|
![]() |
#211 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Iscjedak koji se definitvno iskristalizirao ![]() 1.Pariah (glup,gluplji,Pariah-igra kojoj ni postavljanje detalja na high te podešavanje težine na hard ne pomaže da bude barem korak zanimljivija) Sve počinje rušenjem 1 broda na 1 planeti.........itd. - ovom početku prethodila je naravno "the priča" 2.Driv3r (već sam se prepa da sam subjektivan oko ove igre,odigra sam je nakon GTA III i VC,ali vidim da se naveliko spominje pa mi je lakše) Ova igru nisam moga završit iako moj želudac može podnit poprilično smeća 3.Enter the Matrix (da bio je "so called" hype s moje strane,ali svejedno bugovito + konzolaški sistem igranja,auto aim nemožeš isključit pa samo deri po "pametnom" AI-u,te neki "livi" likovi i priča - čitaj nema ufuravanja) 4.Hitman Contacts-aka 3.dio (nemojte me krivo razumit - da ne bi ispalo "blasphemy" sve sam ih odigra,ali bode oči kako su mape bezobrazno klonirane iz 1. dijela,onome tko nije igrao 1.,ali ni ovaj 3. po redu nastavak,nek zbog grafike radije odigra 3.,gameplay je ionako sličan) Njih proglašavam......(bubnjevi u pozadini).... igricama ![]() ![]() PS Odigrajte ove (iznimka br.4) pa onda bacite osvrt na Crysis,FarCry2 i Fallout3.
![]() |
#212 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Novi "Heroji" su mi isto tako odlicni..... Zanimljivo je to kako su neke igre nekima "najgore", a nekima spadaju medu nekih top 10 najboljih koje su ikada igrali. P.S. Sta ti je bilo komplicirano u Crysis-u? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa ne bas u najgore, pa ja sam se 2 sata vrtio okolo i kosio drveće, divio grafici i stajaznam sve ne ![]() Malo je prejako za najgoru igru, ali ukus je ukus. Meni nepaše, ali bome ima ih jako puno ,koje bih ovdje spomenuo prije Crysisa sta je je...
![]() |
#214 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
najgora igra jeli...a jeste provali biti truckeri uz 18 wheels of steel ili tako nekako...ja sam punih 7 minuta bio pravi americki trucker...ou jea... mercenaries 2...ko serious sam samo sto je ovo jadna igra...ides uokolo i lik zbija loshe sale... farcry2 i crysis ovaj novi spadaju takodjer u razocaranje rubriku...jednostavno ocajno...pogotovo ono farcry brightnes sunce...debilana heroji >=4...jednostavno nije to to...trudili su se ali nope...neide... e i vidim da se netko usudio dirnuti u nedodirljivost hitman serijala...jeste mozda zamjetili (a najvjerojatnije jeste jer je preocito) kako 3-ci a pogotovo 4-ti dio postoji bas neki easy silent assassin put...u 1. i 2. dijelu si morao pisati krv da "uredno" obavis posao, a u 3 i 4 je skroz, skroz lakse....nesvidja mi se nikako to |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Iskreno, meni su tu neki postovi totalna preseravanja (bez uvrede), jer ima toliko smeca koje se proizvode i izbaciju na trziste...tako da bih se radije druzio sa Crysisom mjesecima, nego par minuta sa tim nekim igrama. Evo, sada sam u nekim selidbama...ali cim to zavrsim staviti su naslove igara koju su usitnu najgori od najgorih...pa nece biti potrebe spominjati igre kao sto su Crysis, Far Cry, Heroes OF Might And Magic, Hitman..pa cak ni onaj usrani Matrix. Jer uz toliko smeca da se spominje jedan Crysis....ili neka sl. igra.....meni je to preseravanje i to malo zesce. No, to je samo moje misljenje..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije samo tvoje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|