Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.09.2007., 01:45   #211
thedman
User Registered
Moj komp

thedman's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
odlično znači ja ću je vrtiti bez problema
ma još će to oni poboljšat do finalne verzije
Staro 25.09.2007., 17:49   #212
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor zahpic Pregled postova
evo još potweakano i sad vrti na ~35 pa do čak ~50 FPSa...ispod 30 se ne spušta - igrivo bez trzanja (tu i tam svakih ~15-ak minuta.............
daj okini par SS
Pantera-N je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.09.2007., 18:18   #213
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
35-50fps-a na GTX
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 19:56   #214
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
@Bravo
ha čuj i to je "uspjeh" naspram onih 15 FPS-a u početku ali istina...malo tko si može priuštit GTX - ali nadam se da će se to još optimizirati btw. svatko ko me pitao na PM za SS-ove sad ću slat...
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 21:34   #215
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
@Bravo
ha čuj i to je "uspjeh" naspram onih 15 FPS-a u početku ali istina...malo tko si može priuštit GTX - ali nadam se da će se to još optimizirati btw. svatko ko me pitao na PM za SS-ove sad ću slat...
Ajde meni pošalji par ss
matija84 je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 08:00   #216
svebee
/

DX9, XP-32 bit, No AA, All High, 1280x1024 i dela na ~40 FPS-a (većina vremena) do ~90 unutra kad se stavi na 1024x768 ide na ~50 FPS-a do ~110 unutra ali uz napomenu da sam ovo testiral kad nije na serveru bilo nikoga - kada se tu još pridruži ~10-ak igrača padne za najmanje 6-7 FPS-a ako ne i više

sad bum probal još novije drivere pa da vidim razliku....

btw. što se tiče same igre nisam niš puno rekel... - igra je koncipirana odlično (tu ide svaka pohvala) barem od mene - svaki dio mape je pokriven i "igriv", naime kombinirano je CTF, DM, TDM i još nešto kaj neznam kak se zove igra (MP) se sastoji da igraju 2 tima, na početku igre na mapi imate ~8 (mislim) pointa koje morate zauzeti (nešto naravno jedan tim, nešto drugi) - ako osobno VI zauzmete tu građevinu/taj point dobijete bodove (izražavaju se u "P" - Points valjda) - za te bodove tada u tim checkpointa ili u svojoj spawn bazi kupovati oružje, add-on, alate itd. - mogu reći da je tu odabir također odličan i raskošan od padobrana (nisam ga još isprobal, a oni koji jesu vele da nema tolko velke uzvisine dostupne odnosno završe zakeljeni na pod), dalekozora, "fareceka" i tako dalje...dosta tog. onda tu su add-ons - naravno služe kao dodatci oružjima - tu imate razne lasere, scops (ono što snajperi po defaultu već imaju sa još opcijom zooma), svjetiljke i tako dalje - opet dobar odabir onda imate oružja - od snajpera, shotguna, pištolja (x2), 4 "obične" puške (automatik), šake....onda imate kada zauzmete jedan (postoji samo jedan taj određeni point) point u njemu možete "graditi" specijalne aute itd. - npr. tenk, neko ogromno i moćno oružje itd. - naravno opet "kupujete" za bodove bodove dobijate najviše - zauzimanjem tih pointova & ubijanjem neprijatelja. oružja (naravno) možete i pokupljati od drugih (ako netko iz tvog tima "slučajno" rikne ) il slično. u igri imate i vozila, normalne džipove, stare krame od auta (klasični danas američki farmerski pick-up) i ^^ specijalne gore navedene. također možete "nadograđivati" svoje odijelo tako možete si staviti sposobnost sprintanja (ko u Far Cry-u ona plava crta vam određuje kolko vam je te "moći" ostalo, ali naravno ona se sama puni), jačine (gospon. iz Crysisa dobra udara desni kroše ), skakanja (skače par metara više)....i još kaj nisam rekel je da kad imate 2 spawna (2 teama) jedan tim NEmože doći do spawna drugog jer te mašinke suprotnog tima (automatski) ubiju, što znači da možete sve zauzeti ali ne i neprijateljski spawn (logično)

ima ko kakvih pitanja?
-->
onima kojima sam poslal slike vidim zadovoljni

evo malo prčkao i čačkao i još stavio na sljedeće --> DX9, XP-32 bit, No AA, All High, 1280x1024 i dela na ~40 FPS-a (većina vremena) do ~90 unutra kad se stavi na 1024x768 ide na ~50 FPS-a do ~110 unutra ali uz napomenu da sam ovo testiral kad nije na serveru bilo nikoga - kada se tu još pridruži ~10-ak igrača padne za najmanje 6-7 FPS-a ako ne i više

sad bum probal još novije drivere pa da vidim razliku....

btw. što se tiče same igre nisam niš puno rekel... - igra je koncipirana odlično (tu ide svaka pohvala) barem od mene - svaki dio mape je pokriven i "igriv", naime kombinirano je CTF, DM, TDM i još nešto kaj neznam kak se zove igra (MP) se sastoji da igraju 2 tima, na početku igre na mapi imate ~8 (mislim) pointa koje morate zauzeti (nešto naravno jedan tim, nešto drugi) - ako osobno VI zauzmete tu građevinu/taj point dobijete bodove (izražavaju se u "P" - Points valjda) - za te bodove tada u tim checkpointa ili u svojoj spawn bazi kupovati oružje, add-on, alate itd. - mogu reći da je tu odabir također odličan i raskošan od padobrana (nisam ga još isprobal, a oni koji jesu vele da nema tolko velke uzvisine dostupne odnosno završe zakeljeni na pod), dalekozora, "fareceka" i tako dalje...dosta tog. onda tu su add-ons - naravno služe kao dodatci oružjima - tu imate razne lasere, scops (ono što snajperi po defaultu već imaju sa još opcijom zooma), svjetiljke i tako dalje - opet dobar odabir onda imate oružja - od snajpera, shotguna, pištolja (x2), 4 "obične" puške (automatik), šake....onda imate kada zauzmete jedan (postoji samo jedan taj određeni point) point u njemu možete "graditi" specijalne aute itd. - npr. tenk, neko ogromno i moćno oružje itd. - naravno opet "kupujete" za bodove bodove dobijate najviše - zauzimanjem tih pointova & ubijanjem neprijatelja. oružja (naravno) možete i pokupljati od drugih (ako netko iz tvog tima "slučajno" rikne ) il slično. u igri imate i vozila, normalne džipove, stare krame od auta (klasični danas američki farmerski pick-up) i ^^ specijalne gore navedene. također možete "nadograđivati" svoje odijelo tako možete si staviti sposobnost sprintanja (ko u Far Cry-u ona plava crta vam određuje kolko vam je te "moći" ostalo, ali naravno ona se sama puni), jačine (gospon. iz Crysisa dobra udara desni kroše ), skakanja (skače par metara više)....i još kaj nisam rekel je da kad imate 2 spawna (2 teama) jedan tim NEmože doći do spawna drugog jer te mašinke suprotnog tima (automatski) ubiju, što znači da možete sve zauzeti ali ne i neprijateljski spawn (logično)

ima ko kakvih pitanja?
Staro 26.09.2007., 13:15   #217
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
..cut/..ima ko kakvih pitanja?
Nisam sve citao, ali neznam zasto ovdje ne stavis par ss

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 13:26   #218
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
ajde ScreenShoot ili ban
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 13:53   #219
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor nino5 Pregled postova
Nisam sve citao, ali neznam zasto ovdje ne stavis par ss
Misli da bu dobil ban ili izgon iz države zbog NDA, kojeg nije ni potpisal. Kamoli da ga zbog toga CryTek goni po sudovima. Osim toga ima na netu masa recenzija te bete i svi imaju screenshote, pa se ni jedna od tih stranica nije "rušila" jer CryTeku ne pašu slike i dojmovi. Prije bu dobil ban ako posta 1.2MB PNG naclockanog C2D nego slike prašume i maskirnih odijela.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 17:23   #220
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Jos 29 dana do demo-ja... ko ce to docekati...
Oglas

Oglas
Staro 26.09.2007., 19:21   #221
svebee
/

@McG
dobra

ajd evo vam kad vec ocete... (link je direktan samo za vas pa vam ne treba premium za brzi download ) - ~7MB

http://rapidshare.com/files/58427277/Crysis_MP_BETA.zip

par slika iz gornje kolekcije (uskoro ću i sa oružjima, pucnjevima, eksplozijama, vozilima, padobranima itd.)...

(uploadal sam na rapid posto ovdje u jedan post stane 10 slika a gore ih je 25)

enjoy
Staro 26.09.2007., 20:22   #222
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Ne izgleda lose ...Stvarno je dobra grafika...Stvarno se nadam da ce ju malo usavrsit da i ja mogu igrati bar na 1280x1024 na Medium...(u naravno,DX9 modu )

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2007., 20:35   #223
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Very niceee, i like it
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2007., 10:54   #224
svebee
/

Mali update...sa oružjima, vozilima, eksplozijama, dimovima itd.

http://rapidshare.com/files/58577149/Crysis_02.zip

Staro 27.09.2007., 11:04   #225
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Like wow!
Niiceee....
Staro 27.09.2007., 11:08   #226
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
, samo još jedna odlična igra koju neču moć igrat :

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2007., 11:20   #227
svebee
/

@Facelessone
ha čuj...rekli su i oni sami ak oćeš max na još većim rezama od ove trebaš "posljednju generaciju" pa si ti misli kaj je to...

vidim da vam se sviđa... btw. na ovoj drugoj kolekciji imate gore i framerate pa možete vidjet kak se vrti kaj se tiče ove nadogradnje oružja, meni se sviđa (za promjenu), nekima je to glupo i to ne žele...pa se sad tu vodi "bitka" oko toga...

p.s. trebate vidjet samo day-night-cycle...ako najdem slike bum postal...
Staro 28.09.2007., 09:27   #228
svebee
/

evo napokon se dočepal day-night cycle servera (šteta na samo ~10-ak minuta) al ludilo igrat po noći

http://rapidshare.com/files/58795571/Crysis_Cycle.zip

p.s. sry. na double-post
Staro 28.09.2007., 14:25   #229
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
grafika je odlićna.nakon ovog uopće više ne razmišljam o 8800 već ćekam 9800gts.
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2007., 21:58   #230
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

grafika izgleda opako dobro, valjda cu ja na svojoj konfi to moc tjerat u 1280x1024 na ful bez AA...
Staro 01.10.2007., 23:23   #231
svebee
/

izašao je "Crysis MP Beta Release 3" za sve korisnike fileplaneta (NE samo pretplatnika) - 1,4GB (i dalje trebate CD-key)

btw. prvi dojmovi su da se FPS poboljšao za ~10FPS-a...

ja javim dojmove kad se skine...
Staro 02.10.2007., 15:07   #232
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Evo i ja skidam (kljuc sam vec dobio) ali neide nikako, nekih 15kbps...uzas skinute se za 10ak sati tek....

Evo napokon se skinuo, nego pun mi je ekran artefakata!! Jel to normalno ili? Nije do graficke jer ni u jednoj drugoj igir nemam artefakte, koristim xp i forceware 163,71 WHQL. Jel i vi imate problema ili??

EDIT: evo sad opet probao i artefakata nema....ocito drka jer je beta....

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 02.10.2007. u 22:20.
Disco je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 23:52   #233
DayVee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2005
Evo i ja sam počeo igrati betu i podosta sam razočaran.

Igra je jednostavno prezahtjevna za naše uvjete.

Crysis mi se na medium vrti na nekih 14-23 FPS vani i upće ne izgelda spektakularno na medium settingsima.
Sam gameplay nije ništa posebno, klasičan plagijat Battlefield sistema sa manje igrača - max 32 i par modifikacija, u biti kao Quake Wars ET.
Nadao sam se nečemu stvarno dobrom i novom s obzriom na najave, ali sa svojom konfom - AMD 4200+ dual core, 2 GB Rama i Nvidia 7950gt neću se nauživati, a to je konfa koja je prije nepunu godinu koštala oko 10 000 kuna.

Mala je baza igrača koji će to igrati, uglavnom zapdna Europa, SAD i poneki domaći hoštapler, pa ...
DayVee je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2007., 20:32   #234
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
ima li tko viska cd-key ili ako mi moze tko posuditi key samo da isprobam kako to radi ...tj. dali mi uopce radi....bio bih zahvalan

kad nisam na vrijeme zatrazio svoj beta key.....
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2007., 20:42   #235
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
znači mi sa 7600gt možemo odustat od ige i na low ???
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2007., 21:21   #236
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Cekaj da izade puna verzija pa probaj.
Staro 03.10.2007., 21:56   #237
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
ma,kaj ce mi takva igra koja je tolko zahtjevna.svi drugi proizvođači mogu napravit ljepu optimiziranu igru,ali crytek--nikad!kak moze jedan flatout2 preljepo radit na normalnom kompu?mislim da ta igra nije vrijedna toliko da sad idem na upgrade pol kompa.napokon sam si složio neki komp i sad mi to nije dosta za crysis(koči me agp jer ovi kreteni iz atija i envidije ne zele vise radit agp grafe,a s tim mislim na dx 10).ko zeli i ima love nek navali!
Speedbreaker je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2007., 22:38   #238
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova
ma,kaj ce mi takva igra koja je tolko zahtjevna.svi drugi proizvođači mogu napravit ljepu optimiziranu igru,ali crytek--nikad!kak moze jedan flatout2 preljepo radit na normalnom kompu?mislim da ta igra nije vrijedna toliko da sad idem na upgrade pol kompa.napokon sam si složio neki komp i sad mi to nije dosta za crysis(koči me agp jer ovi kreteni iz atija i envidije ne zele vise radit agp grafe,a s tim mislim na dx 10).ko zeli i ima love nek navali!
..ako ti mislis igrati crytek na toj konfi iz potpisa onda ce ti trebati puno vise promjena ..drugim rjecima niti jedna grafa te nece spasiti
Staro 03.10.2007., 23:32   #239
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
znači mi sa 7600gt možemo odustat od ige i na low ???
Ha čuj , "činjenica" jest da je to za današnje pojmove low grafa, da ne pričam o 6600gt. Iznad 7600gt je 7800,7900 u gs pa gt varijanti, pa 1950gt grafe. To je danas neki medium. Danas je high end nešto što ne želim spominjati
Ako je netko ušao u sustav gejmanja, morao je biti spreman na trošenje ogromne količine novaca. Naravno, govorim o tome da se prate novije igrice.
Dal je pametno to, svatko neka sa svojom savjesti to raščisti
Ja znam što ću, polagano....
Staro 04.10.2007., 00:09   #240
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Ha čuj , "činjenica" jest da je to za današnje pojmove low grafa, da ne pričam o 6600gt. Iznad 7600gt je 7800,7900 u gs pa gt varijanti, pa 1950gt grafe. To je danas neki medium. Danas je high end nešto što ne želim spominjati
Ako je netko ušao u sustav gejmanja, morao je biti spreman na trošenje ogromne količine novaca. Naravno, govorim o tome da se prate novije igrice.
Dal je pametno to, svatko neka sa svojom savjesti to raščisti
Ja znam što ću, polagano....
Uvijek se nadje nesto sto se moze kvalitetno odigrat i na 7600GT i slicnim

Krajzis? Ne.
SRV je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore