|
![]() |
#2462 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sumnjam da ćeš je uspjeti kupiti na USA storeu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2463 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Na desktopu sa isključenim uac win photos kod mene radi, na laptopu izbacuje grešku the app didn't start. Resetirao sam pc isti problem i dalje. Kako se samo brzo zakompliciraju stvari na tom win10.
![]() |
#2464 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Iako je to sve s razlogom tu: Citiraj:
![]() |
![]() |
#2465 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ima ko problem sa kompletno mutnim tekstom na win 10? Dell 2711 i Ati 7850 - oba drivera instalirana. Prije nek sam drivere od monitora instlirao nije ni dao 2560/1440 rezu i cijelo vrijeme tupi da mu to nije nativna, a je. Tekst je nečitljiv, povećanje/smanjivanje scalinga ne pomaže, a to je jedino kaj se pametno može na googlu naći. U isto vrijeme je monitor spojen na drugi komp di je sedmica i slika oštra da se mogu porezati na nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Treba kaj skurit??
|
Kompletno cijeli windowsi su mutni do bola. Tekst ikona na desktopu, sve aplikacije, sve u contorl panelu. Jedino mi se ne da sada micat stol da isčupam dvi kabel sa ovog kompa di je win 7 pa da vidim jel ima razlike. edit - drugi hdmi kabel...nema razlike Zadnje izmijenjeno od: vga killer. 21.09.2015. u 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Premium
|
Probao sam je uninstlirati na ovaj naćin pa ponovno instalirati kroz trgovinu play i opet ništa, kliknem na app i odma se ugasi. uac sam uključio prethodno.
![]() |
#2469 |
Omicron Alpha resident
|
Koja je to trgovina play? Pa nisi na Androidu. A Photos aplikacija dio je sistemskih aplikacija koje se nalaze u InfusedApps folderu u Windows folderu i koristenjem takvih skripti kao sto si ti napravio (i sto NIKOME ne preporucujem) je zeznulo rad tih aplikacija. Probaj ili System redtore ili sfc /scannow.
![]() |
#2470 |
Premium
|
Sfc scannow sve ok. Me ne play zabunio sam se ova Microsoft trgovina. Nema veze vratio sam restore backup i riješeno. Nisam uspio reinstalirat pa da na kraju radi. System restore nisam uključivao, a kolko sam skužio po defoltu je isključen.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2471 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
kad recimo chrome radi updejt, pita me permission svaki put, to me malo živcira, a UAC nije skroz ugašen jer onda ne radi kalkulator itd. moram očito uac ugasit da me ne propitkuje za apdejte?
![]() |
#2472 |
Treba kaj skurit??
|
Stavim preko DVI-a i sve je kak spada. Nekaj neka postavka hebe sa HDMI-em na windowsu 10 jer na istom kompu imam instaliran i Server 2012 pa je preko HDMI-a slika super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
UAC je jednostavno IMHO iritantno smece jer ako kazem OS-u da mi otvori aplikaciju, ocekujem da mi otvori aplikaciju bez obzira na UAC. Uz to, koristim IS koji ima sve slojeve zastite koji mi trebaju pa mi UAC definitivno nije potreban. Tek sada vidim da ne radi ni kalkulator ako nije UAC ukljucen, jednostavno nema smisla posto mi je UAC oduvijek ugasen (od kako se smece pojavilo) te je sve radilo kako treba i bez njega, ali ne, sada mora biti ukljucen i za pokrenuti najobicniji kalkulator (po meni je to jednostavno debilana, ali to sam samo ja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2474 |
Omicron Alpha resident
|
![]() |
#2475 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#2478 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ljudi imam pitanje. Kupio sam si ssd, i stavio si win 8.1 na usb da bootam s usb-a. I naravno, nisam prije provijerio, moja matična pošto je starija od Šeksa, nema opciju bootanja s usb-a. I onda sam stavio win 7 sp1, x64, jednu od ranijih verzija. Sad sam instalirao sve updateove (pod sve mislim, sve moguće, jer više nema update, tj. windowski ne mogu naći), ali i dalje mi nije ponudio windows 10 upgrade. Zašto? Imao sam već prije win10, ali sam formatirao disk radi ssd-a novog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2479 | |
Omicron Alpha resident
|
Da. Manje više ali da. Citiraj:
Provjeri imaš li GWX folder u Windows\system32. Ako imaš onda bi trebao imati sve nadogradnje pa se strpi da se triggera event pa da on sve sam sredi. Ako nejde tako onda odi preko ovoga. http://www.microsoft.com/en-us/softw...d/windows10ISO
![]() |
![]() |
#2481 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2482 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
instaliraš i sad mi je ok
![]() |
![]() |
#2483 |
Premium
|
Imam sljedeći problem pa možda netko zna riješenje. Kad u power options podesim da kad spustim ekran na laptopu da se ništa ne događa znači da ne ide sleep itd, e sad kad se spojim sa chrome desktop remote ili teamviewer i otvorim mozilu ili chrome bude sam bijelo preko cijelog ekrana na tom uređaju preko kojeg se spajam na lap, u ovom slučaju preko moba, tek kad dignem ekran sve bude ok. Al kad upalim edge bude ok. Znači sve to događa kad je spušten ekran tokom remote konekcije..
![]() |
#2484 | |
Premium spammer
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
zanima me baš gdje se na MS stranici mogu naći ti updejti KBxxxxx za skinuti, ovako kad uguglaš točan broj odmah google nađe, zanima me jel ima na njihovoj stranici neka baza tih KB apdejtova da ju možeš vidjeti, ažuriranu po release dateu apdejta
![]() |
#2486 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Da li možda na ovo misliš? Tu je popis updateova gdje je navedeno na što se odnosi i dani su linkovi na stranice na kojima su updateovi detaljnije opisani, a s tih istih stranica se može preuzeti updateove pojedinačno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
tako nešto da, to je to valjda samo me zanima, ovaj baš KB3087040 kad odeš za skinuti piše da je za win 8.1, nema win 10 a meni ga je za win 10 skidalo..ili je to isto?
![]() |
#2488 |
Banned
|
kad ti se nudi ova opcija, nakon što ti skine windowse u procesu dok je komp ugašen? pa se ponovo učita i onda izbaci nove windowse, i onda imaš tu opciju, ili čim kreneš, pošto sam ja napravio dvije stvari downoladirao i krenuo skidat, ali sam onda na 25 posto zapeo, pa sam restartao i za sad sam još na 7ici, dakle vjerojatno moram u shut down modu učitat svih 100 posto podataka, i onda kad mi se učitaju na novo windowsi valjda budem imao tu opciju, ali mi se ne da zajebavat sad ako se nešto zakomplicira jer nemam vremena ići kod tipa koji se kuži u to da mi naštela, ako dođe do kakvih zavrzlama, a gotovo uvijek dođe kad instaliram na novo windowse, tako da ću 7icu imat još neko vrijeme, cirka dva tjedna, ali svakako prelazim na 10tku jer mrzim sporost meni je na 7ici sve usporeno, osim učitvanja page na internetu, ali sve ostalo po meni može biti osjetno brže, baš su spor sustav napravili. iako je bila bolja nego neke prije, XP mi je za sad ostao u najljepšem sjećanju od svih OS. nikad nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ekipa, ispričavam se ako uletavam, ali stvarno mi nije jasna cijela priča sa upgradeom, a hitno je. OEM, retail, i ta spika... Uglavnom, slažem radnu stanicu za sebe u firmi (koja nije moja), i trebam legalne Windows OS x64. Moram naručiti danas, pa nemam vremena za veliko istraživanje. Koji je najjeftiniji OS kakav trebam (W7/W8/W10/bussines/ultimate/home/pro...), a koji ću moću legalno upgradeati u Windows 10 x64 (Pro)? Gdje i kako kupiti, a da izbjegnem komplikacije sa eventualnom kontrolom? PS I još jedno pitanje, ako kupim Windows 8 (ne 8 Pro), mogu nadograditi samo na Windows 10 home, zar ne? Može li se Windows 10 Home legalno koristiti u firmi? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 24.09.2015. u 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
|
|
Oglas
|