|
![]() |
#2372 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ne, fkt....ak je nekome uspjelo, zanima me koja fotka ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2373 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Premium
|
dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#2379 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Suit up!
|
Je, s Martinske je (imaš na google earthu lokaciju ![]() Spajano s Photoshopom, samo treba biti oprezan jer ne spaja najbolje kad mu zadaš puno slika pa triba iz više puta dio po dio, i onda u drugom ili trećem prolazu spojiti veće komade.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 10.06.2011. u 14:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2381 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Znam di je Martinska ![]() Šibenska županija je po prirodnim ljepotama najljepša u Hrvatskoj, neiscrpan izvor za slikanje. Sad kad TEF i TLM više ne rade, sve se ozelenilo. Šteta šta više nema bungee jumpinga s mosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Suit up!
|
Je, tribalo im je 7mj da naprave jednu traku na mostu, a onda su drugu napravili za manje od misec dana ![]()
![]() |
#2383 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo par rimskih panorama: Fontana di Trevi by ~martin-zg on deviantART Rome Colosseo by ~martin-zg on deviantART Vatican City and Rome skyline by ~martin-zg on deviantART |
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Sibenska, a i rimske panorame su ![]() Inace, ja sam probao praviti panoramu sa jednim programom i rezultati su super. Program se zove Hugin i freeware je sto je najvaznije. Pa eto ako niste culi za njega isprobajte ![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 11.06.2011. u 02:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#2386 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Photo Gallery & Movie Maker iz Microsoft Windows Live Essential seta programa ima jako dobar i jednostavan alat za izradu panorama. Inače, fotke su vam strava. Odličnim hobijem se bavite, a vidi se da puno truda ulažete i u opremu i u same fotke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#2390 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
the letter
|
![]() |
#2392 |
Premium
|
Tomislav Može...nije da lik ne zna fotkat, al ovdje ni ja ne kuzim blic. Difusor ili da ga odbija od plastike.... Mozda ga je taman isao/zakasnio usmjerit, tko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 | |
the letter
|
Citiraj:
![]() Možda stvar ima smisla ako recimo želiš blicem osvjetliti samo lice da digneš sjene a ostalo da ostane kako je... Kako bilo, evo dvije fotke od jučer. Sezona je trešanja i komaraca pa eto moj prilog ![]() ![]() ![]() Glava komarca je crop ove fotke: ![]()
![]() |
![]() |
#2394 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Da li se to samo meni dogada ili Irfan ne prikazuje dobro sliku? PS, Windows Photo Viewer i jos neki otvore isto, dobro, no Irfan mi isprere boje. Edit: Windows Photo Viewer daje dobru sve dok se na stavi Full Screen. Radi se o editiranom RAW-u koji je snimljen kao jpg. Evo sada sam pogledao slike slikane u jpg-u i svi ih prikazu isto.
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 17.06.2011. u 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Par amaterski sa Aeromitinga u Varaždinu Pošto nisam imao 1250kn za VIP ulaz, niti sise, nit sam bio pilot, nit nisam imao neku opremu, slike su većinom sa 5-10x zumom i iz ruke. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neki fotograf koji kad je izvadio svoju aparaturu, ostali su svi spremili svoje aparate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uz tih par aparatića na slikama, lik je vadio još 2 manja iz torbe, a sve je to popratila i žena(ova na 3 slici) s jednim kompaktom u ruci ![]() Koji je to uopće red veličine u kn, tak najbolje razumijem. Uglavnom, bilo je zanimljivo, dalo se svašta vidjeti, osim naših migova kojih nije bilo uopće. Što se tiče slikanja u zraku, tu mi obična raja nismo imali što tražit.
![]() |
#2400 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Je, došao iz Mađarske i poslije showa se vratio odmah nazad. Buka je bila strava dok je manevrirao, ja sam navijao za neko probijanje zvučnog zida u videokrugu, nije moralo baš iznad piste, al ništa od toga ![]() Ovi naši iz Krila Oluje su brutalni što sve rade u formaciji, šteta što nemaju malo više para za opremu. EDIT: Bio sam i danas malo, zadnja 2 sata programa, taman sam stigao pogledati Gripena, naše akrobate te program nekog manjeg putničkog mlažnjaka što imaju tu u vž na aerodromu. Uglavnom, opet je bilo odlično, samo je bilo hladno naspram juče. Citiraj:
![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 19.06.2011. u 22:23. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|