|
![]() |
#2372 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Pročitaj malo tu po forumu zbog čega se Athlona II ne isplati clockat ako se gleda na porast performansi u igrama. Isplati ga se dići na nekakvu normalnu razinu, a to je nešto tipa ovoga što je on već napravio, vjerovatno isto kao i ja, na stock voltažama, ali dalje od toga se ne isplati ako se gleda čisto porast performansi u igrama, jer za razliku od Phenoma II, Athlon II nema L3 memorije i dobitak OC-anjem je daleko daleko manji, na granici zanemarivog. Razer i još neki su još prošle godine pisali o tome, nemogu se sada sjetiti u kojem podforumu, da li overclok, ili baš ovdje na amd-u, ali znam da sam negdje čitao i čudio se, međutim kad sam kasnije i gledao testove sa par stranih recenzija, shvatio sam da imaju pravo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2374 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav društvo namjeravam kupiti navedenu grafićku karticu! Čitam da je mnogo ljudi zadovoljno, ali ja sam laik za sve skoro na kopmu pa tako i za grafe.Vidim puno upozorenja ako kupuješ jaku grafu da moraš imati i dobar cpu kako bih je iskoristi. Da li je moj proc dosta dobar za tu grafui još jedno pitanje da li se to meni ćini ili ona ima dosta male taktove s obzirom na cijenu jer moja 9600gt ima po svakom djelu nekih 15 do 20 mhz samo manje od nje. Napominjem još jednom nekužim se baš u grafe pa mi slobodno kažete, ako sam ja u ovoj tvrdnji pogriješio. Namjeravam kupiti ovu:http://www.instar-informatika.hr/sap...ficke-kartice/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
nemam bas vremena ali ovako na brzinu, procesor bi u najmanju ruku trebalo overclockat no nisam bas na TI sa amdom pa nek me neko nadopuni, a moras obratit i pozornost na svoje napajanje, nisi ni napiso ni koje je |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Tak da ekonomičnije ti je uzet HD 5770 1Gb ! P.S-link ti ne radi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Why so serious
|
ATX je format/standardizirana veličina. On te je pital za naziv. A za grafu sam ti rekel gore iznad. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2381 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
gle, to ti je isto kao da te netko pita kaki auto imas a ti kazes dizel ... mislim ono ... odsarafi kuciste, pogledaj sta pise na napajanju, i pogledaj koliko ti pise A pod 12V railom, ako je 14-15, onda ti ne gine novo napajanje, a za 20" monitor nema stvarno potrebe ici na 5850, pogotovo ako max igras na 1680x1050 rezoluciji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 | |
Premium
|
Citiraj:
E sad sam se sjetio imao sam isti slućaj prije godinu i pol kada sam kupovo novu grafu i kad sam imao 17" ljudi su mi govorili da je to ko da imam lamborghinia, a vozim se 60 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni je taman za 1680x rezu ![]()
![]() |
#2387 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne znam zakaj svi pričate da je takva grafa "previše" za 1680x ![]() Pa ne kupuje se grafa svaka tri mjeseca...a igre ne postaju manje zahtjevne ![]()
![]() |
#2389 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Pogledaj ti o kojem se proizvođaču radi, ako imaš Chiefteca ili Fortrona promjena nije potrebna ali ako se radi o nekom MS-u, Codegenu ili sličnom šrotu onda će ti trebati kvalitetnije napajanje.
![]() |
#2391 |
Why so serious
|
Badava se tebi nekaj objašnjava.... Očeš karticu neznaš koje napajanje imaš, očeš karticu neznaš kaj bi igral s njom i kaj očekuješ od nje...tak nemreš niš kupiti. Da si pročital temu "koju karticu kupiti" pa da ti onda neke nije jasno to bi bilo uredu a ne u temi 5850 ići u temu "pogodi koje napajanje imam i sl" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Premium
|
Evo danas sam ga otvorio i nisam vidio ništa što bi mi lićilo na ime samo sam vidio medel:lpk10 i da napajanje nije 400w nego 460w, ali slikao sam ga pa ako želiš poslat ću ti sliku na pp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ako ti o napajanju ovisi dali možeš kupiti željenu karticu preporuka je da uzmeš šrafciger u ruke i istražiš to detaljnije...lakše nego da kupiš karticu staviš je u stroj i ustanoviš da ne radi... pripremi se lagano na kupovinu novog PSU |
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Moras obavezno promijeniti napajanje, jer bi trebao biti lud da uparis takvu grafu s tim srot napajanjem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Vjerojatno i bi ali napajanje je samo po sebi koma što se kvalitete tiče i nije dugoročno rješenje po pitanju kvalitete i pouzdanosti, najbolje bi ti bilo uložiti 400 kuna u Corsair CX400W pa si na miru.
![]() |
#2400 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
... brisi
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 04.07.2010. u 14:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|