|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
iskreno razmišljao sam da li da to stavljam u ponudu ili ne ali nemam ni vremena ni volje se sa tim zezati ali svakome od Vas mogu toplo preporučiti par firmi u ZG koje su usko specijalizirane za mreže pa se obratite direktno njima uz moju preporuku-na kraju krajeva imati ću i forum i mail konstantno raspoloživ pa ćete moći i naručiti od mene mimo ponude na šopu... |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
a di ce firma imati sjediste u kojem gradu |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#215 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
daj jbt,ajd daj otvori webg,mi cemo testirati page ![]() ![]()
#216 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#217 | |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ...imam jedno nobovsko pitanje, dal budu komponente tipa: mbo, proc, rami, hdd-ovi, etc....kaj jeftinije ??? |
|
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
|
HDD-ova, FDD-ova i DVD RW neće ni biti-možda Plextor DVD RW ali ni to se više ne isplati kad imaš pajonir 112BD ili bilo koji NEC koji trči isto a košta 3 puta manje ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() pa da-budem odmah na otvorenju šopa napravio akciju stolnih ventova Classe-ionako dolazi ljeto pa će poslužiti ![]() ![]() ja sam za danas na forumu over and out-idem raditi... POZDRAV SVIMA!!! Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 06.03.2008. u 22:01. |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
|
Eto ovdje još jednog kupca koji traži novi shop jer su ga gotovo svi ostali razočarali preko nekoliko puta. Beštijo sretno i daj kreni već jednom, gladni smo hardware-a ![]()
#222 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Na jednom kraju je lim koji ide kraj grafe, ovako ![]() naravno bez ovog potenciometra, ovo je samo da steknet dojem ocemu govorim.. u sredini je nesto nalik na ovo: ![]() U biti to je isto kao i ovo tu na lampi samo je duzine nekih 30-ak centimetara i na kraju toga je 92 vent. i to je onak fino savitljivo, po meni puno bolje rjesenje od ovog Zalmanovog.. Pa ako ti (ili netko drugi)saznas koju informaciju u vezi ovog proizvoda, javi EDIT: veličina slika je na nivou..sorry Poz Zadnje izmijenjeno od: srale7. 06.03.2008. u 21:58. |
|
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a ne znam sta fantaziras, onaj zalmanov je posve ok. nije savitljiv ali setanjem pozicije na koju ces ga pricvrstiti u kombinaciji s ventom koji seta po osi koliko vidim nudi mogucnost da ga se usmjeri prema chipsetu pa gdje on bio. vec vidim da ce mi to biti u prvoj narudjbi, sada tu funkciju obavlja zalmanov vent vrucom plastikom zaljepljen za dno kucista i usmjeren na onog plavog zalman pasivca na ploci. malo ruzno (ali ipak manje nego one kombinacije s vezicama koje ljudi rade) i funkcionira no s ovime bi se rjesio toga konacno. |
![]() |
![]() |
#224 | |
Premium
|
Citiraj:
jo Greg SE no bad blood ![]() ![]() sjetio sam se ja na što on misli-već sutra u germaniju šaljemo mail i naručujemo dok još stignem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#225 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
cekamo s nestrpljenjem otvaranje, sretno ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Kao sto si rekao, ne fantaziram, nego znam sta hocu..a ovaj zalman necu ![]() I prije sam to htio, ali koga da sam pitao?? Sad konacno mogu pitat ![]() ![]() Nego jem imas kakv link sa slikom, na taj proizvod? Jos jednom hvala |
|
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav... Vidim da svima marljivo, strpljivo i s veseljem odgovaraš na pitanja, prohtjeve te se nadam i vjerujem da ćeš se upravo na takav način odnositi i prema svojim budućim kupcima a onda neće izostati ni uspjeh. Sretno i nadam se da će ti se trud isplatiti... |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
e evo pratim temu od početka i stvarno svaka ti čast i mnogo ti sreće sa shopom. Nisam vidio da je itko pitao, pa evo ja ću: Znam da već u HR postoje zastupnici Della, i znam da se ti orjentiraš na onu robu koja je manje zastupljena (još jednom super ti je ideja), ali me zanima hoće li kod tebe biti Dellovih monitora, i ako hoće, hoće li biti cijena kao u SAD-u (znam ovo je fantazija) da ništa kao na zapadu europe? A imao sam još pitanja za dostavu u BiH i oko reklamacija za BiH, ali da te previše ne ometam to ću pitanje postaviti na tvom forumu kada ti se šop otvori! stvarno ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
@zzz, dobo si me sad podsjetio, mene isto zanima jedan Dell monitor, u slučaju da ćeš ih imat, mene bi baš zanimao sljedeći model: DELL monitor LCD 2007WFP 20'' TFT UltraSharp Wide ....tu kod nas ga ima tek po 3400kn, al monitor je brutala..... |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
|
ima ga kod nas kod ''dump'' firmi i po 3050 ali je trenutno upitna dobava. Izašao je i model 2008wfp po istoj cijeni će biti ali jača pila...nešto će della biti kompova i monitora (i HP brand računala)-ali ne pretjerani izbor...nakraju krajeva imati ćemo forum sa prijedlozima pa sve možete predložiti pa vidimo i nakraju krajeva stavimo još nešto po vašem prijedlogu u ponudu (ali ne preširoko po tom pitanju) |
![]() |
![]() |
#232 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
|
jel moze mozda neki link za onaj podesivi vent? I jos jedno pitanje: jel ce biti kakvih stalaka za monitore tipa http://www.icintracom.com/america/de...f9acdc9469731c Puno hvala.. pozz |
![]() |
![]() |
#234 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
očekivati cijene u hr kao u americi, je blago rečeno smiješno i NEIZVEDIVO. sretno u budućem poslu, valjalo bi se orijentirati na proizvode po popularnosti i nekom best buy-u, a ne imati 20 modela 20" wide ekrana, a tražena su 3 modela uvijek koji predstavljaju best buy... |
![]() |
![]() |
#235 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#237 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
A što se tiče Della, pa ne znam koliko ima ljudi da ih zanima, i meni se čini da ih ima dosta, ali ipak mi je puno platiti sadašnjih 5500 Kn (za 24" monitor), kada bi bile cijene kao npr. u Francuskoj i kada bi znao da neću imati problema sa zamjenom ako me zapadne monitor sa problemima. Došao bi ja do Zagreba po monitor, i naravno još neke stvari. ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
#238 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ali tamo to drži vodu a kod nas baš i ne ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Već vidim da će tvoj Web-Shop biti pun pogodak... Želim ti sreću i dug vijek Web-Shopa ![]() Dali postoji kakva šansa da nabaviš Aopen Mobile on desktop matične ploče?? To je jedan segment koji je dosta zanimljiv, a teško dobavljiv.... |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
|
u silnoj gužvetini i zahebancijom sa dobavljačima (jer je Cebit bio i zadnjih 10-ak dana je totalna avantura konkretno nešto dogovoriti a kamoli isporuke prema Hrvatskoj) zaboravio sam samo spomenuti da će otvaranje šopa kasniti malo...nadam se tokom ovog tjedna da će konačno stići sva roba (jer hoću odmah od početka imati i u ponudi i na lageru sve zamišljeno) i da krećemo-ali najkasnije početkom idućeg tjedna...evo samo da znate još samo malo strpljenja molim od svih. Hvala na razumijevanju i jedino što mogu garantirati da nitko neće žaliti što se malo otegnulo-zato će biti sve tip-top ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|