|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo fs i main od k750... http://rapidshare.com/files/41398992...MEA2_CID49.rar http://rapidshare.com/files/41400629...EMEA_CID49.rar E da imao sam jednu nezgodu sa mobom i tebalo ju je odfurat na garanciju a promjedio sam soft u w800 i bojao sam se da mi nece priznat garanciju pa sam stavio orginalni sof od k750 i nisu nis skuzili. valjda imam srece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Oops... Ja sam mislio da ovakvo modanje riješava i brandiranost mobova. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#214 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
e CRNI ja sve napravim kako si ti objasnio i odlicno radi novi soft...! -jedino nisam ubacio nove ikone - ! no muci me zasto nikako nece da mi ubaci HRAVATSKI jezik za JEZIK UREĐAJA a odabro sam-EMEA2 ali i pod model mi i dalje pise k750 ---- DALI MOŽDA ZNAŠ U ČEMU JE PROBLEM? i ajd molim te ako imas neke drivere za k750 da ih stavis ? unapred HVALA!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Registered User
|
Zaribal sam su mobitel izbrisal sam originalne ikone jel se to može ikako popraviti ili vratiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Registered User
|
Mobitel se neda uopće upaliti a kad ga spojim sa dcu-60 kablom u program x++ on ga nađe i prepozna i dali je moguće da na servisu to poprave i dali će to skužiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Kad se mobitel definitvno moze baciti u korpu za smece? Mislim kad je skroz gotov. Sto se software-a tice ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
|
E buljo hvalta ti probat cu -ali onda necu imat original ikone od T-mobila -imas mozda menu sa ikonicama od t-mobila da ih skinem pa da kasnije mogu ubacit ? znas zbog garancije mislio sam ak nest za***em da ga vratim u k750 pa da nekako mogu vratit i menu od t-mobila znas na sta mislim one dve ikone -t-zones- i -download ![]() ili se mozda nekako mogu kopirat iz telefona? Zadnje izmijenjeno od: miky. 09.07.2007. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Strichek Moderator
|
2 Tigrica Ponovi postupak od 3 koraka. PAŽLJIVO. 2 DARK_MESSIAH Kad ga XS neće prepoznat onda ti sam više niš ne možeš. 2 miky Komek je furao vodatelov mob na servis i stavio je orginal software od k750 i nisu mu niš rekli, a za ove ikonice jedino ako ih nađeš na netu..makar..ne znam dal ima smisla. ![]()
![]() |
#224 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Pa nema ti se kaj shebat software ak ne radi nes samo ga ponovo flashas i to je to jedino ak rikne nes od hardwera. Nekada Xs++ nece prepoznat mob to se meni dogodilo par puta onda treba odspojiti kabl iz kompa i resetirat mob i onda radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ekipa ja sam sve napravio ali ne kuzim zakaj mi se vise memory stick kartica ne prikazuje u mycomputeru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ah..evo sve radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Registered User
|
Odnio sam mobitel na servis i naplatili su mi 80kn stavili su software fs i main i sad mobitel normalno i još bolje radi a i dekodiran je.Uglavnom bile su izbrisane ikone i nakon ponovnog stavljanja softwera sve je vraceno i normalno radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Registered User
|
No imam jedno pitanje dali to postoji i za k800i i za w880i sony ericssonove nove modele.Da se može isto mijenjati software,ikone,driveri te ostalo i koji su programi za to i gdje pronaci software,ikone,drivere na kojoj web stranici. Nemogu se odluciti između w810i,k800i i w880i modela što mi vi preporučate. Jel zna tko kakav je to sybian na mobitelima i dali je to bolje i koji od ovih mobitela imaju symbiam operativni sistem. Neznam dali sam dobro napisao ovu riječ=symbiam= Odgovorite što prije |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
S obzirom da su stavili software i dekodirali mobitel i nije toliko puno, kod nas u Pž takve stvari dođu preko 150-200kn... Ali naravno zašto bih platio, ako mogu to besplatno srediti (ako ništa drugo barem software ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#232 |
Premium
|
moz mislit - necu svakih 5min stavljat drugu karticu ali samo dekodiranje nedoce 80kn ali nema veze necome se prepirat Hvala sto si mi pomogo oko onih par stvarcica a pazi TIGRICA kaze ""Odnio sam mobitel na servis "" |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Imam jednu potrebu ![]() Treba mi layout, klasicni, samo da ima tanja slova (kao fullscreen_thin), i po mogucnosti bez operator logoa. Mislim da bi najprije crn znao o cemu pricam ![]() Hvala mnogo puno ![]()
![]() |
#234 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A jel se mogu mjenjat ikone glavnog menija na k750i na isti način kao i na w800i?Ako da-gdje bih mogao naći nešto slično cCarbon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Imaš u 3. postu u layout arhivi noLogo_noScrollbar_thin - sitniji font, bez scrollbara na desktopu i bez naziva operatera
![]() |
#240 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Za početak, nemoj šizit (da tako kažem). Bilo bi dobro da si sve ovo u neki text file ubacio pa stavio na net da bude preglednije. Prije svega, izvadi kartice (i sim i memory stick), izvadi bateriju na nekih 10-ak sekundi, pa onda vrati SAMO bateriju u mob, nemoj paliti mob, i spoji na xs, pa javi šta bude. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|