|
![]() |
#24572 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moguce. Velim samo zato jer jednom kad sam vidio i imao suputnicu, kamion iz kontra smjera nas je zalio. Osoba do mene se automatski sagnula a ja sam samo trepnuo. Iakreno, ne bi volio znat kak bi reagirala da je ona bila vozac...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24573 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#24574 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Temperature bijele je 5300K dok je dnevnog svjetla 5500K. Xenon je nesto hladniji (oko 4500K). Dakle bijelo, homogeno i cool, ali ne daje nikakve nadnaravne moci u noci :-) .
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 15.10.2016. u 21:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24575 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24576 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Jos je i neka mladja cura u pitanju, ak se ne varam 22-23g. Sa iskustvom dodje i predvidjanje nekih situacija. Par puta se i meni desilo da me zaspricao auto iz suprotnog smjera, ja upalio brisace, a zena se stiltala. Radi se na krivi nacin, pravosudje tu isto dosta potice takvu situaciju gdje se sa malo plakanja, studentskim zivotom, bla bla, ... Kazne spustaju na minimalne. Ubijes nekog sa autom dobijes 2g uvijetno. I naravno da onda ekipa radi sranje kad zna da nece bit kaznjeni kak spada. Da postanu ostriji prema prekrsiteljima onda bi odma novine pocele pricat da policija trenira strogocu. Nece se nis promijenit dok se ne promijeni svijest samih nas, na nacin da necemo trazit vezu da nam se progleda kroz prste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24577 |
Guest
|
da, ovo sto se radi u nasem pravosudju je komedija. ona rukometasica, pijana pregazi zenu, ne vrati se pomoc i oslobode je (tj. uvjetna), a razlog je kao njoj je tesko sto je to napravila. Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#24579 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Leon s full LED-om ti nemre biti referenca za LED svjetla jer obične halogenke (na isto zadnjem Leonu) bolje osvjetljavaju cestu od full LED-a... ova full LED svjetla na Leonu su bila neki žešći eksperiment za druge marke grupacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24580 | |
|
Citiraj:
Mozda si naletio na defektan primjerak. Ja sam testirao sa oba auta (led - xenon) side-by-side, u podzemnoj, na suhoj cesti i za vrijeme kise.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24581 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Moja žena nas skoro ubila jer je trznula volanom kad joj je istrčala mačka na cestu. Reko, pa koji ti je k...? Žrtvovat život zbog živine? Kaže, refleksno je trznula. Meni se ista situacija dogodila i ladno sam nastavio voziti. Na kraju je ispalo da je mačak stao, sagnuo se i pričekao da prođem i ništa mu nije bilo. Gledao sam ga u retrovizoru kako lagano odlazi dalje. Pipljavi i trzavi ljudi su opasni u prometu. Samo se nadam da joj nikad neće izletiti dijete pred auto, dok joj nailazi šleper. Znam da će se zabiti u šleper i poginuti da bi izbjegla dijete. Neće joj past na pamet skrenuti u šamac i izbjeći dijete. Nekoliko puta je demonstrirala da će uvijek na drugu stranu skrenuti, a nikad u šamac. Žalosno, ali istinito. Ja, koliko to god grozno zvučalo, za nikoga ne ću skrenuti pred šleper. To me naučila stara. Njihov vozač autobusa je išao izbjegavati vw bubu i sletio s ceste te se zaletio u kuću. Stara slomila nekoliko kralježaka i ima trajne posljedice, ostali ozlijeđeni u različitim stupnjevima. Znači, vozač je riskirao živote cijelog autobusa zbog jedne budale u autu. Strašno. Satri ga i doviđenja. Pa nećeš ubiti 50 ljudi da bi spasio nekog pijanca koji je prešao na krivu stranu ceste.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 15.10.2016. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24582 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24583 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Netko je dobro napisao, trebas imati talenta za igrati tenis, nogomet, i nije svatko u svakom sportu dobar. Ali voznju svi obavljaju, a to je jedna kompleksna radnja koja zahtijeva stalnu koncentraciju i sposobnost reagiranja na razne situacije i koordinaciju. Kao u sportu. Ali eto svaki nesposobni i prepotentni kreten dobije dozvolu. Kud bi da je toliko dobrih sportasa. Ona treba sto je ubila curicu. Govno nesposobno koje je prebrzo vozilo jer je njoj auto zanijelo a nije ona smotala u njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24584 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ne može svatko biti pilot, ali vozač može. Samo plati i sve ide, u velikom postotku. Susjeda i dan danas ne zna parkirati niti utjerati auto u garažu, a vozi preko 30 godina. Užas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24585 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa to ti govorim. Ja imam tetku koja vozi cijeli zivot, i kupila prije 10godina novi peugeot 406, i pokaziva ona meni ponosno kako njoj auto pokazuje u kojoj brzini treba voziti, ali kako nikako ne moze u 4-tu jer joj je prebrzo. Znaco, ona je okretomjer shvatila kao pokazatelj u kojem stupnju prijenosa treba biti getriba. Onda, tetak iz svabije, bogat covjek, kupio si Jaguara Xk8 kabrio, i tako malo ja gledam, i vidim ja ima.paddle shiftere na volanu. Velim ja njemu, a fora, mozete saltat tu. A on meni, NE NE, tu se mijenja elektronika u motoru, ne diraj to. Zemlja moja otvori se podamnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#24586 |
|
Ima par teorija jer neki se kunu u taj LED, neki ga ne mogu smisliti: 1. Farovi razliciti od trzista do trzista (Valeo ili Bosch) 2. Problemi s autonivelacijom na ranim primjercima 3. Homogena rasvijetljenost; matricni LED nema svijetla/tamna podrucja/fleke kao xenon i halogen. Moze se u usporedbi ciniti tamnije jer ces uvijek usporediti LED s onim podrucjem na xenonu ili halogenoj gdje je najsvijetlija tocka zbog toga sto su oba tockasti izvori svjetla. Kao sto rekoh, meni je tu negdje sa ksenonom.
![]() |
#24588 |
Premium
|
Kad budu prodavali na njuškalu će pisati: "Malo prešao, vozila žena uglavnom od doma do Plodina i (ponekad) natrag" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24589 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24590 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Moja mama ne vozi oko 20-tak godina, možda i više. Umjesto kočnice pred zid je pretisnula gas dok sam ja bio malo dijete. Od tada ne želi više voziti. Fun fact, vozila je BMW da li M3 ili tako nešto nabrijano, kaže stari da je vozila kao schumacher ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24591 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24593 |
Guest
|
jel ovo dobra kupnja http://www.njuskalo.hr/auti/honda-le...oglas-20484960 ? hipotetski |
![]() |
![]() |
#24596 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.spritmonitor.de/en/detail/626061.html
![]() |
![]() |
#24600 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Auto ima 295 benzinskih konja, pogon na sva 4 kotača i s vozačem 2 tone. Pa 15 litara prosjeka je normalno, čak i dobro. Staviš plin i samo gas. Inače taj auto mi je prekrasan, čak više linija prije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|