Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 06.03.2008., 19:50   #211
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Matt Pregled postova
Hoće li bit i mrežne opreme? Trebao bi wireless kabel i panelku.

iskreno razmišljao sam da li da to stavljam u ponudu ili ne ali nemam ni vremena ni volje se sa tim zezati ali svakome od Vas mogu toplo preporučiti par firmi u ZG koje su usko specijalizirane za mreže pa se obratite direktno njima uz moju preporuku-na kraju krajeva imati ću i forum i mail konstantno raspoloživ pa ćete moći i naručiti od mene mimo ponude na šopu...
Beshtya je offline  
Staro 06.03.2008., 19:58   #212
pera
Premium
Moj komp

pera's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
a di ce firma imati sjediste u kojem gradu
pera je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.03.2008., 19:59   #213
stopalo9
Premium

stopalo9's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor pera Pregled postova
zagrebu,pretpostavljam
stopalo9 je offline  
Staro 06.03.2008., 20:00   #214
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor pera Pregled postova
lijevo od Zagreba pitoreskno mjestašce poznato po krafnama i budalama koje pale lutku nasred trga ring a bell?? Samobor...
Beshtya je offline  
Staro 06.03.2008., 20:41   #215
gangxxxta
hustla
Moj komp

gangxxxta's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
daj jbt,ajd daj otvori webg,mi cemo testirati page !! daj covjece ocu se bacit na clockanje pa mi trebaju hladenja!!pozuri covjece sretno jos jednom!!
Staro 06.03.2008., 20:52   #216
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor gangxxxta Pregled postova
daj jbt,ajd daj otvori webg,mi cemo testirati page !! daj covjece ocu se bacit na clockanje pa mi trebaju hladenja!!pozuri covjece sretno jos jednom!!
ideš tam nije tu samo u pitanju test stranice ali samo još malo ja sam inače po horoskopu BIK a opće je poznato da bikčine vole klopati, sexati se i biti jako pedantni-pa ne da mi se za 3 mjeseca čejnđati opet šop-sad kad krene pa nek ide...samo malo svi ćete biti zadovoljni kaj ste čekali-pogotovo članovi pisiexpert foruma -e sad idem raditi...
Beshtya je offline  
Staro 06.03.2008., 21:05   #217
karlito
sam svoj aka
Moj komp

karlito's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor gangxxxta Pregled postova
clocaj na stocku...
...imam jedno nobovsko pitanje, dal budu komponente tipa: mbo, proc, rami, hdd-ovi, etc....kaj jeftinije ???

karlito je offline  
Staro 06.03.2008., 21:14   #218
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor karlito Pregled postova
clocaj na stocku...
...imam jedno nobovsko pitanje, dal budu komponente tipa: mbo, proc, rami, hdd-ovi, etc....kaj jeftinije ???
misliš tipa ADM ili Diskont 24 ili Optimum? ne bude baš takav dump jer mi to ni nije glavni dio šopa ali će cijene biti finjak-tu negdje
Beshtya je offline  
Staro 06.03.2008., 21:16   #219
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

HDD-ova, FDD-ova i DVD RW neće ni biti-možda Plextor DVD RW ali ni to se više ne isplati kad imaš pajonir 112BD ili bilo koji NEC koji trči isto a košta 3 puta manje
Beshtya je offline  
Staro 06.03.2008., 21:22   #220
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
clocaj na stocku...
btw...zakaj bi to bilo nobovsko pitanje? pa pitanje ko' i svako drugo...pa u Hrvatskoj živimo-kak da Vas onda derem sve skupa sa cijenama kad i sam nemam baš tu mač-ali je život lijep kad znaš kol'ko ti treba (evo i malo proze od mene-to mi je valjda od kave i ekrana zadnja 3 mjeseca

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ma tko je vidio s coolerom clockat, probaj bez njega pa se odmah preporuči i za novi CPU Besthya neće imati ništa protiv

Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
Pa naravno! Cooleri su samo za mlakonje, ajde pa sta se bojite malo vrucine.

pa da-budem odmah na otvorenju šopa napravio akciju stolnih ventova Classe-ionako dolazi ljeto pa će poslužiti ...osim toga neke žene vole busavo i znojno

ja sam za danas na forumu over and out-idem raditi...

POZDRAV SVIMA!!!

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 06.03.2008. u 22:01.
Beshtya je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.03.2008., 21:30   #221
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Eto ovdje još jednog kupca koji traži novi shop jer su ga gotovo svi ostali razočarali preko nekoliko puta.

Beštijo sretno i daj kreni već jednom, gladni smo hardware-a
Staro 06.03.2008., 21:41   #222
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Beshtya Pregled postova
hmhm...Xoxide? Case-Mod? Pro Modding (http://www.mnpctech.com)? ne znam-ne mogu si trenutno ni predočiti na kaj misliš
ne znam kak da ti objasnim, ali mislo sam da kako si unutar par mjeseci proucavao stranice firmi koje se bave modingom pa da se mozda sjecas ako si naletio. Ali probat cu jos jednom objasnit:
Na jednom kraju je lim koji ide kraj grafe, ovako

naravno bez ovog potenciometra, ovo je samo da steknet dojem ocemu govorim..

u sredini je nesto nalik na ovo:

U biti to je isto kao i ovo tu na lampi samo je duzine nekih 30-ak centimetara i na kraju toga je 92 vent. i to je onak fino savitljivo, po meni puno bolje rjesenje od ovog Zalmanovog.. Pa ako ti (ili netko drugi)saznas koju informaciju u vezi ovog proizvoda, javi

EDIT: veličina slika je na nivou..sorry

Poz

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 06.03.2008. u 21:58.
srale7 je offline  
Staro 06.03.2008., 22:12   #223
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
a ne znam sta fantaziras, onaj zalmanov je posve ok. nije savitljiv ali setanjem pozicije na koju ces ga pricvrstiti u kombinaciji s ventom koji seta po osi koliko vidim nudi mogucnost da ga se usmjeri prema chipsetu pa gdje on bio. vec vidim da ce mi to biti u prvoj narudjbi, sada tu funkciju obavlja zalmanov vent vrucom plastikom zaljepljen za dno kucista i usmjeren na onog plavog zalman pasivca na ploci. malo ruzno (ali ipak manje nego one kombinacije s vezicama koje ljudi rade) i funkcionira no s ovime bi se rjesio toga konacno.
greg SE je offline  
Staro 06.03.2008., 22:15   #224
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
a ne znam sta fantaziras, onaj zalmanov je posve ok. nije savitljiv ali setanjem pozicije na koju ces ga pricvrstiti u kombinaciji s ventom koji seta po osi koliko vidim nudi mogucnost da ga se usmjeri prema chipsetu pa gdje on bio. vec vidim da ce mi to biti u prvoj narudjbi, sada tu funkciju obavlja zalmanov vent vrucom plastikom zaljepljen za dno kucista i usmjeren na onog plavog zalman pasivca na ploci. malo ruzno (ali ipak manje nego one kombinacije s vezicama koje ljudi rade) i funkcionira no s ovime bi se rjesio toga konacno.

jo Greg SE no bad blood ne fantazira-on baš to hoće
sjetio sam se ja na što on misli-već sutra u germaniju šaljemo mail i naručujemo dok još stignem
Beshtya je offline  
Staro 06.03.2008., 22:27   #225
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
cekamo s nestrpljenjem otvaranje, sretno
rendula je offline  
Staro 06.03.2008., 22:33   #226
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
jo Greg SE no bad blood ne fantazira-on baš to hoće
sjetio sam se ja na što on misli-već sutra u germaniju šaljemo mail i naručujemo dok još stignem
Sta da ti kazem..

Kao sto si rekao, ne fantaziram, nego znam sta hocu..a ovaj zalman necu
I prije sam to htio, ali koga da sam pitao??
Sad konacno mogu pitat

Nego jem imas kakv link sa slikom, na taj proizvod?
Jos jednom hvala
srale7 je offline  
Staro 06.03.2008., 23:15   #227
n00b-
Premium
Moj komp

n00b-'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
good luck

Beshtya zelim ti srecu sa shopom stari

n00b- je offline  
Staro 06.03.2008., 23:49   #228
S3arch1ng
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Pozdrav...

Vidim da svima marljivo, strpljivo i s veseljem odgovaraš na pitanja, prohtjeve te se nadam i vjerujem da ćeš se upravo na takav način odnositi i prema svojim budućim kupcima a onda neće izostati ni uspjeh.

Sretno i nadam se da će ti se trud isplatiti...
S3arch1ng je offline  
Staro 06.03.2008., 23:49   #229
ZZZZ
Premium
Moj komp

ZZZZ's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
e evo pratim temu od početka i stvarno svaka ti čast i mnogo ti sreće sa shopom.

Nisam vidio da je itko pitao, pa evo ja ću: Znam da već u HR postoje zastupnici Della, i znam da se ti orjentiraš na onu robu koja je manje zastupljena (još jednom super ti je ideja), ali me zanima hoće li kod tebe biti Dellovih monitora, i ako hoće, hoće li biti cijena kao u SAD-u (znam ovo je fantazija) da ništa kao na zapadu europe?

A imao sam još pitanja za dostavu u BiH i oko reklamacija za BiH, ali da te previše ne ometam to ću pitanje postaviti na tvom forumu kada ti se šop otvori!

stvarno za ovo što radiš
ZZZZ je offline  
Staro 07.03.2008., 00:48   #230
karlito
sam svoj aka
Moj komp

karlito's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
@zzz, dobo si me sad podsjetio, mene isto zanima jedan Dell monitor, u slučaju da ćeš ih imat, mene bi baš zanimao sljedeći model: DELL monitor LCD 2007WFP 20'' TFT UltraSharp Wide
....tu kod nas ga ima tek po 3400kn, al monitor je brutala.....

karlito je offline  
Staro 07.03.2008., 08:37   #231
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
@zzz, dobo si me sad podsjetio, mene isto zanima jedan Dell monitor, u slučaju da ćeš ih imat, mene bi baš zanimao sljedeći model: DELL monitor LCD 2007WFP 20'' TFT UltraSharp Wide
....tu kod nas ga ima tek po 3400kn, al monitor je brutala.....

ima ga kod nas kod ''dump'' firmi i po 3050 ali je trenutno upitna dobava. Izašao je i model 2008wfp po istoj cijeni će biti ali jača pila...nešto će della biti kompova i monitora (i HP brand računala)-ali ne pretjerani izbor...nakraju krajeva imati ćemo forum sa prijedlozima pa sve možete predložiti pa vidimo i nakraju krajeva stavimo još nešto po vašem prijedlogu u ponudu (ali ne preširoko po tom pitanju)
Beshtya je offline  
Staro 07.03.2008., 08:43   #232
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor ZZZZ Pregled postova
e evo pratim temu od početka i stvarno svaka ti čast i mnogo ti sreće sa shopom.

Nisam vidio da je itko pitao, pa evo ja ću: Znam da već u HR postoje zastupnici Della, i znam da se ti orjentiraš na onu robu koja je manje zastupljena (još jednom super ti je ideja), ali me zanima hoće li kod tebe biti Dellovih monitora, i ako hoće, hoće li biti cijena kao u SAD-u (znam ovo je fantazija) da ništa kao na zapadu europe?

A imao sam još pitanja za dostavu u BiH i oko reklamacija za BiH, ali da te previše ne ometam to ću pitanje postaviti na tvom forumu kada ti se šop otvori!

stvarno za ovo što radiš
pozdrav i hvala na željama...što se della tiče i cijena nisam pretjerano ni namjeravao sa tim dijelom ići ali ako vani potegnem dobru vezu (a već vidim da vas dosta ima koje zanima pa i budem) cijene će sigurno biti dosta bolje nego kod nas-dovoljno će Vam biti vidjeti cijene HP compaqa i Pavilliona da vidite kolike su to razlike u cijenama naspram ovih cijena u Hrvatskoj...što se isporuka u BiH tiče mislim da nije previše isplativo tebi kao fizičkoj osobi slati jer su ti davanja velika (znam da imate u BiH carinu na info opremu a ne znam što još imate-ali raspitati ću se)-no u kontaktu smo sa nekim firmama u BiH pa ćete moći kupiti i kod njih po neznatno većim cijenama nego tu (čitaj otprilike uvećano za transport i tih 6% carine)-
Beshtya je offline  
Staro 07.03.2008., 12:27   #233
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

jel moze mozda neki link za onaj podesivi vent?

I jos jedno pitanje: jel ce biti kakvih stalaka za monitore tipa http://www.icintracom.com/america/de...f9acdc9469731c

Puno hvala..
pozz
srale7 je offline  
Staro 07.03.2008., 12:57   #234
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
očekivati cijene u hr kao u americi, je blago rečeno smiješno i NEIZVEDIVO.

sretno u budućem poslu,
valjalo bi se orijentirati na proizvode po popularnosti i nekom best buy-u, a ne imati 20 modela 20" wide ekrana, a tražena su 3 modela uvijek koji predstavljaju best buy...
Gabre je offline  
Staro 07.03.2008., 14:01   #235
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
jel moze mozda neki link za onaj podesivi vent?

I jos jedno pitanje: jel ce biti kakvih stalaka za monitore tipa http://www.icintracom.com/america/de...f9acdc9469731c

Puno hvala..
pozz
nemam još link za taj podesivi vent-stalke neću imati u ponudi ali ovaj konkretni od Manhattana imaš možda u Autronicu...probaj pitati...
Beshtya je offline  
Staro 07.03.2008., 14:18   #236
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

ma ima taj stalak i u Vemilu, ali ga tamo ne mogu nac..smjesno
Imaju ga ali ne znaju gdje je, kao do jučer je bio tamo sad ga nema(naravno par primjeraka)..a sta ces..
srale7 je offline  
Staro 07.03.2008., 22:50   #237
ZZZZ
Premium
Moj komp

ZZZZ's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
što se isporuka u BiH tiče mislim da nije previše isplativo tebi kao fizičkoj osobi slati jer su ti davanja velika (znam da imate u BiH carinu na info opremu a ne znam što još imate-ali raspitati ću se)-no u kontaktu smo sa nekim firmama u BiH pa ćete moći kupiti i kod njih po neznatno većim cijenama nego tu (čitaj otprilike uvećano za transport i tih 6% carine)-
Može li se znati (ako nije poslovna tajna) sjedište tih firmi, ima li ijedna iz Mostara?
A što se tiče Della, pa ne znam koliko ima ljudi da ih zanima, i meni se čini da ih ima dosta, ali ipak mi je puno platiti sadašnjih 5500 Kn (za 24" monitor), kada bi bile cijene kao npr. u Francuskoj i kada bi znao da neću imati problema sa zamjenom ako me zapadne monitor sa problemima. Došao bi ja do Zagreba po monitor, i naravno još neke stvari. ( nisam još odlučio bili kupio ovo ljeto novi komp. ili ostaviti za sljedeće, ovaj što sada imam dobro me služi, za sada).
ZZZZ je offline  
Staro 07.03.2008., 23:24   #238
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor ZZZZ Pregled postova
Može li se znati (ako nije poslovna tajna) sjedište tih firmi, ima li ijedna iz Mostara?
A što se tiče Della, pa ne znam koliko ima ljudi da ih zanima, i meni se čini da ih ima dosta, ali ipak mi je puno platiti sadašnjih 5500 Kn (za 24" monitor), kada bi bile cijene kao npr. u Francuskoj i kada bi znao da neću imati problema sa zamjenom ako me zapadne monitor sa problemima. Došao bi ja do Zagreba po monitor, i naravno još neke stvari. ( nisam još odlučio bili kupio ovo ljeto novi komp. ili ostaviti za sljedeće, ovaj što sada imam dobro me služi, za sada).
nije još nijedna firma konkretno dogovorena. Iznenađuje me to i u Hrvatskoj i u BiH-kao da se ljudima ne da boriti protiv M_Sna, Vemulja, HaGeŠrota i sličnih-pa nismo mi Austrija hebena da imamo 49 centara MediaMarkt (koji u Austriji btw. prodaju sve od Noctue
ali tamo to drži vodu a kod nas baš i ne ali ljudovi pa ne pretjerujem kad velim da ću biti pioneer u ovome?! a živimo u 2008. godini??? ma i bolje-budem ja prodavao kad nitko neće ove gadne blokove i šlaufove i ventove i to...hehe p.s.: ovako ću ja izgledati kad sve završim
Beshtya je offline  
Staro 08.03.2008., 13:30   #239
Disconnected
Premium
Moj komp

Disconnected's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Već vidim da će tvoj Web-Shop biti pun pogodak...

Želim ti sreću i dug vijek Web-Shopa
Dali postoji kakva šansa da nabaviš Aopen Mobile on desktop matične ploče??
To je jedan segment koji je dosta zanimljiv, a teško dobavljiv....
Disconnected je offline  
Staro 09.03.2008., 16:04   #240
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

u silnoj gužvetini i zahebancijom sa dobavljačima (jer je Cebit bio i zadnjih 10-ak dana je totalna avantura konkretno nešto dogovoriti a kamoli isporuke prema Hrvatskoj) zaboravio sam samo spomenuti da će otvaranje šopa kasniti malo...nadam se tokom ovog tjedna da će konačno stići sva roba (jer hoću odmah od početka imati i u ponudi i na lageru sve zamišljeno) i da krećemo-ali najkasnije početkom idućeg tjedna...evo samo da znate još samo malo strpljenja molim od svih. Hvala na razumijevanju i jedino što mogu garantirati da nitko neće žaliti što se malo otegnulo-zato će biti sve tip-top
Beshtya je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno