|
![]() |
#2371 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A ono kak si počeo da se ne pravim pametan, nije ni primjereno ni zrelo za ovaj forum. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2373 |
Premium
|
Evo gledao sam baš Aatrox-a, cijeli top lane match. Prvo što vidim da on ako se ide 9:21:0 mastery-es, nema uopće dmg, tj. jako slabi (znači dosadan match, spori etc). Jedino ako ti jungla pomogne u 2-3 killa onda je to to. Spellovi mu ne radi gotovo nikakav dmg u defense, jedino ako ideš u autoatack trade. :S Drugo, njegov escape/skok je instant spell :S Znači jako teško za uloviti ga, a i cd je jako mali. Jest da mu nije range ko Zac-ov, ali skače sve po svud ![]() Treće, heal je nenormalni. Četvrto, definitivno bude trebalo znati kad staviti koji od te 2 forme šta ima (Life Steal i još nešto). I pasiv mu je brutala ![]() Mislim da će se igrati jako puno jungle, top nije baš ako nejdeš 21:9:0, što je opet rizično :S Sviđa mi se champ, jedan od rijetkih koji mi je onako upao u oko žešče. Imam 4k ip, možda odem na 6.3 i uzmem ga odmah za 2 tjedna. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.06.2013. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Premium
|
Slažem se, op bude u startu, onda ide massiv hammer nerf. Jedino kaj si razmišljam. Svaki novi champ mora imati ogroman escape/skok. Zac, Aatrox, Elise, Khazix, Lissandra, etc. Svi imaju skokove. Da li mijenjaju dinamiku igre ili jednostavno manjak inspiracije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Novi champ izgleda bas fora, po izgledu me malo podsjeca na Doombringera iz dote. Sustain mu je stvarno odlican, pasiv isto, moze se izvuci iz gadnih situacija, a i lako zbaitat nekog. Za top mi se cini dobar jer jednostavno na sustain moze winati lane i isforsati protivnika iz lejna. To mora biti duplo vise 'annoying' nego Zac sa svojim healovima. Spirit visage mora isto biti predobar na njemu. Al nerfat ce ga sigurno, heal mu je brutalan + ono untargetable je vec dovoljan razlog #Riotmechanics :P Ovo sto ima skok i opcenito champovi sa jumpovima - s time samo implicitno "unistavaju" klasicne champove - imo. Npr. Ashe, njezin range i slow za kiteanje, sto joj znaci ako joj ovaj skoci pred facu i svejedno ju moze strgat, i jos k tome na sve te jumpove je relativno mali cd beh. Sve u svemu mozda kupim tog Aatroxa jer mi se svidja playstyle, al tek nakon nekog vremena jer bi htio prvo igrat sa njim u timu i protiv njega vise rundi, pogotovo top pa da sam otprilike ocijenim kolko je jak i koristan kasnije u tf-u.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Sail. 12.06.2013. u 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
U sljedeća 2 gamea na rankedu moram dobit 1 da bih ušao u Silver IV ![]() ![]() Moj next champ će biti thresh sigurno, pre op je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jel mi može netko reći zašto je Kha nerfan u sljedećem patchu tj. što su mu nerfali. Ljudi me po drugim forumima uvjeravaju da će dobit buff |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2381 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Slažem se da je LOL neoptimiziran, vrtio sam ga za sada na: 1. Q6600 + 4 GB + HD 4850 2. Notebook neki dual core + 4 gb + neka stock grafa 3. I53570k + 8 gb + HD 7870 pa sada GTX 660 ....tu radi perfektno, je li ali brutalno je neoptimizirana...što se tiče, koliko bi dao na grafu? jer brijem da bi za neke sitnije pare mogao naći neku ATI pošto ih ima dosta jeftinih, a da su brutalne..koju cifru bi dao za grafu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 | |
Premium
|
Gledaj, u pravilu neće više biti one-shoot champ s onim skokom i void spikes. To su mu nerfali. Zato mu Q daje veći dmg. Koliko vidim svi jači igrači pa i sam RIOT kaže da je to nerf. I po meni je nerf. Jer je on s onim skokom, pa u zraku Void spikes i onda Q napravio one-shoot, ili 60+ % dmg. Kažu da će biti više pasivniji sad. Znači skok, pa tek onda može void spikes ili Q, znači ne u zraku, i neće biti tako veliki dmg. Pogledaj video, sve ti govore ljudi iz RIOT-a. Oni, citiram, kažu da je to massive nerf. Citiraj:
Ja sam naučio samo jedno, što se tiče novih champova. Nikad, ali baš nikad ne kupujem novoga odmah, tek nakon mjesec-dva. Što radi nedostatka buidova i guidova po netu, što radi nerfova. @X-Plosiv Slažem se. Mogao bi uzeti ovu HD6950 (kakvu ja imam), brutalna grafa, već se po 1000kn nađe. Best-buy je bila gotovo godinu i pola. Ja sam ju platio 2.5k kuna kad je izašla. EDIT: Gledam LCS NA, i TSM Reginald igra Kha Zix-a, i dalje skače i koristi void spikes u zraku. Wtf? Da li još nisu patch dobili ili je bug? EDIT2: Nakon dokumentarca o CLG-u i ovog LCS-a, gledam svi ovi "najbolji" igrači, tj. stremari nisu nikad osvojili ništa ogromno (Voyboy, Saint, HotShot etc). Jako su dobri, ali ovi ne streameri ih jedu za doručak ![]() ![]() I baš je priča u CLG-ovom dokumentarcu, da li bi trebali više vježbati ko team ili streamati... I zašto su streamali toliko.. Uglavnom, nekako mislim da je to streamanje svaki dan par sati dvosjekli mač.. Jer taj solo/duo nije nikad dobar za team. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.06.2013. u 23:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Premium
|
Lcs igraju na 3.7 patchu
![]() |
#2386 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
A sad kada malo pogledaš relano, to su full mladi dečki koji su zapostavili sve - škola, faks, posao, društvo, cure - samo da bi što bolji bili u nekoj igri, pa neka si onda i zarade na tome. Naravno da im onda teamplay trpi, ali jebiga, tak je to. Btw. Svaki LCS se igra barem jedan ili čak i dva patcha unatrag. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#2390 |
Premium
|
![]() |
#2391 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Onda uzmi tu gtx koju si napisao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Premium
|
Ma komedija, ono svaki put kod nas netko igra kao Wood 8, a njihovi svi kao Challenger...još nit jednom nisam izgubio na lejnu, nego uvijek kasnije umro više puta... ali kraljevski, uzima nkei lik Nidalee i govori "ILL CARRY YOU, NO PROBLEM."...lik je završio s 17 / 3 / 10 ...ono ja pogodim i sp ustim ih na 20 hp, oni stanu na njegovu zamku itd...so funny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
Premium
|
Party on ![]() Btw ovo će biti konfa: MSI B75IA-E33 - 668,07kn Intel i3-3225 - 1.011,08kn Kingston 2x4GB 1600 - 502,98kn GAINWARD GTX 650 - 781,08kn OCZ Vertex 4 128GB (owned) OCZ 500W Modular - 479,19kn Coolermaster Elite 120 -359,10kn SHARKOON SKILLER -134,10kn Sharkoon Drakonia - 224,10kn Coolermaster Ceres Storm 400 - 275,08kn Steelseries QCK - 62,10kn 4500kn
![]() |
#2394 |
Premium
|
Uzmi radije ovu ploču (msi je dosta loša po meni, znam jer ju imam dugo). I moja preporuka, neki hladnjak joj uzmi. Katana 3 npr, 180kn. Stiže ljeto, ako se bude igralo dobro će joj doći neki a da nije stock. Pasta i hladnjak 200kn max. A možeš i clock baciti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 | |
Premium
|
Citiraj:
miš je vrh, imam ga i ja, jeftin a dosta kvalitetan gainwardove gtxice su dobre, imam ja gtx 660 gs trenutačno u kompu ![]() edit: neki naš hrvat me bacio u gold 3...2 minuta lik govori "gg , we loose", fula svaki drugi cs..i nakraju ne bi niti skužio da nije napisao nešto tipa "idite svi u pičku materinu" itd. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Premium
|
Omg, znači random polish and cro people ![]() Btw jučer je Chermaa (diamond 2) popio first blood od mene. Drugi gejm Oluja također popije frist blood od mene. Me so proud ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|