|
![]() |
#2402 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne bih se baš kladio. Vidiš da stalno odgađaju upgrade na WP10.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2403 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
...za razliku od službenog G3 Androida u koji se ne mogu pouzdati na isti način. Što se mene tiče, može 8.1 i ostati, ne vidim kako bi mi trenutno desetka unaprijedila posao. Čak je i pristupanje kontaktima i višestrukim brojevima malo otežano i kompliciranije u odnosu na 8.1.
![]() |
![]() |
#2404 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kad već pričate o mjenjanju platforme, ja sam si još otežao situaciju... Instalirao sam Windows 10 i svako malo na US regiji su aplikacije po 1$ i vrag neda mira ![]() Sad je gotovo, kao kapetan posljedni koji napušta brod koji tone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Sa svakim buildom je to malo bolje ali jbt idu brzinom puža na samrti. Doslovno imam feeling da kompletan win 10 mobile radi 15ak entuzijasta i to je to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Mislim da su odgadjanja zato jer ce za neke modele, kako bi se rijesile uocene (i OS-m ne ispravljive) greske trebati uz WM10 i novi firmware, a na to vjerojatno nisu u pocetku racunali... Recimo jedna neispravljiva, a opaka greska je da se pojedini modeli nakon instalacije WM10 vise ne mogu spojiti na komp. Zatim, na pojedinim modelima ne radi sensor core; na vecini testnih L830 dolazi do trenutnog gasenja ekrana. Sve to na najnovijim testnim verzijama WM10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2408 | |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2409 |
Premium
|
Ispravite me ako griješim, ali koliko vidim većina problema je vezana uz uređaje koji još nisu dobili službeni upgrade na W10. Obzirom da oni rade na raznim preview/insider/beta/.. verzijama, nije ni čudo da postoje problemi. Ono što me zanima je da li ima nekih velikih problema sa uređajima koji su izašli na tržište sa defaultnim W10.
![]() |
#2410 | |
Premium
|
Citiraj:
Edit: Win 10 osobno koristim na l930, 2 laptopa i surfaceu, te mogu iskreno reći da sam bio daleko zadovoljniji sa win 8.1 i wp8.1 kombinacijom |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2411 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Oni koji tamo prijavljuju probleme su na testnim verzijama i ima vrlo malo prituzbi na L950, koja je dobila i nove verzije FW-a i WM OS-a. I ti problemi koji se javljaju sa testnim verzijama su ipak daleko od OVE debilane s ajfonom ![]() Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 12.02.2016. u 16:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2412 | |
Banned
|
Citiraj:
Na kojem uredjaju? Ja imam 3 Lumije sa zadnjim buildom jedino se na starijm modelima 512 mb osjeti razlika u nekim stvarima. Na 730 mi radi odlicno dok se na 625 zna ponekad zamrznut a na 620 zasad radi ok. Ne znam o cem pricas imam zadnji bulid telefoni nikad stabilniji ima gresaka al nije release tak da nemas kaj prigovorit. To kaj ti citas changelog svakog builda nema veze s puzevima. Changelog je puno veci od onog kojeg objave jer od npr. Builda 71 do bulida 107 popis ispravaka je daleko veci nego 3 stavke na zadnjem 107. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 | |
Banned
|
Citiraj:
Ne znam kakva si vesla sisao al njaske bezveze. Nitko ne veli da ne kasne ali ocito se nesto pokrenulo. Bulidi su poceli izlazit cesce nego u zanjih godinu dana i OS se dovodi do releasea i bit ce vani. Nedostatak ce uvijek bit zato i sluze updatei. Sto se tice uredjaja tu se nema kaj pricat tu su skroz podbacili ali su dali prostor ostalim proizvodjacima sto je po meni super potez radi raznolike ponude. Sto ce bit vrijeme ce pokazat nakon izlaska WM10 i nadolazeceg surfacephonea! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2419 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Microsoft Lumia 650: sophisticated, metal design and Windows 10 under $200 USD The Microsoft Lumia 650 will be available in select European markets starting February 18 https://www.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia650/ Citiraj:
Dobro izgleda ali dosta slabiji hardwareu odnosu na 640..glasine su bile točne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 |
Premium
|
Baš me zanima konačna cijena jer se stalno spominjala 200-220€. Osobno ne bih dao toliko para za nju zbog slabog hardvera u njoj.
![]() |
#2422 |
Banned
|
Super izgleda + AMoled ekran ... čak su bolje specifikacije nego što su išle van. Nije Qualcomm Snapdragon 210 nego je 212. Po meni jedina zamjerka što nije jača baterija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2423 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Na kraju OK ispao cak, al ono... tko vec ima 640 stvarno nema razlog za "upgrade". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2425 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#2426 |
Premium
|
150, max. 170€. Po meni, slabašan hardver i nezavršeni OS ne vrijede više od toga.
![]() |
#2427 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Da, samo kad bi sve koštalo koliko zapravo vrijedi ne bi ni telefoni drugih proizvođača koštali u startu po recimo 700 eurića . Tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2430 |
Premium
|
Obzirom na brojnost prodanih Lumia, sve brojnijih kritika na WP10 i kvalitetu MS Lumia, mislim da je realno očekivati da će joj u roku od 6 mjeseci cijena pasti na tih 170€. Doduše, pad će biti daleko manji nego na L950 čija je cijena daleko veća pa samim tim imaju više 'lufta' za spuštanje. EDIT: zašto su dali US$ cijenu u EU, a ne u €? Dosadašnje glasine su govorile o 200-220€ u EU. EDIT2: na preorderu diljem EU je oko 230€ http://www.nokiapoweruser.com/lumia-...know-about-it/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|