|
![]() |
#2371 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa imaš besplatan team speak server: teamspeak.t-com.hr Moj bivši klan u CoD1 to koristi. Oćemo se dogovorit oko boja u tagu, onda ćemo izgledat ko neki klan ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: OveRkiLL. 17.02.2006. u 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako mogu samo par stvari još predložit: Mislim da bi bila dobra ideja stavit call vote ta dosta funkcija, mijenjanje mape, tipa igre itd Kao što je Gabre spomenuo, dim nekim igračima stvara isto probleme pa bi bilo fer da se njih ne zakine, a i bolja je vidljivost za rifle ![]() Dimne mooolim vas maknuti ![]() I najslađe: staviti anticamping dodatni mod gdje ako netko drži isti položaj duže od 15ak sekundi (viđeno na cod1 ![]() Krvarenje, glave koje lete, vrištanje- to se podrazumijeva ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2373 |
Premium
|
ja sam za maknut snajp ![]()
![]() |
#2376 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
slažem se za dimne jer onda mi koji imamo muzejske grafe q..ac vidimo a dok se zbistri, evo Gemmija i metak u čelo !
![]() |
![]() |
#2377 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Meni bi recimo bilo najlakse uzet snajp na moskvi ili breakcortu i kempat, jer "idiota" koji trckaraju naokolo ima napretek, i onda mi nema veceg gusta nego takvog skinut sa snajpom i ne mrdnut guzom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2378 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Mislim da je nepošteno recimo uopće išta govorit protiv kampera i dimnih(dobro šrta je previše je previše). Al recimo trebalo bi stavit ograničenje neko za dimne, al treba ih ostavit. Također s ovim za kampere se ne slažem, pa koji vrag će snajper radit nego kampirat, di si vidio snajšera okolo da trči po mapi i ubija iz "close range-a" ????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
vjeruj mi,iz dosadasnjeg isustva takvo kempanje ne traje dugo,obicno ubijes 2-3max,i onda ti razvale glavurdu melee-em. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Premium
|
ajd ljudi prilkjućio bi se ija, al koji vi COD uopće igrate jedinicu,UO il 2??? I jel trebam skinut kakav patch za multiplayer??? Jer mi se neće nikako spojit ni na jedan server???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2382 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Nek on to pojasni ![]() A razmisli malo kakva bi to igra bila da nas 20 zeme snajp i samo ceka ![]()
![]() |
![]() |
#2385 |
el_nino
|
![]() 1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. Sam Fischer 8. Fleks 9. Costa 10. Thoroughbred B 11. Panorama 12. Zond (Kud bas 13 ) 13. Roller™ 14. E.T. 15. Newbie (Zule) 16. Srky 17. MisterM 18. Renesis 19. Mrkonja 20. Gabre 21. Killer Segal 22. OveRkiLL (Nexus) 23. Amdejac 24. Lesa 25.Widowmaker 26.Catkiller i zdruzena D.WiFi braca 27.dautanec a.k.a. der komandant/rEcrUiT |
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2390 |
Premium
|
Veki tebe je tesko vidit da trcis uokolo sa sacmom ![]()
![]() |
#2392 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Kaj bi bilo kulturnije da sam napiso nemoj njatke il tak nesto ![]() Ja noob stick koristim na jednoj mapi it to je to, a meni nije problem kaj ti igras sa snajpom, dobro znas da ti bomba uleti svako malo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2393 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Svako igra na svoj naći, ako netko kempa, on može nadgledat samo mali dio mape, odi se borit na neki drugi dio i zdravo!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
el_nino
|
snajper je samo za velike i pregledne mape,ove gradske,male su pusiona za snajperiste. i da kempanje ima samo jednu veliku manu,nemres killove natuc kempanjem,ostanes medju zadnjima,a to bas i nije nekaj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Premium
|
Gle nisam ni ja za kempanje al pstoje dvije vrste snajperista: 1.oni koji obožavaju igrat sa sbajperom i skoro uvijek u ovakvim igrama igraju s takvim oružjem. Tako reć profići koji te skidaju u trku s pol mape i to Head shot. 2.Oni papci kojima je to kul, jer misle da ih niko neće nać, a nemoraju se približit protivniku pa misle da je manja opasnost da poginu. I bilo bi veoma zanimljivo recimo da se nađe 20 snajperista na jednoj mapi al ovi iz prve kategorije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 | |
el_nino
|
Citiraj:
vidio sam jedan british server CODUO,snipers only,ali ne privlaci me to. za razliku od 'tandzara' only! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2398 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Da se ne bi svadjali onda je najbolje da server bude rifle only ![]() Cak i pistolj onda iskljucit i granate. Dakle samo rifle ![]() Pa da vidimo onda tko ima skill a tko ne, iako za CoD2 ne treba skill, igra je nista naspram CoD1 (probajte igrat sa kar98 u cod1 i cod2 pa cete skuzit razliku). Dimne obavezno iskljucit. Sto se tice lokacije servera...meni svejedno...
![]() |
#2399 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Danas si na Dozi igrao sa snajpom pa te baš i nije išlo a... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 | |