Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.04.2016., 11:12   #2461
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Skinuo sam patch, kupio rusa Shchorsa (šorc) reko da ga malo upregenom ovo jutro i naravno samo balavurdija igra (i ja s njima)
Što reći za brod, iako je još stock...nije loš, bolje mi je sjeo nego budjola. Sad moram istrenirati kapetana i otkljucati upgredove.

Staro 30.04.2016., 11:52   #2462
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Najs. Znači aktivno se rusi gaze.

Citiraj:
Autor rock00 Pregled postova
sto je bolje stavit na amagi kao peti upgrade? conc ili ono fire?

nisam jos piknuo nista,

i tier VIII + borbe me pocinju zivcirat napucavanje na 20km
Aquisition module na 5. slot. Dobiješ +20% na spotting torpeda i 3km assured aquisition što znači ako je DD u dimu kraj tebe na 3 km je otkriven bez obzira na sve naprema 2km bez toga.

Ako je to ono na što si mislio?

T8 borbe se mijenjaju od T7, drastičan je skok jer vidiš i 10ke. Treba malo navikavanja ali sjest će. Shima je nerfan tako da ima manje torpedo zidova.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.04.2016., 12:04   #2463
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Ja samo što ga nisam otključao Schgnjhlj ali mi se čini mm wise da je Buđola optimalni izbor...
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2016., 11:30   #2464
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Meni isto malo fali do njega. Buđola mi je odlićan brod.

Čini mi se da nisam dobio 3 dana premiuma.
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 01.05.2016., 11:38   #2465
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Dobio si...samo kaj si zaboravio koliko si imao prije.

Također dobio čim sam se ulogirao nakon update-a.

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2016., 11:47   #2466
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Portland klasa skroz desno na ovom WG crtežu - Hype za moj prvi (kupljeni) premium ako dođe...

http://worldofwarships.eu/en/news/special/sse-may/

---

Od jučer ponosni vlasnik prve desetke. Des Moines je uplovio u luku. Nakon 50 partija u Balmeru morao sam ga prodati da financiram kupnju T10 što je u slučaju DM-a 20 milja. Nisam sretno počeo s njime u prve 3 partije, jučer samo jazavci u timovima da to nisu istine.

Par komentara: Taiho me iz ne znam kojeg razloga odlučio preletiti sa svim eskadrilama (3xTB i 2xDB). Niti jedna nije stigla do Luna u Iowi iza mene. Obično brodovi imaju AA u tri dometa. Dalekometni topovi (dual purpose), srednji domet i kratki domet. Des Moines su AA topovi srednjeg dometa jednaki max dometu i sa x5 većim DPS-om.

ROF na brodu je strava. U prvoj partiji mi je Hipper izašao iza otoka na 9km. Nije stigao pola zaokreta napraviti i već je spavao s ribama.

Staro 01.05.2016., 12:27   #2467
extasy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2006
Joj kako je dobar ovaj X2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot-16.05.01_12.24.24-0624.jpg‎
Views:	150
Size:	952.8 kB
ID:	16526  
extasy je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2016., 13:00   #2468
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Jučer imao slično uspješan prvi fajt, a maloprije uspješan drugi fajt

Zarada cca 550k jer me nisu skori ni taknuli - 20.7km range topova

Uz Des Moines, bome nije loš ni ovaj
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot-16.05.01_12.54.58-0522.jpg‎
Views:	156
Size:	471.7 kB
ID:	16527   Click image for larger version

Name:	shot-16.05.01_12.55.00-0234.jpg‎
Views:	153
Size:	511.2 kB
ID:	16528   Click image for larger version

Name:	shot-16.05.01_12.55.04-0281.jpg‎
Views:	155
Size:	497.1 kB
ID:	16529  

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2016., 13:13   #2469
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
Moram fabukia i izima zaradit u pva 3 dana
Oba otkljucana
rock00 je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2016., 14:06   #2470
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Des Moines vrijedi sve muke koje je netko imao sa USN CA linijom prije toga. Kako smo DD-i padaju od ovog 6s reloada u kombinaciji s 40s radarom. Evo sad smo u partiji bili Flayer, Cyc i ja. Flayer i ja u DM, Cyc u Balmeru. Stvorimo se kraj Yame - i odmah mu velimo da gdje on ide mi s njime. Ona pustinjska mapa, krećemo na mislim A bazu (jugozapadna dolje). Na drugoj strani te iste baze u diviziji Yama s Gearingom, prate ih Tirpitz i Hindenburg. Pomeli smo ih. Gearing je krenuo ganjat našeg Shimu da bi naletio na radar i tu je bilo GG. Yama je izgorio od HE-a i morao pokazat bok da bi ga pomeo naš Yama.

Ovakve CA divizije koje prate sposobnog Yamu mi je mogu reći jedan od najvećih guštova u igri. Partiju kasnije smo napravili istu stvar = jednak rezultat.

EDIT: Ne znam dal ste skužili, ali vratili su staru grafiku AA iz CBT (barem tako kaže ekipa koja je igrala CBT). Sad je nebo stvarno išarano "flakom" kad je AA u pogonu. Po meni je ovo od kad igram WOWS (od 0.5.0 verzije) najbolji patch do sada.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 01.05.2016. u 14:15.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.05.2016., 18:35   #2471
rock00
Premium
Moj komp

evo kupio ognevoia opet samo da izgrindam lovu... izgleda da je teze s rusima u zadnje vrijeme..nisam dugo igrao snjima samo japance
Staro 01.05.2016., 19:07   #2472
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor rock00 Pregled postova
evo kupio ognevoia opet samo da izgrindam lovu... izgleda da je teze s rusima u zadnje vrijeme..nisam dugo igrao snjima samo japance
JA sam nakon nerfa odustao. A dogurao do Udaloia.
Staro 01.05.2016., 20:38   #2473
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

193k dmg s Fubukijem, one shotam 2 Tirpitza odmah na startu partije i svejedno izgubimo...

http://wowreplays.com/Replay/5038-T_...Mountain-Range

Staro 02.05.2016., 09:32   #2474
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Konačno uzeo Roon-a. predobar brod.

U jednom danu ga istražio do kraja i zaradio 40k extra exp...

Jedva čekam hindenburga
Staro 02.05.2016., 09:37   #2475
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor FERRYS Pregled postova
Konačno uzeo Roon-a. predobar brod.

U jednom danu ga istražio do kraja i zaradio 40k extra exp...

Jedva čekam hindenburga
Super su ovi 2x XP i 2X zarada dani...da bar stignem igrat više (jebiga, prošli dječačaki dani davno)...Roon mi je ok ali nisam oduševljen. I meni je cilj Hindi i to će mi bit jedini t10 brod za neko vrijeme...
Staro 02.05.2016., 10:30   #2476
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Mislim da sam dobrih 8 milja natukao samo ovaj vikend radi tog bonusa.

Najveći problem desetki je što ih dosta ekipe koja tu igra nema, pa moraš igrat niže tiere radi toga. #WoWS tragedies

Evo i Smoki nam se od jučer pridružio klubu 10 sa Montanom. Ja čak mislim ostat na Taihu (barem još neko vrijeme) jer većina najboljih CV igrača igra T10, a sa T9 mogu još divizije vozit s onima koji ganjaju 10ke...

Staro 02.05.2016., 10:42   #2477
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Najveći problem desetki je što ih dosta ekipe koja tu igra nema, pa moraš igrat niže tiere radi toga. #WoWS tragedies
To je najmanji problem 10ki
Staro 02.05.2016., 10:47   #2478
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Dosta se situacija promijenila od ovog nerfa Shimi. Još da malo ublaže troškove i apsolutno se sa premiumom može dobro zarađivat u kvalitetnim partijama na T10. Pogotovo s ovim luđačkim DM ROFom koji samelje sve što se pojavi unutar 10 km.

Ako zanemariš cendranje Shima vozača na službenom forumu, dosta ekipe je jako zadovoljno promjenama koje je ovaj patch donio, moja malenkost uključena.

Druga stvar je kad uletiš u partiju krumpiri inc. gdje ima ili botova ili glupana koji su free-XP napravili samo da bi mogli desetku imat a nemaju pojima kako se igra. Doduše, to vidim na T8. Ponajviše od Tirpitz vozača - jučer onu dvojicu koju sam na full HP one shotao, i jedan debil u kasnijoj partiji koji je pokušavao snajpati iza nas dok sam ja tenkirao u NC, da bi kasnije yolo otplovio u smrt gdje ga je masakrirao Hatsuharu...

Staro 02.05.2016., 11:22   #2479
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Dosta se situacija promijenila od ovog nerfa Shimi. Još da malo ublaže troškove i apsolutno se sa premiumom može dobro zarađivat u kvalitetnim partijama na T10. Pogotovo s ovim luđačkim DM ROFom koji samelje sve što se pojavi unutar 10 km.

Ako zanemariš cendranje Shima vozača na službenom forumu, dosta ekipe je jako zadovoljno promjenama koje je ovaj patch donio, moja malenkost uključena.

Druga stvar je kad uletiš u partiju krumpiri inc. gdje ima ili botova ili glupana koji su free-XP napravili samo da bi mogli desetku imat a nemaju pojima kako se igra. Doduše, to vidim na T8. Ponajviše od Tirpitz vozača - jučer onu dvojicu koju sam na full HP one shotao, i jedan debil u kasnijoj partiji koji je pokušavao snajpati iza nas dok sam ja tenkirao u NC, da bi kasnije yolo otplovio u smrt gdje ga je masakrirao Hatsuharu...
Slažem se. U biti sad je glavni problem ako igraš s krumpirićima jel sam nemreš puno a troškovi su i dalje veliki. Ali lova se da nafarmat s premium brodovima i u nižim tierima (sealclubbing). A što više gledam Yamato drivere to manje želim taj brod. Doslovno ih svi živi fokusiraju na početku partije. Može on imat brutalan dmg ali je krmača i glavna je meta svih.
Staro 02.05.2016., 12:18   #2480
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Na US serveru su prošli mjesec imali -20% na popravak T8+ brodova. Ovaj mjesec imaju -25%. WG EU valjda sjedi na ušima.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2016., 12:21   #2481
rock00
Premium
Moj komp

u novom patchu kao da su vratili kad pucas i u potretu si da se detekcija mice(onih famoznih 3x velicina topa x10),al to bas nefunkcionira makne kasno,tako da si dosta dugo vidljiv i odma salve krenu)..tj nije od pomoci za dd kad roka s 11km
Staro 02.05.2016., 12:22   #2482
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Spotting Mechanics Guide Rework [Patch 0.5.5]
Nisam znao da vrijeme ima utjecaj na spotting sada....ehh..zanimljivo...
Ekipa se žali što ih se nekad vidi i u dimu ali ovo gore dosta toga objašnjava...
Staro 02.05.2016., 12:31   #2483
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Vrijeme ima utjecaj samo kad se javi ciklona - zasad samo moguće na North mapi.

A to što se neki žale da ih vide i u dimu, ovako na brzinu koliko sam skužio ako si počeo pucati i odmah uletio u dim navodno te i dalje vide dok ne prođe tih 20 s od zadnjeg rafala. Dal je to bug ili feature ili uopće ima istine u tome ne znam. Vidjet ćemo.

Ja nisam imao nikakvih problema sa spotanjem jučer u Fubukiju. Osim da te i dalje gađaju nakon što si skriven, ali to je samo salva koja je lansirana prije nego što sam se opet sakrio - i tek je onda sletila jer je DD fokus svega kad te vide naprijed.

EDIT: Moguće da stvarno postoji kakav bug vezan uz SA. Dok sam vozio CA jučer nekoliko puta mi se upalio IFA a nisam bio spotan - nema šanse. Flamu veli da je već prijavio to kao mogući bug.

@ Lun: znam za taj eksperiment. Ako prođe tebalo bi zaživjeti i na ostalim serverima. Nisam znao da je povećano s 20-25%.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.05.2016. u 12:37.
Staro 02.05.2016., 12:42   #2484
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Vrijeme ima utjecaj samo kad se javi ciklona - zasad samo moguće na North mapi.

A to što se neki žale da ih vide i u dimu, ovako na brzinu koliko sam skužio ako si počeo pucati i odmah uletio u dim navodno te i dalje vide dok ne prođe tih 20 s od zadnjeg rafala. Dal je to bug ili feature ili uopće ima istine u tome ne znam. Vidjet ćemo.

Ja nisam imao nikakvih problema sa spotanjem jučer u Fubukiju. Osim da te i dalje gađaju nakon što si skriven, ali to je samo salva koja je lansirana prije nego što sam se opet sakrio - i tek je onda sletila jer je DD fokus svega kad te vide naprijed.

EDIT: Moguće da stvarno postoji kakav bug vezan uz SA. Dok sam vozio CA jučer nekoliko puta mi se upalio IFA a nisam bio spotan - nema šanse. Flamu veli da je već prijavio to kao mogući bug.

@ Lun: znam za taj eksperiment. Ako prođe tebalo bi zaživjeti i na ostalim serverima. Nisam znao da je povećano s 20-25%.
SA je definitivno zbugan. To sam primjetio jučer kad smo igrali kamikaze. Mislim da sam i rekao na TSu da nisam bio spottan a da su granate i dalje slijetale na mene. Isto mi se dogodilo i u mahanu poslije. Isprve nisam bio siguran i mislio sam da su me na sreću pogađali, ali sad vidim da je bug:

Reddit thread o zbuganom SA
Staro 02.05.2016., 12:46   #2485
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Yes, stvarno sjećam se. I ja sam popio salvu nakon što sam bio skriven u istoj partiji - vezano uz pucanje topovima pretpostavljam i novoj mehanici gdje nisi spotan / nemaš penal ako te nitko nije vidio da pucaš. Valjda će bit hotfix ovaj tjedan.

Staro 02.05.2016., 13:54   #2486
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Tako je mene izbrisalo u Atagu, napucavao se sa 2 BBa, vidim da nema tu kruha i supporta, ja disengageam, nema detecta vise, nakon sta je detect izgasen, napravim 180 i dobijem salvu od oba BBa u bok.
I to dobrih 15-20 sec nakon sta sam disengageao i cloakan promjenio totalno smjer.
Dobar im je bug... izgleda da se gamechanging mehanika nit ne testira prije nego je implementiraju.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2016., 14:09   #2487
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ako ću bit iskren, nije to baš ni lako za otkriti odnosno potvrditi jer je razlika tih 20 sekundi. Navodno je greška usklađenost sa klijentom i serverom. Klijent računa po svojem kad si detectan, a server po svojem. Glupost je što im se to dogodilo, nema kaj. Ali sad je situacija jasnija zašto sam pobrao par salvi i u DM i u Fubukiju jučer za koje sam bio siguran da ne bi trebao.

Ako ću igrat do kraja tjedna onda će to biti BB i CV.

Staro 02.05.2016., 15:28   #2488
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Kamikaze SA bug replay?

U sedmoj minuti partije me skinu dok nisam detectan. Nisam siguran da li je bug ili su imali sreće.
Staro 02.05.2016., 19:18   #2489
rock00
Premium
Moj komp

evo dokopao se konacno fabukia...imao ga skroz otkljucanog..dalje necu ici jer nema potrebe ,bar trenutno nevidim razliku.. odlican brod..torpedo zid uf
Staro 02.05.2016., 19:34   #2490
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Bjez od DDa dok traje ovo sranje sa spotanjem. Danas su me izoptuzivali za varanje koliko hoces. Misle da stoje u dimu cloakani pa poberu salvu direktno, onda pocne komedija u chatu.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno