|
![]() |
#2462 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
2. Boli me u dušu, iskreno 3. pogledaj pod 2 4. Ne koristim 5. Ne koristim
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2463 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2464 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
1. Ne koristim 2. Ne zanima me - ono što mi treba držim u cloudu 3. Radi se na tome, za sada imam stari SE s mTokenom... 4. Može se kupiti vanjska punjiva baterija od do 10000mAh, pa onda puni kad ti treba ![]() 5. Vidi pod 2 ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
1. Ne koristim 2. Ne fali mi 3. Ne koristim 4. Nemam potrebe, na L920 mi baterija izdrži 24-30 h što mi je i više no dovoljno 5. Nemam potrebe, 32GB mi je i više no dovoljno kapaciteta na mobitelu.
![]() |
#2469 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() da 820 ima 16GB interne, bilo bi taman... mozda malo gusto, al prezivilo bi se ![]() dok sestra na 920 (32GB) nema takih problema, nabacala mjuza gore i sve ostalo, slobodno 10+GB ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 21.10.2013. u 21:03. |
|
![]() |
![]() |
#2470 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Danas sam poludio kad sam skidao .zip file sa neta. Nema načina kako ga otvoriti. Kaj je najbolje IE ponudi "Tap to open" i pokazuje ikonu da je kompresirana datoteka u pitanju ali ne *ebe ni pol posto na moje tapkanje. Archiver samo pokazuje fileove sa Skydrivea. Meni osobno dosta fali File manager kao i mogućnost da aplikacije pristupaju ostalim user folderima kao i neki univerzalni "Downloads" folder.
|
Oglas
|
|
![]() |
#2471 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@ nathan.fake & doky Hvala obojici ![]() Sutra ili preksutra stiže L920 u moje ruke. ![]() @Wolw Imaš PM edit. 1. Ne koristim uopće na đandroidu, ajponu 2. Ne zanima me - ono što mi treba držim u cloudu SkyDrive 7Gb, Box 50Gb, Drive 25Gb. 3. Ne koristim 4. U planu nabavka vanjska punjiva baterija DC-19, pa onda puni kad ti treba 5. Vidi pod 2
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 21.10.2013. u 23:19. |
![]() |
![]() |
#2472 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Baš sam se prekjučer malo igra sa Nokiom 1020 ![]() Evo na prvu dojmova i usporedbe sa S4 i Lumiom 520. Izrada je vrhunska, kad je primiš u ruku na prvi moment imaš stvarno osjećaj da je od metala i to jednog komada metala ![]() Ekran je vrlo dobar, iako po defaultu malo vuče na žuto, ali to se da ispraviti preko onog color managera. Realno nema neke značajne razlike u oštrini prikaza između njega i S4, sve dok ih ne staviš jedan do drugog pa se ipak na web stranici i sl vidi da je S4 finiji, ali to baš i nije od neke koristi jer ko čita stranice u overview-u? ![]() Kako je bija mrak i u restoranu, svitlo nije bilo baš dobro tako da nisam uspija pravilno isprobati kameru, ali malo me razočarao dosta spor autofokus. S fotografske strane, postavke kamere su dobre (ISO, ekspozicija, WB, tip fokusa), ali malo razočarava što kad već toga ima nema kontrola blende i snage blica. Ili ako već Nokia gura tu kameru, nema rear curtain synca što bi bilo super s tom kamerom i blicom. Također, prilikom postavljanja manualnih opcija, aparat baš i ne kuži što želiš postići (recimo visoki ISO, spor shutter i fill-in blic) pa to baš i ne ispada dobro nego često previše podeksponirano i mutno. Definitivno fali par tih malo naprednijih foto opcija. U ostalim stvarima nisam primjetija neku značajnu razliku naspram 520ke. Što se tiče brzine, nema neke razlike naspram 520. Učitavanje i renderiranje web stranica je dosta brže na S4 nego na 1020 koji je stvarno masu brz u tom pogledu. Razlika je jedno 3-4x u korist S4. Što se tiče fizičke razlike, Nokia je nešto malo šira i vidljivo kraća, generalno više nabijenija od S4-ke. Iako ona grba od kamere na 1020 malo čudno izgleda, nisam primjetija da me žulja pri korištenju, jedino nisam siguran kako se ponaša bez neke zaštitne maske i da li bi se izgreba taj dio kad bi se mobitel redovito stavlja po stolovima jer je kontaktna površina dosta malena i svede se na svega dva mala dijela za razliku od većine "ravnih" mobitela. Konačno, 1020 mi se vrlo sviđa. Ekran je super (pogotovo sat koji je uvijek upaljen - nostalgija ![]() Jedini minusi bi bili visoka cijena i W8 koji u nekim stvarima ipak dosta zaostaje za Androidom.
#2473 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]() Uostalom, WP8 sa GDR3 postaje bolji. Sve što si nabrojao nedostatke i ne možeš toliko očekivati isto kod normalnog fotoaparata i više klase. Nečeš valjda uzdrmati Nikon, Canon i Olympus? ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#2474 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Imam pitanje, dal ima neka fora sa regijama i odabirom zemlje jer mi ne nudi Amber update. Uglavnom, verzija OS-a mi je: 8.0.10328.78 pod "dodaci i informacije" mi ne piše Lumia Amber, a pod ažuriranjima OTA mi ne nudi ništa novo. Lumia je VIP |
![]() |
![]() |
#2476 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#2478 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Predstavili su: 1520 - 6" 1080p sa Snapdragon 800 quadcore procesorom, 749$ bez poreza, crna, žuta, crna i bijela 1320 - 6" 720p phablet s dualcore procesorom za siromašnije, 339$ bez poreza, narančasta, žuta, crna i bijela 2520 - 10.1" unibody tablet, LTE, ekran prilagođen za gledljivost u vanjskim uvjetima (650 nit, 6% refleksije), Gorilla Glass 2, Flipboard, Nokia Camera, 6.7 Mpx Zeiss f/1.9, Here Maps, Office s Outlookom, Power keyboard s 2 USB-a i dodatnih 5 sati baterije (50% puni u 40 min) - 499$ - crna, bijela, cyan, crvena. Power keyboard dodatnih 149$ Spojene su Pro Camera i Smart Camera u jednu aplikaciju - Nokia Camera. Nokia StoryTeller - integrira fotke i location podatke u Here Maps. Zoom out na fotki odmah otvara lokaciju na Here Maps. 4 mikrofona na 1520 - izvor zvuka se može lakše locirati kod videa. Instagram najavljen za sljedeće tjedne Nokia Beamer - Dijeljenje ekrana mobitela na druge uređaje, čak i udaljeno. Konferencija još traje... Bittersweet Shimmer, tj. Black - početak 2014. http://www.wpcentral.com/nokia-world-2013-live-blog
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.10.2013. u 10:00. |
![]() |
![]() |
#2481 |
Extrema Thule
|
Ahahah , više ne znam i presretan sam. Dolazi i službeni Vine ![]() Za tri službena appa dovoljno. Još da Gmail i Gmaps upotpuni rupu Iako nakon GDR2 apdejta koju je dodana funkcija CardDav najviše razveselio zbog kontakta, kalendara i e-maila preko nokia e-mail ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#2482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2483 |
Premium
|
Evo, s Lumia Black update-om, doći će podrška za RAW format ![]() http://wmpoweruser.com/nokia-black-w...ormat-support/ |
![]() |
![]() |
#2484 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
#2485 |
Premium
|
Lista svih novih aplikacija koje će doći , lijepo sortirano ![]() http://www.phonearena.com/news/Windo...d-more_id48537 |
![]() |
![]() |
#2486 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jedini problem u ovoj hrpi dobrih vijesti je ovo: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2487 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() iako od cijelog Black-a mi jedino fale notifikacije na Glance ekranu, ostalo mi nije must have ![]() ps u obranu Nokie, vjerovatno trebaju preradit/optimizirat Nokia Cam za slabije modele, kao i ostale appove.. jer na svima sve treba radit po ps-u.. al opet mi to nije za odgodu od min 3mj :/ |
|
![]() |
![]() |
#2488 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa i nije to tako velika odgoda, ako stvarno bude na početku godine (1. mjesec) jer ovi novi uređaji dolaze na glavna tržišta tek za mjesec dana, na manja nešto kasnije, vjerojatno do Božića, kod nas ko zna kad... Samo što je bilo prvo rečeno da update dolazi na početku Q4, znači u ovo vrijeme negdje i to su svi tako očekivali... |
![]() |
![]() |
#2490 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://wmpoweruser.com/nokia-black-e...screen-demoed/ |
|
![]() |
|
|