|
![]() |
#2461 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() |
#2462 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Najs. Znači aktivno se rusi gaze. ![]() Citiraj:
Ako je to ono na što si mislio? ![]() T8 borbe se mijenjaju od T7, drastičan je skok jer vidiš i 10ke. Treba malo navikavanja ali sjest će. Shima je nerfan tako da ima manje torpedo zidova. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2465 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Dobio si...samo kaj si zaboravio koliko si imao prije. Također dobio čim sam se ulogirao nakon update-a. ![]()
![]() |
#2466 |
DBS
|
Portland klasa skroz desno na ovom WG crtežu - Hype za moj prvi (kupljeni) premium ako dođe... ![]() http://worldofwarships.eu/en/news/special/sse-may/ --- Od jučer ponosni vlasnik prve desetke. Des Moines je uplovio u luku. Nakon 50 partija u Balmeru morao sam ga prodati da financiram kupnju T10 što je u slučaju DM-a 20 milja. Nisam sretno počeo s njime u prve 3 partije, jučer samo jazavci u timovima da to nisu istine. Par komentara: Taiho me iz ne znam kojeg razloga odlučio preletiti sa svim eskadrilama (3xTB i 2xDB). Niti jedna nije stigla do Luna u Iowi iza mene. Obično brodovi imaju AA u tri dometa. Dalekometni topovi (dual purpose), srednji domet i kratki domet. Des Moines su AA topovi srednjeg dometa jednaki max dometu i sa x5 većim DPS-om. ROF na brodu je strava. U prvoj partiji mi je Hipper izašao iza otoka na 9km. Nije stigao pola zaokreta napraviti i već je spavao s ribama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Jučer imao slično uspješan prvi fajt, a maloprije uspješan drugi fajt ![]() Zarada cca 550k jer me nisu skori ni taknuli - 20.7km range topova ![]() Uz Des Moines, bome nije loš ni ovaj ![]()
![]() |
#2470 |
DBS
|
Des Moines vrijedi sve muke koje je netko imao sa USN CA linijom prije toga. Kako smo DD-i padaju od ovog 6s reloada u kombinaciji s 40s radarom. Evo sad smo u partiji bili Flayer, Cyc i ja. Flayer i ja u DM, Cyc u Balmeru. Stvorimo se kraj Yame - i odmah mu velimo da gdje on ide mi s njime. Ona pustinjska mapa, krećemo na mislim A bazu (jugozapadna dolje). Na drugoj strani te iste baze u diviziji Yama s Gearingom, prate ih Tirpitz i Hindenburg. Pomeli smo ih. Gearing je krenuo ganjat našeg Shimu da bi naletio na radar i tu je bilo GG. Yama je izgorio od HE-a i morao pokazat bok da bi ga pomeo naš Yama. Ovakve CA divizije koje prate sposobnog Yamu mi je mogu reći jedan od najvećih guštova u igri. Partiju kasnije smo napravili istu stvar = jednak rezultat. ![]() EDIT: Ne znam dal ste skužili, ali vratili su staru grafiku AA iz CBT (barem tako kaže ekipa koja je igrala CBT). Sad je nebo stvarno išarano "flakom" kad je AA u pogonu. Po meni je ovo od kad igram WOWS (od 0.5.0 verzije) najbolji patch do sada. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 01.05.2016. u 14:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2472 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
DBS
|
193k dmg s Fubukijem, one shotam 2 Tirpitza odmah na startu partije i svejedno izgubimo... http://wowreplays.com/Replay/5038-T_...Mountain-Range |
![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Sremium
|
Super su ovi 2x XP i 2X zarada dani...da bar stignem igrat više (jebiga, prošli dječačaki dani davno)...Roon mi je ok ali nisam oduševljen. I meni je cilj Hindi i to će mi bit jedini t10 brod za neko vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
DBS
|
Mislim da sam dobrih 8 milja natukao samo ovaj vikend radi tog bonusa. Najveći problem desetki je što ih dosta ekipe koja tu igra nema, pa moraš igrat niže tiere radi toga. #WoWS tragedies ![]() Evo i Smoki nam se od jučer pridružio klubu 10 sa Montanom. Ja čak mislim ostat na Taihu (barem još neko vrijeme) jer većina najboljih CV igrača igra T10, a sa T9 mogu još divizije vozit s onima koji ganjaju 10ke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
DBS
|
Dosta se situacija promijenila od ovog nerfa Shimi. Još da malo ublaže troškove i apsolutno se sa premiumom može dobro zarađivat u kvalitetnim partijama na T10. Pogotovo s ovim luđačkim DM ROFom koji samelje sve što se pojavi unutar 10 km. Ako zanemariš cendranje Shima vozača na službenom forumu, dosta ekipe je jako zadovoljno promjenama koje je ovaj patch donio, moja malenkost uključena. Druga stvar je kad uletiš u partiju krumpiri inc. gdje ima ili botova ili glupana koji su free-XP napravili samo da bi mogli desetku imat a nemaju pojima kako se igra. Doduše, to vidim na T8. Ponajviše od Tirpitz vozača - jučer onu dvojicu koju sam na full HP one shotao, i jedan debil u kasnijoj partiji koji je pokušavao snajpati iza nas dok sam ja tenkirao u NC, da bi kasnije yolo otplovio u smrt gdje ga je masakrirao Hatsuharu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2479 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Premium
|
Na US serveru su prošli mjesec imali -20% na popravak T8+ brodova. Ovaj mjesec imaju -25%. WG EU valjda sjedi na ušima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
u novom patchu kao da su vratili kad pucas i u potretu si da se detekcija mice(onih famoznih 3x velicina topa x10),al to bas nefunkcionira makne kasno,tako da si dosta dugo vidljiv i odma salve krenu)..tj nije od pomoci za dd kad roka s 11km |
![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Sremium
|
Spotting Mechanics Guide Rework [Patch 0.5.5] Nisam znao da vrijeme ima utjecaj na spotting sada....ehh..zanimljivo... Ekipa se žali što ih se nekad vidi i u dimu ali ovo gore dosta toga objašnjava... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
DBS
|
Vrijeme ima utjecaj samo kad se javi ciklona - zasad samo moguće na North mapi. A to što se neki žale da ih vide i u dimu, ovako na brzinu koliko sam skužio ako si počeo pucati i odmah uletio u dim navodno te i dalje vide dok ne prođe tih 20 s od zadnjeg rafala. Dal je to bug ili feature ili uopće ima istine u tome ne znam. Vidjet ćemo. ![]() Ja nisam imao nikakvih problema sa spotanjem jučer u Fubukiju. Osim da te i dalje gađaju nakon što si skriven, ali to je samo salva koja je lansirana prije nego što sam se opet sakrio - i tek je onda sletila jer je DD fokus svega kad te vide naprijed. EDIT: Moguće da stvarno postoji kakav bug vezan uz SA. Dok sam vozio CA jučer nekoliko puta mi se upalio IFA a nisam bio spotan - nema šanse. Flamu veli da je već prijavio to kao mogući bug. @ Lun: znam za taj eksperiment. Ako prođe tebalo bi zaživjeti i na ostalim serverima. Nisam znao da je povećano s 20-25%. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.05.2016. u 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2484 | |
Premium
|
Citiraj:
Reddit thread o zbuganom SA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
DBS
|
Yes, stvarno sjećam se. I ja sam popio salvu nakon što sam bio skriven u istoj partiji - vezano uz pucanje topovima pretpostavljam i novoj mehanici gdje nisi spotan / nemaš penal ako te nitko nije vidio da pucaš. Valjda će bit hotfix ovaj tjedan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Tako je mene izbrisalo u Atagu, napucavao se sa 2 BBa, vidim da nema tu kruha i supporta, ja disengageam, nema detecta vise, nakon sta je detect izgasen, napravim 180 i dobijem salvu od oba BBa u bok. I to dobrih 15-20 sec nakon sta sam disengageao i cloakan promjenio totalno smjer. Dobar im je bug... izgleda da se gamechanging mehanika nit ne testira prije nego je implementiraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
DBS
|
Ako ću bit iskren, nije to baš ni lako za otkriti odnosno potvrditi jer je razlika tih 20 sekundi. Navodno je greška usklađenost sa klijentom i serverom. Klijent računa po svojem kad si detectan, a server po svojem. Glupost je što im se to dogodilo, nema kaj. Ali sad je situacija jasnija zašto sam pobrao par salvi i u DM i u Fubukiju jučer za koje sam bio siguran da ne bi trebao. Ako ću igrat do kraja tjedna onda će to biti BB i CV. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Premium
|
Kamikaze SA bug replay? U sedmoj minuti partije me skinu dok nisam detectan. Nisam siguran da li je bug ili su imali sreće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Bjez od DDa dok traje ovo sranje sa spotanjem. Danas su me izoptuzivali za varanje koliko hoces. Misle da stoje u dimu cloakani pa poberu salvu direktno, onda pocne komedija u chatu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|