|
![]() |
#2431 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2432 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
imam win 7 i najnovije ATI drivere! igra mi je radila OK do nekidan...sad uspijem odigrat jednu dvije i onda mi se odjednom srusi igra i pise MW2 has stoped working! dali da unnistaliram igru i foramatiram ili ima neko drugo rjesenje! ne pomaze ni verify integrity of game cache! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2433 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2434 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
sva sreca meni sve radi bajno oduvijek.. bez obzira na patch
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2435 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni se također sada stvar relativno normalizirala, večinom mi nađe neki pristojan HC TDM host, dobro se igra. Vjerujem da uskoro možemo očekivati novi patch koji će to sve iznormalizirati
![]() |
#2436 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#2437 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#2438 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Bazinga
|
Ja više ne igram dok to ne isprave, samo se naživciram bezveze. Lag-a mi za popizdit, a match mi traži pun kufer.
![]() |
#2440 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Meni se nešto slično događa sa cod4, počelo otprilike kad i mw2, znam da ne može biti povezano ali opet je malo čudno. Nakon par minuta igre multiplayera izbaci me na desktop.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2441 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
meni je sad ovako ..... jednu odigram i onda me baci u lobby kad nisam host (vjerojatno se srusi igra onom tko je host) ... kad sam ja host nakon sto zavrsi runda srusi se igra ... i to je sad postalo pravilo ....zanimljivo da tisuce ljudi imaju isti problem ... i svima se pocelo dogadjat to poslije patcha Activision se i dalje pravi grbav i tvrdi da nije do njih nego - tvoj PC - tvoj firewall - tvoj internet provider ... cak preporucuju da ubijes sve procese u pozadini (ukljucujuci antivirus) ali ni to ne pomaze kazu ljudi koji su probali ... da ne velim kako ima dosta ljudi koji su naletili na level hack servere i sad ne mogu igrat na normalnim (jer su kao stavili "zastitu") pa ih baci van cim se konektaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2442 |
Premium
|
Kako izbjeci te level hack servere? Samo ako vidim da su svi u lobbyu lv 70 izađem ili... Kako se to uopće "prenese" na igrača koji samo igra na serveru? Opostite ako pitam bezveze pitanja, ali ne bih volio biti bannan sa original igrom... Zadnje izmijenjeno od: georgy. 22.01.2010. u 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Premium
|
pa ne mozes ih izbjec (teoretski mozes pretpostaviti ako su svi lvl 70 ali teoretski moze biti samo 1 lvl 70 a ostali kao i ti tek udju u lobby ) ali mislim da su to rjesili pa te diskonekta iz igre prije nego te zahvati .... problem je onima koji su ni krivi ni duzni dosli na lvl 70 jer su bili na krivom mjestu u krivo vrijeme i sad ih izbacuje (ne dobijes ban ... bar za sada ali koliko znam jedini lijek je ponistiti statistike i opet krenuti od lvl 1 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
no, KAKO da poništim statistike, trazio sam po netu, i ništa ne uspijeva... iako ja se uglavnom mogu spojiti na sve servere, dobro, osim zadnja dva dana kad je praktički nemoguće... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() p.s. ako koga zanima nek se javi na pp
![]() |
![]() |
#2450 |
Premium
|
a gle ako nekoga zanima kako staviti hack level on ce to i pronaci ali pitanje je vremena kad ce netko baciti pogled na statistike u igri (broj sati proveden u igri, broj killova itd.) i stisnuti bananu na acc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Premium
|
ne znam da li vrijedi moj report, ali evo, ja prvi pogledam statistike nekom noobu na lvlu 70 ako ima negativan omjer kill/death na mapi di igramo :P
![]() |
#2452 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Fourzerotwo post glede problema oko lose konekcije ispadanja iz iz servera: Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Premium
|
puno hvala, testirat cu ![]()
![]() |
#2455 |
Premium
|
ma ne bi me cudilo da je dogovor da se krivnja prebaci na steam .... beta verzija je dugo bila vani prije nego je postala RC ... no evo i nove zakrpe za MW2 .... 1.0.180 je vani ![]() probao sam odvrtit 2 partije ali lag je prestrasan ... ne samo meni nego su se svi zalili .... na trenutke sam imao sliku kao winning killcam ... onako usporeno .... puskom nema sanse nekog ubit, pucas a on se maknuo s tog mjesta prije sekundu ... vecinu killova sam imao sa claymoricom ili nozem u uskim prostorima .... ono masi oko sebe nozem ko mutav pa ko ziv ko mrtav ... ![]() evo sta je "popravljeno" -Fix for infinite care package exploit on PC (btw .... vidio sam to .... tip baci noz u drvo i zove cp .... izvadi noz, padne cp, pokupi ga i opet noz u drvo, cp ......) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |