|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
35-50fps-a na GTX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@Bravo ha čuj i to je "uspjeh" naspram onih 15 FPS-a u početku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
/
|
DX9, XP-32 bit, No AA, All High, 1280x1024 i dela na ~40 FPS-a (većina vremena) do ~90 unutra kad se stavi na 1024x768 ide na ~50 FPS-a do ~110 unutra -->
![]() ![]() sad bum probal još novije drivere pa da vidim razliku.... btw. što se tiče same igre nisam niš puno rekel... - igra je koncipirana odlično (tu ide svaka pohvala) barem od mene - svaki dio mape je pokriven i "igriv", naime kombinirano je CTF, DM, TDM i još nešto kaj neznam kak se zove igra (MP) se sastoji da igraju 2 tima, na početku igre na mapi imate ~8 (mislim) pointa koje morate zauzeti (nešto naravno jedan tim, nešto drugi) - ako osobno VI zauzmete tu građevinu/taj point dobijete bodove (izražavaju se u "P" - Points valjda) - za te bodove tada u tim checkpointa ili u svojoj spawn bazi kupovati oružje, add-on, alate itd. - mogu reći da je tu odabir također odličan i raskošan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ima ko kakvih pitanja? ![]() onima kojima sam poslal slike vidim zadovoljni
![]() evo malo prčkao i čačkao i još stavio na sljedeće --> DX9, XP-32 bit, No AA, All High, 1280x1024 i dela na ~40 FPS-a (većina vremena) do ~90 unutra kad se stavi na 1024x768 ide na ~50 FPS-a do ~110 unutra ![]() ![]() sad bum probal još novije drivere pa da vidim razliku.... btw. što se tiče same igre nisam niš puno rekel... - igra je koncipirana odlično (tu ide svaka pohvala) barem od mene - svaki dio mape je pokriven i "igriv", naime kombinirano je CTF, DM, TDM i još nešto kaj neznam kak se zove igra (MP) se sastoji da igraju 2 tima, na početku igre na mapi imate ~8 (mislim) pointa koje morate zauzeti (nešto naravno jedan tim, nešto drugi) - ako osobno VI zauzmete tu građevinu/taj point dobijete bodove (izražavaju se u "P" - Points valjda) - za te bodove tada u tim checkpointa ili u svojoj spawn bazi kupovati oružje, add-on, alate itd. - mogu reći da je tu odabir također odličan i raskošan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ima ko kakvih pitanja? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Misli da bu dobil ban ili izgon iz države zbog NDA, kojeg nije ni potpisal. Kamoli da ga zbog toga CryTek goni po sudovima. Osim toga ima na netu masa recenzija te bete i svi imaju screenshote, pa se ni jedna od tih stranica nije "rušila" jer CryTeku ne pašu slike i dojmovi. Prije bu dobil ban ako posta 1.2MB PNG naclockanog C2D nego slike prašume i maskirnih odijela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Jos 29 dana do demo-ja... ko ce to docekati... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
/
|
@McG dobra ![]() ajd evo vam kad vec ocete... ![]() ![]() http://rapidshare.com/files/58427277/Crysis_MP_BETA.zip par slika iz gornje kolekcije (uskoro ću i sa oružjima, pucnjevima, eksplozijama, vozilima, padobranima itd.)... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (uploadal sam na rapid posto ovdje u jedan post stane 10 slika a gore ih je 25) enjoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
/
|
Mali update...sa oružjima, vozilima, eksplozijama, dimovima itd. http://rapidshare.com/files/58577149/Crysis_02.zip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
/
|
@Facelessone ha čuj...rekli su i oni sami ak oćeš max na još većim rezama od ove trebaš "posljednju generaciju" pa si ti misli kaj je to... ![]() vidim da vam se sviđa... ![]() ![]() ![]() p.s. trebate vidjet samo day-night-cycle...ako najdem slike bum postal... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
/
|
evo napokon se dočepal day-night cycle servera (šteta na samo ~10-ak minuta) ![]() ![]() http://rapidshare.com/files/58795571/Crysis_Cycle.zip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. sry. na double-post |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
grafika je odlićna.nakon ovog uopće više ne razmišljam o 8800 već ćekam 9800gts. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
/
|
izašao je "Crysis MP Beta Release 3" za sve korisnike fileplaneta (NE samo pretplatnika) - 1,4GB ![]() btw. prvi dojmovi su da se FPS poboljšao za ~10FPS-a... ![]() ja javim dojmove kad se skine... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo i ja skidam (kljuc sam vec dobio) ali neide nikako, nekih 15kbps...uzas skinute se za 10ak sati tek.... Evo napokon se skinuo, nego pun mi je ekran artefakata!! Jel to normalno ili? Nije do graficke jer ni u jednoj drugoj igir nemam artefakte, koristim xp i forceware 163,71 WHQL. Jel i vi imate problema ili?? EDIT: evo sad opet probao i artefakata nema....ocito drka jer je beta.... Zadnje izmijenjeno od: Disco. 02.10.2007. u 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo i ja sam počeo igrati betu i podosta sam razočaran. ![]() ![]() Igra je jednostavno prezahtjevna za naše uvjete. ![]() ![]() Crysis mi se na medium vrti na nekih 14-23 FPS vani i upće ne izgelda spektakularno na medium settingsima. Sam gameplay nije ništa posebno, klasičan plagijat Battlefield sistema sa manje igrača - max 32 i par modifikacija, u biti kao Quake Wars ET. Nadao sam se nečemu stvarno dobrom i novom s obzriom na najave, ali sa svojom konfom - AMD 4200+ dual core, 2 GB Rama i Nvidia 7950gt neću se nauživati, a to je konfa koja je prije nepunu godinu koštala oko 10 000 kuna. Mala je baza igrača koji će to igrati, uglavnom zapdna Europa, SAD i poneki domaći hoštapler, pa .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ma,kaj ce mi takva igra koja je tolko zahtjevna.svi drugi proizvođači mogu napravit ljepu optimiziranu igru,ali crytek--nikad!kak moze jedan flatout2 preljepo radit na normalnom kompu?mislim da ta igra nije vrijedna toliko da sad idem na upgrade pol kompa.napokon sam si složio neki komp i sad mi to nije dosta za crysis(koči me agp jer ovi kreteni iz atija i envidije ne zele vise radit agp grafe,a s tim mislim na dx 10).ko zeli i ima love nek navali! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ha čuj , "činjenica" jest da je to za današnje pojmove low grafa, da ne pričam o 6600gt. Iznad 7600gt je 7800,7900 u gs pa gt varijanti, pa 1950gt grafe. To je danas neki medium. Danas je high end nešto što ne želim spominjati ![]() Ako je netko ušao u sustav gejmanja, morao je biti spreman na trošenje ogromne količine novaca. Naravno, govorim o tome da se prate novije igrice. Dal je pametno to, svatko neka sa svojom savjesti to raščisti ![]() Ja znam što ću, polagano....
![]() |
#240 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Krajzis? Ne. |
|
![]() |
![]() |
|
|