|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da dodam nekaj kaj sam skonto po pitanju stete.. na vecinu auta se steta drugacije manifestira. Npr. imam dodge viper i auto je mrak, ali na njemu se uzasno lako sjebu kotaci tj puknu ili otpadnu. Dok za drugi primjer uzmem ford mustanga (starijeg) i on ko da je raden od titana tesko se unistava. Tako da pazite kakve aute kupujete e da ne preporucujem dodge vipera nista posebno a dao za njega 180k € a stigne me neki auto sa boljim handlingom. Ovo mi se stvarno svida u igri sto dalje igram igra mi jos bolja i bolja kako otkrivam kako sve mozes unistiti auto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo stigla jutro igra jutros ![]() Prebrutalno, ne mogu reći da sam previše oduševljen vožnjom jer sam igrao sve skupa 20 min. Prebolesno je sto možeš napraviti autu ![]() ![]() Fora je sto skoro svaki dio auta možeš rasturit Malo teška, moram se navići da to nije NFS i da ne mogu sa 250 u zavoju kočit ![]() Sa Mustangom ako se okrenem u zavoju i stanem, pa hoću ponovo krenuti kad nagazim na gas i da slučajno držim skretanje jos se dodatno okrenem 3 puta oko svoje osi ![]() ![]() Bolest
![]() |
#214 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Nitko nije spomenuo replay, po meni izgleda fenomenalno. Jedina stvar koja je razočarala je popis auti. U usporedbi s RD3, ima ih premalo, a vjerojatno i ima i manje vrsta natjecanja. Očito da bi igra dolazila na 6 DL DVD-a da su ubacili i kamione, monster truckove, 6 vrsta formula i kosilice ![]()
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Igra je predobra... Colin McRae: DiRT mi je bio odličan, ali ovo me fascinira još više. Malo me nervira ovo forsiranje HDR-a u novijim naslovima, ali očito je takav trend. Kaj je najbolje taj HDR je previše izražen tako da ni nije pravi HDR. Što se tiče same igre, grafika je mrak što je bilo i za očekivati s obzirom na to da dijeli isti engine kao CMR: DiRT. Makar, čini mi se da su vozne karakteristike u CMR-u nešto vjerodostojnije nego ovdje; ovdje auti kao da plivaju. Za svaku preporuku!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
|
jel se nekako moze snimit replay ?! tj jel netko zna jer jednu trku sam bas konto snimit kako sam ostao jedva citav i doso prvi ![]() btw ko se hoce patiti nek si uzme viper.a malo jace zakocis u zavoju pocnes radit kruznice ko blesav jako zeznut auto za vozit... presirok je za mnoge utrke a i lako se osteti auto. De neka drugi kazu koji igraju kakvi su drugi auti koji im je najbolji? ili neke info nemam bas love za svaki auto u igri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Premium
|
Citiraj:
CMR drit ima cudnuu fiziku totalno... a ovdje ti fizika ovisi o autu.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Makar, fizika u CMR-u mi je bolja bila, bar što se tiče voznih svojstava automobila (nije ni ona bez mana bila)... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
|
Citiraj:
![]() Meni zasad najbolji auto onaj Chevrolet COncept ![]() Mada sam tek sa par auta odvozio Stvarno se treba paziti na svaku sitnicu da se pobjedi utrka, igram na onoj težini iznad normal (Serious mislim). A mene jos brutalno yebu ulasci u zavoj i kočenje, na tom moram dosta poraditi. E da, pitanje, šta je ono "flashbacks"? Kad se bira težina piše flashbacks - 4 ili 3, 2, 1?
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
|
La mans sam igrao 4hrs jednu trku nikako da se naviknem na fucking porsche ali 180k€ ukesirao pa sam bio happy hmm nisan 350z je okey autic zavoji se super jednostavno savladavaju i ima odlican grip i handling ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
The mighty pirate
|
@hammer - svakako si nabavi RD3, igra je must have. Zagarantirani su ti sati zabave, a kad igru završiš, očekuje te još zabave - RC car mode je najbolji primjer. Staze su ti napravljene s onim vodilicama kao na pistama s onim autićima na daljinsko upravljanje. Uglavnom kao da upravljaš tim autićima, prebolesno i prezabavno. http://www.youtube.com/watch?v=ZVJj_D4Bf4s Loša kvaliteta, ali you'll get a point ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 01.06.2008. u 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#224 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Sry, al morala sam ![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
GTR je dobar za fanatike (ne mislim ništa loše s ovin ![]() ![]() A za nas obične smrtnike šta volimo trke, al ne toliko da smo fanatici dobro dođe ovakva nekakva igra. Dakle ne šit kao NFS, nit velebna simulacija kao GTR, već neka sredina ![]() Slična stvar je i s ostalim igrama ![]() ![]() ![]() Takvo je bar moje mišljenje ![]()
![]() |
#229 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Poptisujem ovo, Toca je uvijek bila zlatna sredina. Ak već hoću realnu utrku, odem na karting pa se tam izguštam, da ne bi još bacio skoro 2000 kn na opremu za vožnju na kompu, nisam lud. Napravio sam to jednom, MS Sidewinder FF Pro, koji mi sad skuplja prašinu jer ne postoje driveri za niš novije od Win98, a nit gameport nemam na kompu, a mišljenja sam da trenutno ne postoji više od 3 volana koji su kvalitetnije izrađeni i bolji od njega.
![]() |
![]() |
#230 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Moj driving skill ![]() Uz igru bi definitivno dobro dosao kontroler ili jos bolje volan |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#233 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Palo je par kartona zbog nedostatka kulture pri komuniciranju, imam još par usera na oku koji bi mogli popušit i nekaj gore od kartona ![]()
![]() |
#234 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#235 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim da bi ova igra mogla radit na vecini racunala bez vecih problema igra je stvarno dobro optimizirana. naspram Dirta bog i batina sad su tek codmasters.u usminkali engine i stvarno je super! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
|
![]() |
#237 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005