|
![]() |
#2461 |
Guest
|
ja ne znam zašto je Cheslea tu favorit? Igrali su protiv Valencia i dobili ali nije im bio neki prerformans a Newcastle nije iskoristio par dobrih prilika u utakmici prije. City je ipak viša razina. Plus nema Essiena i Luiza. I Juve danas razvaljuje desetkovanu Romu. Romi fale : Juan,Kjaer,Burdisso,Cassetti, Gago i Pizarro , Krkic ,Borini. |
![]() |
#2462 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zašto? Pa zato kaj opet igraju koliko toliko dobro. ![]() ![]() Essiena nema već jako jako dugo vremena pošto ga već spominješ, a za luiza je šteta ali možda je i bolje da ga nema u ovoj tekmi pošto on vrlo često zna raditi izrazito glupe faulove. ![]() No tekma je u 21h pa bumo vidjeli. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2463 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#2464 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#2465 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja jos uvijek mislim da ce biti X chelsea ima prednost domaceg terena, i u nekoj mini seriji pobjeda, dok city ima izvrstan napad i u prosjeku zabijaju 3-4 gola, ali i primaju uvijek golove, pa se nadam dobroj tekmi proper football ponedjeljkom ftw |
![]() |
![]() |
#2466 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja bih prije rekao da će City dobiti Istina, Chelsea ima prednost domaćeg terena, ali su doma popušili i od Arsenala (3-5) i od Liverpoola (1-2) a City je za sad u Premieru nepobijeđen, 14 pobjeda, 2 nerješene, popušili ligu prvaka, sad će valjda još i dodatno stisnut u ligi Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2467 |
Pod naletima kopita zla
|
![]() Gledajte to su super klubovi i oba mogu pobijediti. Ode anelka iz chelsea. Odlazi u šangai (kod ćire). ![]() http://www.chelseafc.com/page/Latest...545042,00.html Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 12.12.2011. u 18:29. |
![]() |
![]() |
#2468 |
Guest
|
7 min Roma vodi.. ![]() |
![]() |
#2470 |
Pod naletima kopita zla
|
Vodi i city. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2475 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Neka sad City još stisne, a Juve isto... ![]()
![]() |
#2477 |
Guest
|
Juve...kolko prilika...koji invalidi... edit 1:1 ajd još dva!!!! Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 12.12.2011. u 22:03. |
![]() |
#2479 |
Pod naletima kopita zla
|
Issssss umalo chelsea dao gol. ![]() ![]() Dobro je kaj clichy i kompany imaju kartone. ![]() sudac je fakat tolerantan. Kompany je mogao komotno dobiti drugi žuti zbog faula na matai. ![]() TO city igrač manje. Clichy off. Iako su već trebali imati dva igrača manje. ![]() Sad ak ne odiju...tj. ak izgube onda ga teraj u vražju mater. ![]() Op op penal za chelsea. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 12.12.2011. u 22:40. |
![]() |
![]() |
#2480 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ajde, prvo im isključe igrača pa kad ni tak ne mogu dat gol sudi se penal...krumpiraši... ![]()
#2482 |
Super Moderators
|
A još su i Tottenham svinjski pokrali pa vam je sad baš dobro, jelda? ![]()
#2483 | |
Guest
|
Citiraj:
Fail totalni. A dobro je počeo City |
|
![]() |
#2485 |
Super Moderators
|
#2486 |
Pod naletima kopita zla
|
To je najgore... Danas je city trebao imati dva crvena i trebali su suditi penal za njih. Odmah na početku. To su po meni bili jedini propusti. ![]() Iako se sada postavlja pitanje tko još može dobiti city ili igrati X s njima? Liverpool teško. Arsenal možda. Tottenham možda. United..lol. Bude bilo veselo. ![]() City 39 United 36 Chelsea 32 Tottenham 31 Arsenal 29 Jako veselo. ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
odličan početak citya, ali onda najbolji čelzijev igrač večeras* (u žutoj majici) uzima sve u svoje ruke i bye, bye city-evi snovi o nekakvom plijenu u londonu. ![]() *=nek zainteresirani youtube-aju meirelesov krvnički udarac đonom po nozi silve za kojeg je dobia tek tapšanje po guzi od momka u žutom.
#2489 |
Super Moderators
|
#2490 |
Pod naletima kopita zla
|
Sry 31. ![]() lol krvnički udarac. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|