|
![]() |
#2371 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa boli i ostatak ekipe, nije da je ostalima potrebno izlagati se riziku raznih kazni kad i ovako zarade na tjedan više nego što bi mogli na tome da namještaju tekme ![]()
![]() |
#2372 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
pa dobro jel ti znas ko su manageri tih igraca? nismo ni zrno baruta u kalibru tih mahera. medo plese kak cigo svira. bok. kakve kazne..daj molim te. pa to je "the name of the game" najveci us na rubu banrkota al uvijek se nadje neka sica od par stotina miliona... unblvbl xD |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2374 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Eto, Stimac im je slobodan. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2375 |
Banned
|
kak ti znas da mi nismo kuzatori? kak?? btw ja nisam napravio ekskluzivu o MUFC- u u zadnjih par postova nego cinjenicama potkrijepio da su i najveci i najbolji dokazano "igrali" i da nesto opako SMRDI u tom klubu! jesu li to; igraci, trener, uprava, manageri.. ocito je da nesto ne stima. zakulisne igre su u pitanju jer bi po svim pravilima trener odavno vec letio iz kluba da je on iskljucvii krivac na sto imputira masa ekipe koja prati. Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 25.02.2014. u 23:22. |
![]() |
![]() |
#2376 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dokaz da je Ferguson veliki trener, jer od ovakvog rasulog kadra ( realno osim Rooneya i ostarjelog RvP-a nemaju više niti jednog kvalitetnog igrača ), je uspio biti konkurentan. Bojim se reći da bi čak i Juventus (koji mi je uz rang Dinama iz Zagreba) dobio United... Ali treba i njima jedna ovakva sezona da se opamete, i ne troše novce na kojekakve Fellainije i slične igrače žnj klase.
#2377 | |
Banned
|
Citiraj:
zato se to ne dogadja? ponavljam, nisu u pitanju dvije tri tekme. u zadnjih 20 godina nisu si to dozvolili i nisu kiksali. a to NIJE iskljuciva zasluga Sir Alexa. tko misli iskljucivo nije pri sebi. i sad izjava: da se opamete.. pa to je masinerija.. nisu valjda svi naglo u demenciji... |
|
![]() |
![]() |
#2378 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
I ovak već imaju brutalnu konkurenciju što se tiće plaćanja igrača, ne pomaže ni to da imaju 360 mil. € duga (dobro to je od Glazera, ali vodi se na klub). A odmaže i to što najvjerojatnije neće igrati LP. A današnje igrače boli qrac za tradiciju i povijest. Ide se k onome koji najviše nudi, a to više nije Mančester - to su Tittyi, Čelskiji, Pe-eS-Že, Monako i slični.
![]() |
![]() |
#2380 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Koliko ja znam CFC nije uzimao igrače Unitedu. ![]() ![]() SRETNO MATA! ![]() ![]() ![]() Ma dajte ovo je olimpijakos. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2382 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2383 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Daleko od toga da je uprava zaslužna za veći dio toga, ali upravo lošom politikom oko dovođenja igrača, ali i treneri... A opet Moyes je krš od trenera jer s istom ekipom s kojom je Fergie bio konkurentan lanjskih godina, ovaj lapan nemože biti konkurentan ni protiv Fortune Sittard. Ali recimo konkretno Fellaini, sumnjam da je uprava njega htjela toliko žarko da se slučajno poklopilo da kad je Moyes došao iz Evertona u UTD, da je i Fellaini prešao iz Evertona u UTD... A to je jednostavno prosječan igrač koji je u Evertonu igrao prosječne partije, ali igrat na visokoj razini svaku tekmu je neš drugo.
#2384 |
Premium
|
United zgubi i odma krivi Tito i partija ![]() Kad se samo sjetim "Fergie time" i svih ostalih pizdarija, bas mi je sad toplo pri srcu ![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Guest
|
Vratit će se MU, druge sezone., samo polako. |
![]() |
#2389 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Graaaaaaaaaaaak,nemogu izdržati.... Di mi je genijalac(ili više njih) koji mi je tvrdio(sa činjenicama koje su bitne ko i Dinamo u Evropi) da je Premier liga najača na svijetu? Evo vam odogovor od čovjeka koju ju je cijeli život igrao,osvajao evropu i nakraju ne toliko uspješno i trenirao u istoj. Još kad se uzme da je prvaka države našnitala polumomčad koja je prodala svog najboljeg igrača u najlošju momčad u Premiershipu....zar stvarno netko ima argumente za kontrirat ovo? uz moju poruku...držte se igrica i programiranja... Zadnje izmijenjeno od: trouble. 26.02.2014. u 09:58. |
![]() |
![]() |
#2392 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2393 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2394 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Dobro,ovaj Zenit se nije mogao sastat sa loptopm.A nije ni cudo,nisu imali pravu tekmu od prosinca od kad im je zavrsila liga/liga prvaka. Katastrofa su bili,ko 11 amatera,jedino je Hulk pokusavao i napravio nekaj... Citiraj:
Kod namjestanja vecinom se uzima stoper i golman...tako da Rooney nije nikako u igri ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2395 | ||
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ekipe sa sredine ne igraju ligu prvaka kolko sam upoznat sa sistemom tog natjecanja pa bih samo pitao: tko je trenutni prvak u EPL-u? (dostatan mi je odgovor u obliku imena momčadi samo,ostala mišljenja i observacije ostavite za sebe) Zadnje izmijenjeno od: trouble. 26.02.2014. u 14:46. |
||
![]() |
![]() |
#2396 |
Pod naletima kopita zla
|
Nemačka? Sve osim bayerna i dortmunda dobiva gadno po prstima. ![]() Španjolska je senzacija ove godine. ![]() ![]() Ali da kvaliteta nogometa na otoku je pala. ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Kaj je najbolje, engleska liga, a valjda više od 50% klubova u rukama stranaca, a engleskih menadžera ni na vidiku ![]()
![]() |
#2398 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2400 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ma daj, talijanska liga je koma, nema sanse da je gledam vise derbi inter-milan, najgora utakmice sezone, pokazano 0 bodova spanjolska liga ove sezone je ok za gledat, samo jer se 3 kluba bore za titulu ja isto vise volim pogledat engleze nego druge, svaki vikend se zaljepim za kauc, i pogledam recimo 5 tekmi, i rijetko kada bude dosadna utakmica(zadnja je bila mislim, arsenal-united) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|