|
![]() |
#212 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
heh... eh, jedva cekam da odigram ovu IgRu, izgleda pre pre dobro... al me zanima hocu li morat konfu pojacavat??hm..damit
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
iz onoga sto sam do sada vidio zakljucio sam da su minimalni zahtjevi poprilicno pretjerani. kolega je ovo odigrao do famozne jeruzalem mape posve ok na singlecore procesoru 3500+ i 7600gt s 1gb rama. svjedocimo nevjerovatno primjeru dobro optimizirane igre s konzole kakav do sada nije vidjen ili jednostavno odlicnom enginu. jos da znaju napraviti igru da se ne rusi.... ![]() inace, nema to veze s alpha verzijom igre, isti problem ima PS3 verzija igre jedino sto tamo nema send/dont send errora nego ljudi dobiju samo bijeli ekran ![]() igra je jednostavno zasrana, valjda ce ju pokrpat dok ne izadje. btw nakon sto se prestanete diviti grafici apsolutno svi koji su je presli na x360 ili ps3 kazu da postane uzasno dosadna kasnije, ne bi toliko slinio na vasem mjestu na osnovu samo prva dva levela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Jedno pitanje, ovako, došao sam do 3. misije i idem u grad da izvršim tu misiju i svaki put kada prođem one oluke pred gradom igra se sruši, probao sam to već 4 puta i svaki se srušila. Postoji li koji patch za to ili nešto drugo???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ni meni nije jasno ovo sa originalom, igra je odgođena (trebala je izaći 25.03.2008.) za 11.04.2008 - UK release i 08.04.2008. - US release i 10.04.2008. Nordic release, tak da molim objašnjenje ove riječi: "original", tj. otkud ti molim te??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ova beta je zbagirana do ibera... inace igra ima potencijala cak mi se i svidja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
|
evo i ja dosao do jeruzalema, save se sprema..... inace ne volim te igre u kojima moras skakutati okolo (PoP mrzim recimo iz dna duse iako mogu gledati kako ga netko drugi igra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Bar se slažemo oko PoPa. Inače igra je vrhunska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
upravo to i je bila poanta ![]() ne volim one pixelprecizne skokove u PoP, ide mi to na zivce. ovdje stisni dvije tipke i trci a ovaj zna sta treba raditi i sam. princ s druge strane je teski kreten i ako mu ja tocno ne objasnim sta zelim on padne u provaliju bez da se uopce potrudi prezivjeti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
moze pomoc, i meni se igra rusi kad pokusavam izac iz Jerusalema...sta da radim? nasao sam neku zakrpu, ali ni to ne pomaze, vi koji igrate, jel se vama rusilo ili? ako nemoze te pisat to tu (radi pravila) ajde neka mi netko PM-a ako mu se da, da mi objasni..hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Pozdrav ekipa. Ovako nisam dosta dugo nesta zaigrao, no zanima me ako netko ima iskustva kako radi igra na 7300GT koju trenutno koristim. Dali se uopce moze normalno igrat, znaci ciljam na 30tak fpsa |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa probaj, uz neke slabe postavke sigurno da možeš, jel igra je super ljepo napravljena kaj se zahtjeva tiće...tak da svi mogu biti zadovoljni! Joj samo da još izađe i to bi bilo to, al s tim odgađanjima su me totalno sje... baš me raživciralo. Igra je trebala izać u 23.1.2008 a pogledajte koji je datum i još je nema, KOMA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Banned
|
a odgodili su, istina, ali su uveli neke nove stvarcice koje u Xbox-u i PS3 nema...ja sam ostao ![]() i da ekipo, mislim da sam skuzio, Altair nema prsta na lijevoj ruci, ako ste primjetili bas tamo mu izade noz, pa mozda svi ti Assassini si otkinu prst da mi mogli to oruzje imati, jer inace ne vidim mogucnost kako da primi taj noz bez da se i sam poreze..sta vi kazete? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Banned
|
bas sam danas gledao malo par videa...i rekli su da su uveli ono ubijanje onih strazara na krovovima, onda skupljanje onih zastava u nekom odredenom roku za dobit informaciju, te su malo poboljsali AI (recimo kad bi ubio nekoga, ako bi bio blizu tjela onda bi se strazari ponasali isto kao ako si daleko) i promjenjen je AI sto se tice guzve, tj. kad bjezis u guzvi, teze te skuzi strazar. To su bile valjda slabe tocke u Xbox verziji pa su poboljsali...a i kontrole na kompu su teze za izvest, pa su i tu dosta vremena izgubili, mislim da se isplatilo/isplati cekat jos malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Supported OS: Windows XP / Vista (only) Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended) RAM: 2 GB (3 GB recommended) Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended) DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc) DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive Hard Drive Space: 12 GB Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended) Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1300-1950 / HD 2000 / 3000 series NVIDIA GeForce 6600-6800 / 7 / 8 / 9 series Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game. SEREŠ?! ETO SUPER...toliko čekam igru i nakraju je neću moći ni igrati LOL ![]() 01.04 se šuška da će izaći verzija koja je potpuno dovršena..engleska verzija...naravno popdne je na netu pa budemo vidjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa ja mislim ta bi ti trebalo iti na max jer velim nije igra tolko zahtijevna kao što mi svi mislimo i kao što je napisano u minimalnim zahtijevima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|