|
![]() |
#2371 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
@9800 Kamo si ga uzeo? Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#2372 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Primjer jedinice, nisam nasao zasad slican video za dvojku/trojku: https://www.youtube.com/watch?v=YpAYDcW_Jx0 |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2373 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2374 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Tako da mislim da ga nema previše ekipe na forumu. Ali kod ovih uređaja ti je najbitniji support zajednice, a Wetek ima najbolji. Mislim da nećeš promašiti sa ovim uređajem. |
|
![]() |
![]() |
#2375 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Da potvrdim... Ista stvar i kod mene. Narucio Tomo 18650 power bank i paket stigao preko belgije. Ne hnam da li ce se na slici viddjeti ... na koverti se nazire da je ispod kineska naljepnica koja je preljepljena belgijskom ![]() Svejedno iznos nije bio za carinjenje pa ne znam da li prolazi. Sledece sto mi stize je xiaomi yi action kamera bundle od blizu 100tinjak $ pa cemo vidjeti dal ovo drzi pricu
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 29.04.2016. u 13:31. |
|
![]() |
![]() |
#2376 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
meni je sve sa gearbesta stiglo sa naljepnicom mađarske pošte, tracking je bio iz mađarske, i svejedno su mi zadržani na carini. nemojte se nadati prerano, sve ovisi kako pošalju. |
![]() |
![]() |
#2379 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
U Elipsu na kraju jer ga nigdje nije bilo za uzet. Gdje god sam došao bilo je "evo ode nam zadnji prije 5 minuta"... Kako ti Rimtu kaže imaju dobar support (po meni klasa sa Minixom). Mislim da nemožeš fulat sa njime, pogotovo jel sa Openelecom gore izbjegavaš sva sra.nja na androidu i amlogicom. Mogu isto reći da support na Minixu u zadnje vrijeme "drapa" pošteno po U1, ljudi im šalju problematične klipove i ovi rade fixeve za to, neki dan izašao novi xbmc for minix verzija sa ispravkama kod trzanja h264 fajlova. Rade sad na problemu trzanja kad skipaš sa h265 fajlom, nije problem do Kodi/xbmc/spmc-a već kod samog amlogica pa sad rade na novom firmwareu za to... Da skratim, sve ima svoje pluseve i minus a Core i U1 imaju najmanje minusa, da se tako izrazim. Ako te uopće ne zanima android, ali uopće onda ili Core ili Rpi3. |
![]() |
![]() |
#2380 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Ali vecina su kinezi koji kako citam nisu jos uvijek dorasli zadatku, svakom nesta fali ili zapinje. Jel ima neko renomirano ime, ne treba imat ni Kodi ni nista nego samo da bezicno moze citat film sa laptopa i to je to. Za nekih 1000 kn. Tnx |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2382 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisam baš siguran da će ti to funkcionirati iz razloga što bežična veza nema dovoljnu propusnost za x265.
#2383 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2384 |
aka Edo, aka Syncros
|
Jedno je papir a drugo praksa. WiFi nije predviđen za video streaming, barem ne ovi koje mi imamo doma na routerima. |
![]() |
![]() |
#2389 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
#2391 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da li mozes obrazloziti svoju tvrdnju ili barem navesti koliki bi trebao bandwidth biti za takvo nesto. |
![]() |
![]() |
#2392 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma je, 1000 eura kosta ruter, kakve gluposti. Ja sam svog ac dlinka platio 320kn. Znaci da se na oglasniku nadje i jeftinije, dok n rutera ima i po 100kn. |
![]() |
![]() |
#2393 |
aka Edo, aka Syncros
|
Govorio sam u kontekstu filmova koje gleda Gabre, pretežno bluray remuxevi od 20gb pa nadalje. AC je cca 3 puta brži od N standarda. Ako je njegov router AC a taj njegov Infocus Klokan pc ima AC wireless to je velika prednost. Meni doma na N wifiju čak i 1080p ripovi štekaju, BR remuxevi su slideshow i konstantni buffering. Za normalni streaming sa neta N je ok, za Bluray streaming AC je obavezan. |
![]() |
![]() |
#2395 |
Premium
|
Mislim da malo brkaš pojmove ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2398 |
aka Edo, aka Syncros
|
A koje pojmove brkam? ☺ |
![]() |
![]() |
#2399 |
Premium
|
Pa evo npr, kazes da ti N standard nije dovoljan za 1080p? Koliki po tebi treba biti bandwidth za takvo nesto? Cinjenica je da N standard moze u teoriji progurati 600mbps, tako da to sto tebi ne ide 1080p preko wifi nema veze sa standardom nego sa konfiguracijom tvoje mreze. Kladim se da imas nesto sto je na G ili cak B standardu na kucnoj mrezi i to ti rusi sve. Da ne bude da pricam na pamet, upravo sam probao 30+gb BR streamati sa jednog lapa na drugi preko Cisco EPC3925 i nemam bufferinga, ali sam npr morao sa wifi izbaciti sve sto je radilo na G standardu. |
![]() |
![]() |
#2400 |
aka Edo, aka Syncros
|
Ok, moram provjeriti doma jel mi router g ili n, Cisco je od Bneta. |
![]() |
|
|
Oglas
|