|
![]() |
#2461 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
@Brko Referirao sam se prvenstveno na ono kako ima 5x lošiju kameru od S3 što jednostavno nije točno. Evo gore su primjeri slika i ne bi baš rekao da su zrnate. Meni osobno se čine i bolje od L90 (barem od onih što sam gledao tu na forumu) jer mi se čini da L90 nema dovoljno oštrine, dosta mi to zamrljano izgleda, kao ulje na platnu. ![]() Evo i sa smartphone hrvatska primjera: https://www.dropbox.com/sh/7epwde4098hbnrb/t2ohjUZvdf#/ Kad se pogleda full size jednostavno mi izgleda lagano zamrljano. S3 Neo je nešto drugo i nitko ga nije spominjao, normalno da je bolji mob. Bello se na njuškalu nađe za siću novi (700-800kn) jer su ih operateri naveliko podijelili uz produženje ugovora dok je S3 Neo gotovo duplo skuplji. Čak i za par godina stare S3ice traže po 900-1000kn... Doduše zavisi i s kakvim si softwerom Bella probao. Prije jedno 2 mj. je Vipov Bello imao OTA od jedno 300mb koji se odnosio isključivo na poboljšanje kamere. I da, nema gorillu, to mu je svakako mana, obična Tic Tac šajba. |
![]() |
![]() |
#2462 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Imao sam ga čim se pojavio. Vjerojatno je to onda bilo prije OTA peča za kameru. Slike su bile na razini kineza. Zrnate i jednostavno nekvalitetne. Ako je to popravljeno, tim bolje. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2463 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavile su se informacije da će G4 ipak biti jeftiniji od S6. http://www.phonearena.com/news/LGs-G...-model_id68695
#2465 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedno pitanje da li bi netko od vas mjenjao z3 comapact za g3 32gb/3gb rama ? zasto i zasto ne bilo bi dobro da mi netko to obrazlozi. Poceo sam razmisljat o takvoj zamjeni pa me cisto zanima ili mozda najbolje sacekati g4 pa onda to uzet? kakva je potrosnja baterije na g3? koliko traje normalnog koristenja ono 20-60min razg 1-2h display i to ? |
![]() |
![]() |
#2468 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Molio bih samo odgovor kupio sam lg g3 star 2 tjedna na njemu je v20h-eur-xx dali ti je to zadnja verzija softwarea ili... Hvala unaprijed na odgovoru
#2469 |
Fresh Juice
|
20i je zadnja verzija službena. Ima i 20k koja je modana korejska verzija. |
![]() |
![]() |
#2470 |
Premium
|
Pa koliko vam traje baterija na g3? meni na z3c traje oko 2-3 dana bas jakog koristenja slabijeg oko 3-4 dana. Curi sam uzeo g2 ali ona svoj mob ne koristi u opce dobije 140h stand baya znaci oko 5-6 dana... kad sam to skuzio malo me zagolicalo da si uzmem g3. Velicina mi ne predstavlja toliko problem koliko sam mislio da bi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2471 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2472 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Men kod te baterije nije jasno sto ju trosi na g3... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Premium
|
Koji FW imas, 20h? Kod mene 20h zna podivljat na dan, dva sa baterijom i onda bit super. Lijepo vrijeme i ekran vani meni najvise ubiju bateriju, auto brightness dere blizu 100%. Rucno se moze malo ustedit. |
![]() |
![]() |
#2474 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ma jos sam na 4.4.2. V10d. Ne da mi se updejtat jer moram onda u banku bla bla ,a ne stignem. Gledao sam F1 2 i pol sata i palo je na 83%. Pa ispada da sam mogao imati dobrih 8-10h sot. No evo danas na poslu nekoliko poziva,malo provjere maila(rucno) ,tapatalk i kratko chrome i ode 50 postotaka. Brightness rucno na 37%. |
![]() |
![]() |
#2476 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Prema ovome što bruji o kameri, trebala bi bit waaaay bolja od prethodnika. Meni se sviđa ovako na prvu i dizajnom. Naravno, treba vidit kako se to sve ponaša u RL ali izgleda mi obećavajuće odnosno veći skok nego sa G2 na G3. Ako u ničemu, bar u kameri. |
![]() |
![]() |
#2478 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#2479 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2481 |
Premium
|
Ja cu ga kupit samo zbog kamere ak se ispostavi da je vrh ili uz bok S6. Cak i da je negdje losija od S6 uzet cu zbog SD kartice. RAW, 4K i ostalo je to must have. Mogal bi i neki port za G3 past za pocetak sa tim novim appom za fotkanje i "redizajniranim" UIem. Nedavno sam snimio frendov koncert sa G3. 40 minuta u komadu, 4gb. Audio prva liga, video za mobitel jos bolji pogotovo kad se uzme u obzir da je to prakticki u mrakaci. Ko god ga je vidio nemre vjerovat da je snimljen sa telefonom a frend je dobil brutalan poklon, posto mu je to prvi nastup nakon 20 i nes godina sa svojim bivsim bendom. Znam jos od ranije da je 1080p najjaca stavka na G3 kameri a sad sam 100% siguran. Nisam bas bio u prilici da snimam u takvim uvjetima. Cak mislim da je bolje snimat video pa okidat slike nego samo okidat slike po tak nekim mracnim partijima i slicno. Slike u takvim uvjetima su najlosija strana te kamere i tu bi g4 trebal bit ugrade. Dobar je OIS na i G3. Prirodniji i nenametljiviji od onoga na Note 4 kaj se videa tice po mom misljenju iako mislim da je N4 bolja kamera u globalu da se netko ne digne na straznje noge. Sama velicina senzora je ono kaj ce na G4 napravit razliku puno vecu nego bolji OIS. LG G4 vs Samsung Galaxy S6/edge - Quick Look https://www.youtube.com/watch?v=c2Znb6i07xg Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.04.2015. u 18:56. |
![]() |
![]() |
#2483 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa kamera i ono sto izlazi iz te kamere u obliku fotografija i videa je zapravo postalo najbitnije na svakom novom flagship mobitelu. Koga vise briga za RAM, te za snagu i broj jezgri procesora kad su i onako prejaki od izlaska pa bar jos dvije generacije. Ajde, potrosnja procesora mozda igra ulogu... Samo neka stancaju. G3 ce ici za kikiriki kroz koji mjesec ![]()
#2484 |
Premium
|
Brijem da nece G3 bas za kikiriki tak skoro. Mnogima kojima kamera nije bitna G4 bu premali upgrade ili jeftinija alternativa tak da bu G3 imal svoju cijenu. Vec kruze spike da je G3 brzi od G4 i sl. glasine zbog 808. |
![]() |
![]() |
#2485 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2486 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
EDIT: L90 dual sim Na loliju(portugalskom) u pocetku bilo sve super. Nakon neznam tocno koliko od izlaska, osjetno vise steka nego na kitkatu, aplikacije znaju trzati sto se na kitkatu nije desavalo, danas mi se nije htio otkljucati, nakon vadjenja baterije mi se nije htjela tipkovnica pokazati kada sam htio pisati poruku. Nakon reboota sve radi normalno. Takodjer zna stekati pri spustanju notification bara i skrolanju menija Vrtim a verziju(portugal), druge nisam vrtio |
![]() |
![]() |
#2487 |
Xulos :)
|
Ima li tko od vas na G3 problem da mu cesto izbaci obtaining IP adress i ne zeli se spojiti ? Nekad je dovoljno upalit/ugasit WIFI a nekad se mora forget network i opet key upisati ?
#2488 |
Premium
|
Vezano uz G4, nije mi jasno kako opravdavaju povecanje dimenzija prakticki u svim smjerovima u odnosu na G3, uz bateriju istog kapaciteta.. Ajd, kamera izgleda ko velik upgrade, cak mislim da ce se i SD808 pokazati ko dobar izbor (iznimka oni koji pate za antuntunom i sl.), samo to povecanje dimenzija (screen-to-body ratio) mi ne pase iako se radi o par mm. Isto tako ovaj "uglati" look mi nije bas nesto, G3 mi je u tom polju bolje napravljen... Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 28.04.2015. u 22:04. |
![]() |
![]() |
#2489 |
Premium
|
Nisam to ni skuzio. Meni nije tolko bitno jer je to jos uvijek "malo" za taj ekran ili nije prevelko za mene. Malo je i tezi od g3. usporedba.. http://www.androidpit.com/lg-g4-vs-lg-g3 http://www.phonearena.com/news/LG-G4...t-look_id68753 |
![]() |
![]() |
#2490 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Pogledao sam ove u Lightroomu usminkane camera sampleove na GSM Areni. Izgledaju super iako je prisutno dosta suma. Ali na "pristojnoj" rezoluciji od nekih 1080p kakvu ima vecina korisnika na monitorima, da stavis jednu takvu fotku za wallpaper, nebi bila toliko losa ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|