|
![]() |
#2372 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ovaj način koji traži stalnu konekciju je po meni pogrešan za Diablo serijal ali kapitalizam zadire u sve pore zabavne industrije pa ne vidim zašto neće ni u igraću industriju (tužno ali isinito). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2373 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo i jedan dobar inferno guide za monka ak imate problema s njim na infernu. http://www.youtube.com/watch?feature...v=zdO0rBVFHm0#! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Skill tree su totalno oglupili i ne možeš se opredjelit na nešto pa samo to dizat. Skupa pak i nije gledajući WoW...iako nije bas za usporedbu al ipak su Blizzardove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Uf, kad bi podigli levcap bilo bi genijalno.. zasto?! Svakim levelom se dobivaju atributi, što znači jači lik, zanimljivija igra.. Relativno lako i brzo se dođe do 60 lev.. Treba vratit 99lev, kao u diablu 2 i napraviti da treba jako dugoo igrati da se dođe do njih.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() netreba tako kako ti kažeš da dignu level cap radi atributa, skupljaš iteme pa kroz to dolaze atributi, kroz levelanje ionako najmanje atributa se dobije (ono, +2 strenght, neš ti ![]()
![]() |
![]() |
#2381 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Igra je poslije 20h neigriva, od random errora do svega, jedva uspijeli se dogovorit, tj joinat da rijesimo butchera na inferno, nakon 20min klikanja join game i error poruka, ma divno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Premium
|
Kakve su vama temperature grafe dok igrate na max postavkama? Ova moja prijeđe 80 stupnjeva s ventovima na 57%. Nekak mi je to puno. I tu i tam mi neke čudne crte, ko malo izlobličena slika putuje odozgo prema dolje po ekranu, ne znam je li to diablo glitch ili koji vrag. Zadnje izmijenjeno od: Brlja. 02.06.2012. u 01:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hoce Diablo fino derat po grafi. 99% vise, manje stalno i maksimalne temp bez obzira kaj nije zahtjevna.. Uspio sam odigrat par sati. Cak sam naletio i na zgodan stit 999dps, 3% against elite, snagom, armorom i mellee. Nebi bilo cudno da nije na hellu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja tkodjer imam problema sa gtx 570 u diablu, pojavljuju se random artefakti ponekad tijekom igre po rubovima ekrana pa opet nestaju. Igram se i bf3 i wow uz to nigdje drugdje osim u diablu se pojavljuju. Mijenjao drivere, ali opet ista stvar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 | |
Premium
|
Citiraj:
Što mislite kako će raditi igra na laptopu sa 3GB rama, HD4300 i dual core procom ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 | ||
Premium
|
Citiraj:
Da li izgledaju ko neka čudna slova? Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
procesor nije narocito bitan ![]()
![]() |
![]() |
#2393 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Neka samo iskorištava, meni ne smeta ![]()
![]() |
![]() |
#2395 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Još da nvidia izda neki high resolution pack bilo bi genijalno.. Ako netko zeli igrat pony level na Hellu, neka mi se javi.. Cijena 50k golda ili neki žešći item za barbara.. Edit: Destroyer nema gratis.. pa mene je staff izašao okruglo 850k.. Imam sada jako malo golda, a 50k je sitno.. Nemoj zezat.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 02.06.2012. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Guest
|
dfaq ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2398 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
hm kak misliš loše...da li se raspadaju? Vidiš artefakte ? koliko se sjećam 3200 onboard se dala mrak clockat i to bez zagrijavanja. Samo se stavio core clock u biosu s 500 na 1000mhz. DOsta se dobilo na performansama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|