|
![]() |
#211 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
scummvm ti rješava taj problem http://www.scummvm.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
diablo 2 starcraft hmm 3 simsi .... te sam najviše igrala. : goood :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo nekih od po meni najboljih igara: Mafia, CoD, UT, FarCry...ima ih još ali ove su mi prve pale na pamet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo meni su Wormsi najbolji predobri su, Starcraft, CoD i UT naravno ima ih jos ali ove igre su mi najbolje
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Moja najbolja igra svih vremena je Comandos 2, a odmah nakon nje je call of duty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa krenimo dok je noć još mlada ![]() Half-Life - nezaboravna igra...a tek onaj dio gdje napucavaš apachea! Kingpin - vjerovatno najbolje napucavanje u nekoj pucačini. Odlična atmosfera! Rise of the triads - genijalno! Halt! ![]() Deus-Ex - Odlično! System shock 2 - Remek djelo! Resident Evil 2 - na PS-u...nikada se u životu nisam toliko usrao od straha. "It`s too dark to see anything outside..." A tek kad prvi put sretneš onog lickera...uh! Thief - svi do jednoga! Garrett je najcool faca! C&C: Red Alert(ne dvojka) - najbolja strategija svih vremena IMHO Terminator: Skynet - Strava atmosfera! Igrao samo jednu misiju demoa, dovoljno da poludim za igrom! Inače, igru je izdao Bethesda Softworks 1996. Zato su mi valjda... Morrowind i Oblivion - ...zakon ![]() Baldur`s Gate 1 i 2 - ah! takve igre više ne rade! Joint Strike Fighter - hebena simulacija letenja! Fighters anthology - hebena, hebena simulacija letenja! mrvicu starije, ali svejedno super. Iz doba kada je EA izdavao dobre igre ![]() NFS2 SE - nenad***iv split-screen. Tada mi nije toliko smetala "sitnica" koja se provlači kroz čitav NFS serijal - auti ne skreću! Zakon staze... Toca 2 - uh! Kakva trkaljka! GP2 - najbolja F1 ikada. Championship manager 3 - skoro se ispisao iz škole jer sam sa Arsenalom igrao "na dva kolosjeka" ![]() Wolfenstein: Enemy Territory - najbolja mrežna pucačina. i za kraj, moj najdraži serijal: Grand Theft Auto (od prvog do zadnjega) - niti jedna me igra nije toliko zabavila, oduševila, nasmijala do suza kao GTA. Kada sam prvi puta igrao jedinicu, satima sam pišao od smijeha! Izbaciš tipa iz auta, sjedneš mu u auto i voziš! Tada za mene nešto nepojmljivo! "Pleasure overload!" - kako bi Bart Simpson rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ajd da se i ja izjasnim. Igra nad igrama koju sam definitivno najduže igrao je bila Mafia ![]() Jednako dugo me je držao i GTA Vice City, te nešto kraće GTA San Andreas. Od pucačina se palim samo na WW2 igre i tu je klasika CoD, MoH i BiA, sve njihove nastavke sam prošal barem 3 puta. Nesmijem zanemarit ni Half Life 2, Episode One i Prey, makar nisu WW2, u kojima sam bio našpanan ko žica na gitari dok sam ih igral. Više od pucačina volim "šuljalice" i tu je je Bog i batina Sam Fisher u Splinter Cell 1-4, a odmah iza njega Thief 3 i Hitman serijal. Sviđa mi se ta nadmoć koju imaš u igri nad neprijateljem kojem se prišuljaš na pol metra, a on toga nije ni svjestan. Tu bi još mogal spomenut i Hidden i Dangerous 1 i 2, al oni su daleko iza SC-a. Od vožnjica sam najviše igral starog Colina 2 (valjda zato jer je dugo trebalo da izađe trojka) i NFS Porsche Unleashed, kojeg i danas rado zaigram.
![]() |
#220 |
Ninja WarChief!
|
Po meni su najbolje War 3 (mislim dota), starcraft, WoW i NFS Carbon. Legendarne igre. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Ninja WarChief!
|
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ma najbolja igra je COD 2, to je stvarno legendarno |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Final Fantasy VII definitivno!To sam igro kad sam dobio PS,kad samnogu slomio 2 mjeseca sam skoro 24/7 visio,a ne puno manje ni poslje ![]() Igro bi jos i sad,al su CD-i izdahnuli pa malo po malo skidam s neta...
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni osobno: 1.UT - kralj svi igrica na mrezi 2.Deus Ex - Nenormalno opsiran i zarazan fps - presao ga 5 puta 3.Red Alert - Najbolja strategija i najbolja tema do sad 4.Soldier of fortune(1) - Cista pucacina bez razmisljanja - Uzi je zakon! |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
profesionalni pijanac
Datum registracije: Nov 2006
|
Mafia, remek djelo,prešao nebrojeno mnogo puta. Od pucačina i uopće mrežnih igara COD2. HOMM 3 je priča za sebe, ovisnost "ma samo još koji turn" rpg-morrowind vožnja za mozak na pašu-neki stariji nfs
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
FPS: Half Life, svi dijelovi, Far Cry RPG: Diablo II, Guild Wars RTS: C&C: Red Alert 2 + Yuri's Revenge, Age Of Empires I TBS: Heroes Of Might & Magic III + expanzije AVANTURE: Monkey Island serijal, Syberija serijal VOŽNJE: RBR, Colin 2005, NFS Underground 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
HL2,Monkey Island:Curse of Monkey Island,Fallout2 i System Shock 2
![]() |
#230 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
COD2, FarCry i ok za ubit dosadu je GTA (bilo koji) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
GTA : Vice City, Morrowind, Warcraft 3 ROC+TFT i Suikoden 1 i 2 na PS1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
return to castle wolfenstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
return to castle wolfenstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
a čuj, dobar je, al se mi ipak više dopada neverwinter :P početak me malo vuče na TES gdje bježiš iz zatočeništva.... neverwinter 2 mi se na ovoj kanti vuče ko krepana mačka, ali mi se bolje dopada od jedinice zbog pravila D&D 3.5 edicije, a jedinica je isto odlična zbog dobrih expanzija i ogromno puno gotovih modula(a imam platinum origigi doma pa mogu preko neta). a dobar je baldur ali nije mi baš logično da wizard ima AC9 a fighter 0 (jbg, ne sjedaju mi 2.0 pravila gdje je AC obrnuti i gdje fali pola klasa) ![]() znam tipa iz mojeg bivšeg razreda koji je wizardu stavio full plate, ima puno takvih bisera koji neznaju osnove D&D-a (za ovaj post budem pribit od strane zagriženih baldurovaca....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
medal of honor ona najstarija, jedina igrica koja mi je bila tolko dobra da sam ju presao do kraja, u najlaksem modu naravno, ono kad te Svabo gadja sa 35 Cm i falije, a i ako pogodi triba mu cili arsenal da te ubije ![]() to je jedina igrica koja mi je ostala u sjecanju, pogotovo ono kad sam 1. put uzeo strojnicu, pucal sam 3 sata po onim vratima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|