|
![]() |
#2371 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Wanderlei dobio doživotni ban od MMA-a, drago mi je, nikad ga nisam volio. Jon Jones dobio 50000$ kazne, a Cormier 9000$ zbog tuče s time da je Jones izgubio sponzoriranje Nike-a koje je bilo u vrijednosti 6 znamenki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I treba. Vrijeme je da se pocne uvodit reda u UFC kaj se ponasanja i dopinga tice. Dobil je Silva 70 tisuca kazne.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2373 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Iako sam fan Jones-a drago mi je kaj je dobio kaznu i popušio sponzorstvo jer sada će biti još gladniji da nadoknadi izgubljeno kad zna da je to popušio zbog gluposti s ovim papkom ![]() Wanderlei mi nikada nije bio neki borac, ali je bio zabavan za gledati, bilo kad je dobivao batina, bilo kad ih je davao. Slažem se s MAGARAC-em, treba uvesti reda i to puno reda, nažalost. Jao, jedva čekam ovaj fajt. To će biti EPIC, taj možda i kupim.
![]() |
#2375 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#2377 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citam danas da je Pokrajac bio upleten u tucnjavu na nekom koncertu,valjda nece ta vijest doci i do UFCa,nulta stopa tolerancije za to im je politika. Hunt i Nelson odlicna borba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Premium
|
Vidim da se lagano pocinje piskarat da postoji mogucnost da se UFC pojavi u Zg Areni. Proslu godinu sam twital celavom da bi bilo lijepo da se pojave u Areni. Mozda se to ostvari. Ne mislim naravano zbog twitanja. Celavi Dana White inace dosta voli Pokrajaca, inace bi vec izletil tak da sumnjam da bu mu nes bilo. http://www.nokaut.hr/index.php?optio...osti&Itemid=56 Bil sam nedavo na Judo GPu u maloj dvorani i bilo je skoro 3000 ljudi. Kaj bi tek bilo da UFC dode. Puno do vrha 100%, osim ak nebi bile astronomske cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Premium
|
Taman sam okrenul na jajolom. Gusenje u zadnjoj sekundi vjerojatno poluga na kicmi prije.. Nek je dobil Manny nes konacno. Ova Rousy jos nije presla prek Tate cim je u ringu s ovim kad izaziva njenog decka i smijulji se. Kuja osvetoljubiva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2381 | |
Premium
|
Citiraj:
Cowboy je beast ![]() DJ-u postalo dosadno.. Cat Zingano ju je fino unakazila ![]() Irac još jednom pokazao k.o. power koji ima u rukama, osim što je showman. Najavio je da će pobjeda bit laka, 1st round ko, tako je i bilo.
![]() |
![]() |
#2382 |
Premium
|
Obožavam kad mi svi favoriti pobjede i to ili prekidom ili dominacijom (skoro Cowboy) Dakle prvo i osnovno, dobrodošao nazad Mr. Cruz. Conor je toliko iznad svih dosadašnjih protivnika da jednostavno ne vidim nikoga tko mu se može suprostaviti, mislim da je borba za titulu sljedeća (99%). Cowboy je legenda i toliko mi je simpa lik da mi je teško gledati njegove prve runde dok se čovijek ne razbudi. A miš standardno, dobro si napisao, skoro pa mu je dosadno, nema prave konkurencije, lik je hebeni robot. Kaj se žemskinja dotikavlje, mislim da Ronda dugo još neće imati pravu konkurenciju, jednostavno ove ostale nemaju takvu želju i predanost kakvu ima ona (vjerojatno zato jer još nema djece pa joj je UFC jedina preokupacija)
![]() |
#2383 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ni Saru McMann nebi otpisao, baš sam jedva čekao njihovu borbu i onda paf, volio bi vidit rematch. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Premium
|
Cruza sam pogledao tek naknadno.. animal. Mislim da on odma ide na TJ-a.
![]() |
#2385 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
Premium
|
Vidjet ćemo šta kaže Barao u rematchu prvo ![]()
![]() |
#2389 |
Premium
|
bit ce ti jasno kada uskoro bude champ. A što se tiče Poriera, zašto bi se čovjek skrivao? Pa nije se sam bacio u nesvijest.. dafuq
![]() |
#2390 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Prvo neka prođe npr. Bermudeza, Edgara ili Swansona, a ne da zbog svoje velike jezičine već sada dobi priliku za napad na titulu. Namjerno sam napisao ovu trojicu jer sam siguran da Mendesa ili Aldoa nemože pobjediti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Može.. I borit ce se s jednim od navedenih prije title fighta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Premium
|
Pa dobro ljudovi šta je ovo, nitko više ne prati UFC? Noćas dva eventa, jedan u Švedskoj (potop šveda) i drugi u Kanada (to je prekrasna zemlja ![]() Isplati se pogledati ovaj kanadski, onaj švedski je tak tak, najzanimljiviji tamo mi je bio Ilir ljatifi ![]() Uglavnom, Aries je baš to, Aries! Ova kategorija ima super borce, a 155 još više. Dvije najbolje kategorije u UFC-u trenutno, Imho.
![]() |
#2395 |
Premium
|
borba je bila odlična, kefenjali su se 25min i to pravo muški. Kapa dolje obojici. Nije bilo dosadno niti sekunde. Macdonald je budući champ, mark my words.
![]() |
#2399 |
Premium
|
hahaha jel ovo moguće ![]()
![]() |
#2400 |
Premium
|
Priča se da je ovaj smeđi uvrijedio damu od ovog smeđeg ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|