|
![]() |
#2402 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Numbers can't lie |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2406 |
Guest
|
danas se uzima kup od Arsenala! AJMO MUU!! |
![]() |
#2407 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2408 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Postoji svega par igrača koji su u jednom klubu od početka do kraja. ![]() ![]() Kad smo kod "izdajica". ![]() |
![]() |
![]() |
#2409 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#2410 |
Pod naletima kopita zla
|
Jasno. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2413 |
Pod naletima kopita zla
|
Je ukralo im je četiri komada. ![]() Nije to ni blizu onoga kaj se dogodilo CFCu poritv barce. ![]() ![]() Collina je nastavio suditi i nakon te tekme dok se Tom Henning Ovrebo "NENADANO" povukao nakon te utakmice. ![]() ![]() Velika je razlika napraviti jednu veliku grešku ili njih deset te je istgo tako razlika ispadneš li tako da su ti utrpali četiri komada ili jedan. ![]() |
![]() |
![]() |
#2423 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
oko 150 mil.
![]() |
#2424 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
200mil € ,bez eventualne klauzule od 40mil € (mislim da je tolka) od Falcaa Prodali su Welbeka u Arsenal za 20, Kagawu za 8 i jos neke manje bitne igrace te si vratili oko 45mil € Al opet to je bez placa ,a Falcao sigurno ne grije klupu za sicu ![]() |
![]() |
![]() |
#2425 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2426 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: draksa. 10.03.2015. u 07:50. |
![]() |
![]() |
#2428 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Juve-Sassuolo 1-0, zabio Paul Pogba ![]() Vrsaljko odigrao vrlo dobro... Juventus 11 bodova više od Rome, četvrti naslov zaredom gotovo sigurno osvojen. A drugi tjedan Dortmund pada, ni afrička šljiva mu ne može pomoći. ![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Niti malo. Ne navijam ni za koga u Engleskoj tako da... no crveni karton za Di Mariju je travestija, a onaj mali iz Arsenala nije dobio drugi žuti za faul koji je ono po PS-u karton. Objektivno, sve je jasno: kriterij nije bio isti za sve, apro po tome- sudac lopov. Govorim za tu situaciju, za penal za Arsenal ne znam, možda je bio. Doduše, već sam rekao, ne kužim baš suđenje u PL, sve mi je nekako izokrenuto. Možeš nekoga polomiti i to je ok, ali ako nekog krivo pogledaš ili pazi sad, padneš i ne tražiš ništa dobiješ karton i sl. |
![]() |
![]() |
#2430 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Di Maria je uhvatio suca za dres.Nakon što je pao sam od sebe i dobio žuti.Zbogom pameti... UTD se sam pobijedio imam tako neki dojam.Još kletva varanova i eto ga ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|