi se da ti posaljem broj racuna, mislim da na kraju budem ja uzel prek Pay-Pala na MC 1 mjesec 20 slotova, dal sifru i ovlasti Raku i Athi i dovidorno,os nes Bangladesh,ulaz samo za Clanove i to je to... ovak, psve mi se cini da bu jos jedna Trakavica vise u Lijepoj Njihovoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Supite lovu i idemo u biznis Bdw kaj bi ti dal ovlasti raku a zidof nofce nebi dal: nono : ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2484 |
PizzoZder
|
Atha ili mitzek, dajte na PM neki broj tekuceg da ja i zippo61 uplatimo a posto forum nije radio 2 dana mislim da do veceras mozemo imati dogovor za server itd.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Koliko treba dati đengi i gdje se može ostavit, kod Bake?
![]() |
#2487 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Zanima me kakve bi mjere poduzeli da nekom (ne daj Bože ![]() ![]() Ne kažem da ovdje ima cheatera al nikad se ne zna. ![]()
![]() |
#2488 |
Premium
|
zakaj ne uzmete na 3 mjeseca ????????? jel kad skupiš lovu za jedan mjesec odmah će trebati slati za drugi jel znaš kak je to(naša pošta,nema se love itd.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Prigorec po defaultu
|
a ko bu se usudil varat kad mu se Zderonje priprijete??? ha,sad uvijek ima kukolja..ali tu je nas DR Rak koji osim izuzetnog osjeta za HW isto tako ima 18 culo za cheatere..,a njemu prepustamo admin funkciju na Nasem serveru..a on bu znal kak zaustavit pokusaj varanja... prema tome,javno razapinjanje po forumu i posjeta LOZ_a(leteci odred Zderonja) ce bit sasvim dostatan za pocetak...teze kazne niti netreba,zamisli koloniju Zderonja u napadu na tvoj frizider...putem popijes par headkillova sa laktom il trbusinom.. lol! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() probamo prvi metar,usaglasimo stavove i zelje i dogovaramo dalje...mislim da je to OK? e da:kolko slotova na kraju? i team speak je +5$ mjesecno ,a to uzimamo,jel?? ajmo 3 ciste i napisat: trajanje najma,broj slotova,ts da/ne i saljite pinku!! kod bake ili PM da vam posaljem broj tekuceg.. i uplata navecer ili sutra ujutro,OK???i onda se nadat da bu stvar hodala kak dragi Bogo zapoveda.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|