|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Tnx ekipa....no kako je krenilo na kraju cu kupiti telku...ionako preuredujem sobu! ![]() Nekako bi mi bilo steta izgubiti na kvaliteti slike kada bih bas komp spojio na onaj drugi ulaz u monitoru tj. onaj koji nije dvi-in....e da, dali bih puno gubio na kvaliteti same slike kod igara i tako to.... |
![]() |
![]() |
#212 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
pozdrav ekipi... zanima me dali je tko od vas pokušavao spojiti maxtv reciver sa laptopom i koj bi se program mogel koristiti za snimanje sa maxa.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
imam msi er710.....a kak da ih spojim međusobno... |
![]() |
![]() |
#215 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Sada imamo Zyxel i Atlanta prijemnik. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#217 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Bandwidth ti tak-i-tak mora doći izmjerit....
![]() |
#218 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#219 |
Super Moderators
|
#220 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
#222 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni danas dosli, je.avali se sa nekin zicama uru vremena, zamijenili Zyxela P-660HW-T3 sa P-660HW-D3 i sad sve radi. Samo me jedan stvar zivcira i ne znam ju promijenit. Do sada sam MaxTV gledao u 4:3 formatu (iz MaxTV menija) rastegnutim preko 32" LCD-a. Sada, kad u tom formatu gledam HD kanale, nedostaju dijelovi slike sa strana. Kad stavim na 16:9, onda je HD ok, ali mi oni obicni kanali ne budu rastegnuti preko cijele slike vec imam crne trake sa strana. |
![]() |
![]() |
#223 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Meni sada bili, i odustao sam. Imam do 16 i kada su uključili drugi profil pala brzina na 8 i radi HD.Ali u statusu D-linka mi palo sa 19997 na 18620 .Zašto to? Odustao i rekao da mi vrate stari profil. |
|
![]() |
![]() |
#224 |
Orthodox file manager
|
2 Mbita/s Kad su prvi put mjerili, ukupna brzina je bila samo 6.5 Mbita. Onda su nesto prckali, zivkali centralu, prespajali neke zice (ostavili dzumbus ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#227 |
Super Moderators
|
Navodno su uključili danas i Eurosport HD ![]()
#229 |
Super Moderators
|
#231 |
Orthodox file manager
|
@tor, a jesi li sad pod tim ugovorom ili ti je istekao? Ako si jos pod ugovorom, reci im da ti se reciever pregrijava i onda slika pocinje trzat (sta se i desava u dosta slucajeva ako isti radi vise od 8-10 sati u komadu). Besplatno, bez produzenja ugovora ce ti zamijenit reciever. |
![]() |
![]() |
#232 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() U stvari-ako traže produženje ugovora a krelac je još pod garancijom onda znaš kaj ti je činiti ![]()
![]() |
#233 |
PizzoZder
|
Evo jutros zvao tehnicar da sutra ujutro dolaze postaviti opremu za HD MaxTV. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 03.06.2008. u 15:00. |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
EDIT: ISPRAVAK KRIVOG POSTA! ono što sam želio reći je ako imaš modem za adsl koji ne podržava VDSL, onda ti produžuju ugovor za MAXADSL (na 24mj) i daju ti novi modem! (novi thompsoni ili zyxeli su sada u điru) STB novi dobiješ po potrebi bez da ti produžuju ugovor! Zadnje izmijenjeno od: The AC. 02.06.2008. u 14:36. |
![]() |
![]() |
#235 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
STB se ne dobije nego se ili plati jednokratno 1500 kn ili 1 kn sa ugovorom na 24 mj ako se uzima zbog prelaska na hdtv. |
![]() |
![]() |
#236 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Javljeno mi sad da je sve u redu i ujutro u 08,30 imam (opet) sesiju sa tehnicarom. ![]()
|
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#238 | |
PizzoZder
|
Eto i meni aktivirali HD programe na MaxTV-u. * Eurosport HD * Luxe TV HD * Melody Zen HD * Anixe HD * Voom HD Kvaliteta je do yaya. Najvise me veseli ovo za Euro 2008. Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#239 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Na kojoj telki si gledao?
![]() |
#240 | |
Premium