|
![]() |
#2432 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Hm, uspio sam, tnx. U jednom od brojnih pokušaja sam očito uspio, mada mi nije uopće pisalo da je root uspješno urađen, nego ugledao slučajno ikonu u app draweru. odmah sam instalirao titanium backup, pa da pitam smijem li uopće deinstalirati ove aplikacija tipa Weather, quick memo, Google book, cell brodadcast, vodafone, dali će sustav biti nestabilan? Dali je pametnije uraditi batch freeze ili unistall? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2433 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Brko ja sam to odradio na Win 8.1 bez problema. Kvaju, možeš brisati bez problema. Ako za nešto nisi siguran onda freezaj pa vidi je li utječe na rad sustava. Ako ne, briši ![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ima li ko loolipop na LG L90 Dual sim ? Kolegi ću morati nabrzinu slagati jedan pa me zanima ima li bugova i čega slično ? |
![]() |
![]() |
#2435 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2436 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Losa vijest. ![]() Ovo vise nije normalno, dosli smo cifre od 1000€ za mobitel. ![]() http://www.gsmarena.com/lg_g4_to_be_...news-12018.php |
![]() |
![]() |
#2438 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Ako žele prodat ozbiljnije količine, mora bit dosta jeftiniji od S6. |
|
![]() |
![]() |
#2440 |
Premium
|
Ja mislim da ce bit ko Z3. Mozda ovi sa kozom blizu s6. Svejedno, bit ce ih prije ljeta po oglasnicima za manju lovu od S6 u istim. Tele 2 otkljucani, ak bas mora bit od operatera. Do kad ga oni dobiju vec bu i malo povoljniji. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2441 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ko oće bit špic papak i imat zadnji mob, bude odrešil kesu. Mi koji ne damo pare za to, budemo kupili prethodni flagship za kikiriki i to je to ![]() Dakle, za 5 mjeseci zapakirani G3 3GB za 1800kn ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2442 |
Premium
|
Evo zavrsija sa flashanjem v30e.kdz... Doslo do 99% i Flash tool izbaci gresku, nesto vezano uz visual c++ (iako imam sve instalirano). Nebitno, program se srusija al mob je ziv i upravo nadogradjuje aplikacije, njih 144 tocnije ![]() Sad root, pa Titanium Backup i vozi dalje... Ovo za G4, cisto se nadam da su ove cijene samo spekulacije, jer ako bude skup kao ili skuplji od s6, mogu zaboraviti na dobre prodajne rezultate pa da ne znam kakvu kameru bude ima... |
![]() |
![]() |
#2443 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#2444 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2445 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Svejedno to je podosta subjektivno iako ima ovaj g2 dobru bateriju meni jos nije dosegao vise od 4 do 4.5 sati OST... No ja ga bas gazim ![]() Sve Syncano, auto brightnes, 3g konstantno tj vecinom kad i surfam surfam dok sam vani u pokretu kad dodem doma ni nekoristim ga....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#2446 |
Registered User
|
Ima li tko iskustva sa MIUI romovima na g2? Meni se osobno prije dok sam ga na Nexus koristio pravo svidio ROM, dali ga je od vas itko koristio, i ako može kratak komentar na stabilnost ako jeste. Još jedno pitanje, Google keyboard je brza pravo, ali predviđanja nisu dobra kao na swiftkeyboard, zanima me dali se googleova tipkovnica veže za GMail, ako promjenim telefon, ROM, da mi moja previđanja koje sam imao budu i na novom uređaju ili romu |
![]() |
![]() |
#2447 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2448 |
Registered User
|
Šteta, stvarno dobro izgleda, al puknut cu ga preko vikenda da isprobam, nego reko da vidim prvo s vama. Još ovo za Google tipkovnicu ako tko zna |
![]() |
![]() |
#2449 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ima li netko od vas LG L Bello?
#2451 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
E ti si mi došo ko kec na desetku. Kakva je bakterija u odnosu na es3?
#2453 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo me opet na LG-u. ![]() Ubo G2 od kolege Tutixa. Na njemu je Lollipop kojeg je on stavio, 5.0.2 30D. Ne znam te verzije, moram prouciti, ali sam s mobitelom odusevljen, isto kao sto sam bio kad sam kupio Optimus G. Sad jos sve moram postelati po svom ukusu. ![]()
#2454 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nakon šta sam stavija lollipop na g2 svako toliko kad pritisnem power ili double tapam mobitel bude odmah otkljucan. Zbog čega je to i kako to popraviti? Hard reset?
#2457 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2459 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
|
Citiraj:
![]() Gotovo sam siguran da nisi slike gledao na kompu a normalna stvar da će na bellovom ekranu niske rezolucije sve deset puta gore izgledat, pogotovo ako uspoređuješ prema Samsungovom amoledu. Baš me zanima kako si došao do tih 10% baterije? ![]() Meni S3 nije ni u ludulo prelazio 4h SOTa a s Bellom je uvijek preko 5 a često 7-8h, naravno to je i do ekrana loše rezolucije ali i manje rastrošnog čipseta. Naravno treba napomenut i da je Bello 5 puta fluidniji od stock S3 tačfizza. I kad još usporediš cijene koje su veće za 3 godine stari S3 od novog Bella... I za kraj par slika: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2460 | ||||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Osobno mi Bello izgleda jeftino. Plus mu je što ima dizajn kao i G2, ali njegove MTK iznutrice, ekran niže rezolucije i lošija kamera su me odbili. Bilo je ili Bello ili L90. Na kraju sam uzeo 2 komada L90, jedan ženi, jedan majci. ![]() Jasno da tvoje tvrdnje nisu za baciti, ipak, ja sam ga imao samo dan i pol, a ti vjerojatno puno duže. No, odgovorio sam na pitanje kolegi iz svog iskustva sa SGS3 i Bellom. Osobno radije SGS3 Neo nego Bello. OK, SGS3 obični nikako, to je već fakat staro i nema gare, ali Neo je ipak novi i ima više RAM-a. Kad smo kod njega, nisam uspio odgonetnuti, ima li Bello Gorillu na šajbi ili nema? |
||||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|