|
![]() |
#2371 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
http://livestreamz.net/oklahoma-city...r-live-stream/ Upravo ti je poluvrijeme. Goerge zabija kako god hoce 25 na poluvremenu, 5/7 trica Kaj radi reddit? Meni nije htio otvorit stranicu danas
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2373 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 | ||
Premium
|
Citiraj:
Također: Citiraj:
Brada riješio Warriorse, uz lošije Jamesove nastupe u zadnje vrijeme, čini se da je MVP napokon Hardenov.
![]() |
![]() |
#2375 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
tko je jucer gledao tekmu mogao je vidjeti da kraljica, wade, izaja i rose ni u igri ni u klupi nisu komunicirali. doslovno nisu jedan drugome rekli niti jednu jedinu rijec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Brada je odigrao onako štedljivo u dva nastupa po 26min. Ali da, polagano dolazi u formu nego u prvom nastupu. Kaj je bilo Curryu i Durantu? Nisu ni maksimalno dali. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Najveći je problem skok i obrana općenito, koja im je katastrofalna. Blago rečeno. Na istoku više d njih prima samo Orlando Magic. Pričajmo šta god hoćemo, James se već neko vrijeme špara u obrani, a kad gazda ne vuče, zaš bi vukli ostali? Skok - 27. u ligi u obrambenom, 24. u napadačkom skoku. Jordan bi definitivno riješio skok, a ostala pojačanja... možda ipak pokušavaju Jamesa zadržati iduće godine... Citiraj:
Kod Currya mislim da je riječ o umoru. Odigrao je dobro par tekmi nakon ozljede na svježinu. Osjetilo se to lagano već protiv Bullsa. Plus sto im je to peta on the road tekma u nizu.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 21.01.2018. u 15:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobro mu stoji dres. ![]() Osobno sam za. Ako se kaj zakuha sa vodstvom kluba zasto ne. Onda livingston i iggy moraju ici, a thompson mora uzeti dosta manje para od maxa. Curry, thompson, claw, snake durant i green. Trebat ce napraviti duplo vecu dvoranu ako se to desi. ![]() Ovo se pretvara u igricu polako... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 | ||
Premium
|
Postoji neki izvor za ovu glasinu ili je to čisti fiction? ![]() Man, 5 AS igrača u petorci, i komotno bi mogli složit postave tako da su uvijek trojica na parketu. Gasi ligu ![]() ![]() Nego, Cavsi našli pedra: Citiraj:
![]() Sve je izvjesnije da Clippersi prodaju DAJ, ali Cavsi izgleda ne žele dati Brooklyn pick. Što znači da se James nije izjasnio oko ostanka i ne žele riskirati budućnost za još jedan title run. DAJ bi mogao u Portland Citiraj:
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 23.01.2018. u 10:05. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2381 |
Premium
|
nije zadovoljan lijecnickom sluzbom spursa jer su mu krivo dijagosticirali ozljedu kvadricepsa kao nista posebno, a na kraju se to pokazalo kao puno veci problem zbog kojeg ponovo pauzira. zatrazio je drugo misljenje i pokazalo se da je u startu trebao pauzirati, a ne igrati kao sto su mu dopustili doktori kluba. i Aldridge je isto bio nezadovoljan nedavno, ali je kao Pop to uspio smiriti. ako obadvojica srecu potraze u novom klubu, a Manu ode u penziju, iduce sezone zapad izgleda kao istok sa samo par momcadi koje se isplati pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Premium
|
A baš su neki dan po netu hvalili Popa/Spurse kako su izhendlali situaciju s LMA, u odnosu na Cavse i Irvinga ![]() ![]() Manu, a bome lagano i Parker, su legende, ali dali su svoje što se tiče high level košarice. Ako Leonard fakat ode, to bi moglo i LMA povući. Baš da vidimo hoće li i ovaj put Spursi moći nešto izčarobirati.
![]() |
#2383 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Samo kao info ... "Leonard is due for a new contract next season" ilitiga Sun Tzu rječnikom: Kako izmusti max $219M ugovor (by Kawhi Leonard's agent) Ni prvi ni zadnji koji se poslužio ovom taktikom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 | ||
Premium
|
Zašto volimo kraljicu: Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2389 |
Agent 0
|
Ja ga ne volim previse ali pogledajte to ovako. 15 nba sezona a i dalje je najdominantniji. Kao vlak nezaustavljiv. Ima sve elemente na najvisem nivou, plus izgleda zastrasujuce... Da sam ja james, bio bi isto malo narcisoidan....sta je je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Premium
|
Joj ak jos sad i od Popa dobe po piksi... ne znam jel se budu raspali prvo igraci li bu Lue dobil pedalu. Jason Kidd je slobodan ![]() ![]() @adaksinjo, i na ringeru se zanimaju zbrinjavanjem Kawhija, na nacin slican tvojem ![]() https://www.theringer.com/nba/2018/1...es-shootaround Glasam za Celticse i prelazim u njihov tabor odmah ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 23.01.2018. u 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Premium
|
Spurs receive: Russell Westbrook Thunder receive: Kawhi Leonard, Patty Mills ovo je nemoguce, ali da se dogodi, vicevi o Muji i Hasi postali bi prošlost, zamijenili bi ih vicevi o Bradi, Zmiji i Westbricku zvanom Cigla ![]() nekak mi se cini da Kawhiju nije cilj otici igrati sa Karmelom Vukov Anthonić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 | |
Premium
|
Pa to su zajebancije, skoro ništa od toga ne drži vodu u stvarnosti ![]() Nego, George nije upao na ASG Citiraj:
![]() |
![]() |
#2394 |
Premium
|
LBJ najmlađi u ovom klubu, ali i jedini u povijesti NBA sa 30,000 koševa, 7000 skokova i 7000 asista. svi drugi su lako prepoznatljivi, ali Jordan treba tužiti autora ove ilustracije za duševne boli jer izgleda ko Billups ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
meni je sve to nebo i zemlja kao i kod nogometa. možda mi brijemo malo, ali bird i wilt možda čak ne bi bili niti za današnju europu sa onakvom tjelesnom spremom kakvom su dominirali svojedobno. što god pustim na jubitou iz osamdesetih ispada ko usporeni film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Agent 0
|
Si čuo priče da je Arnold dok je bio bilder rekao za Wilta da jede malu dijecu, da je tako jak da to nije moguće. Navodno da je kod zakucavanja slomio s loptom prst na nozi protivničkom igraču, Čovjeka od 100 kila digao s mjesta kao kad mi dijete od 10 kila dignemo, Sa 45 godina na haklu, magicu jhonsonu nije dopustio niti jedan koš da zabije... Mislim da bi Shaq-a uništio u 2000-im... da mi je taj dvoboj vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Sve mi se čini da je kraljica konačno odlučila otići, a ostatak ekipe to naslućuje i jednostavno je pao moral i želja za igrom općenito. Coach Lou je ovdje samo u ulozi promatrača gdje mu se doslovno pred očima cijela ekipa raspada. I to protiv jednog San Antonia bez Leonarda, Manua, Gasola, Rudya ... a ni ostatak ekipe nije odigrao bogznakakvu tekmu za pamćenje, pa su ih ipak dobili bez prevelikog truda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 | |
Premium
|
Citiraj:
Wilt bi u današnjem NBA dominirao u paintu. U NBA danas nema centra koji se fizički može nositi s Wiltom. To je također jedan od razloga zašto je Wilt dominirao - ni tada nije bilo ni izbliza tako snažnog centra u NBA izuzev Russella - protiv kojeg je uvijek imao brojke lošije od svog prosjeka, i to u svakoj sezoni. Visinom i snagom danas možda Howard, DAJ. Pogotovo uz no hand check. Osamdesetih i devedesetih bilo bi mu dosta teže. Olajuwon, Robinson, Ewing, Morning, pa kasnije i Shaq... No, veliko je pitanje koliko bi njegova dominacija u paintu doprinosila ekipi danas u eri small balla i trice. Također, nemojmo zaboraviti da su šezdesete bile čudno, pomalo smiješno vrijeme što se NBA tiče. Obrani se nije pridavalo puno pažnje i u tom periodu bilo je puno igrača koji su imali smiješno velike statse. Ako se dobro sjećam, jedne sezone je cca 7 igrača završilo s prosjekom +30PPG, a bilo je više igrača koji su imali +20RPG, pace je bio nevjerojatan, preko 120. Također, uviejk bi bila opcija hack a wilt, gađao je bacanja gore od shaqa ![]() I da, Wilt nije bio dominantan što se naslova tiče, to će uvijek biti era Billa Russella. Nije slučajno - Wilt je svoj prvi naslov osvojio u sezoni kad ga je trener suzbio u nabijanju statsa (te sezone je imao 24PPG, prvi put ispod 30 u karijeri). Drugi mu je došao kasno s Lakersima, kad više nije ni bio najbolji igrač u timu. Zaboravih reć, ljudi, šezdesetih je u NBA igralo 8 fucking momčadi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2400 |
Premium
|
ne zaboravi da su Spursi klub, a Cavsi nešto kao privatna prčija za koju navija pola civilizacije samo i isključivo zbog jednog igrača. nakon što se ta ekipa raspadne, kraljičin novi klub profitirat će više od mase novih navijača, nego od Lebronove igre ![]() Kobijeva karijera u Lakersima i isforsirana turneja po SAD-u u zadnjoj sezoni koja je više bila cirkus za posljednji pump vlastite statistike, nego išta drugo mi se više sviđaju od ovoga što LBJ upravo radi. Kobe je 20 godina proveo u jednom klubu, nije plakao niti tankao jer mu je uprava bila nesposobna dovesti bolje igrače niti je mijenjao klubove ko Bruno Šundov ![]() kraljica ima izbor od možda 5 klubova u koje ima smisla otići ako planira još koji prsten, ali ako GSW pribavi poštenog centra kao što pokušavaju (nije da im treba centar koji će im usporavati igru, ali ajde ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|