|
![]() |
#211 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
http://img120.imageshack.us/img120/2579/1963628uj6.jpg
![]() |
![]() |
#212 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma nek propusti yebeni euro, samo nek ponovno zaigra, bilo nakon 6 mj, 10 mj, godinu dana, al nek ponovno zaigra. Btw, odmah sam se sjetio Van Bastena i njegovog problema sa zglobom. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Super Moderators
|
Izgleda da je otvoreni lom.
![]() |
#214 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Gledam jos uvijek uzivo i ne mogu vjerovati kaj se dogodilo . skoro 10min je bio prekid dok su ga odnijeli , ovog divljaka treba u zatvor za ovakav prekrsaj , mislim inace engleska boljka su suci i neadekvatno kaznjavanje grubosti , jos se sjecam kad su skoro 'ubili' cecha ... mislim da mu je karijera pod ogromnim upitnikom sad ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa da, najvažnije je da zaigra, slažem se, ali treba se nadati da nije tako strašna ozljeda, možda samo strašno izgleda, dobro nisam stručan, treba sačekati yewdya ili nekog doktora da prokomentira... ak je didulica mogao na sud onda bi mogao i Taylor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
didulica je neopravdano isao na sud , on nije htio ![]() ovo je neoprezan start koji je izazvao jako tesku ozljedu kao sto se vidi na slici , jaaakooo dugo ga biti nece |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Super Moderators
|
![]() |
#219 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
i još se poslje čovjek čudi zašto je dobio karton.....strašno.. mislim da bi trebao dobiti zabranu igranja minimalno koliko će se eduardo oporavljati... ali ozljeda izgleda jako gadno, baš mi je žao čovjeka. želim mu da se uspješno vrati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da, puknuta kost mu može biti najbolja opcija u svemu ovom. Pitanje je kaj je od ostalog stradalo. Prvo Ronaldo nahebe ko žuti, sad i naš Dudu ![]()
![]() |
#222 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
preloše...fakat preloše ima sada ziher 8mj oporavka...dva mjeseca da za raste..ona lagano vježbe..pa da se malo privikne..da dobije osjecaj i tak to...znaju oni koji su trgali ruke i noge kako je to ![]() preloše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
pre,ali prehebeno strašno...jadan decko,bas mi ga je zao...predobar,posten,samozatajan i koncentriran samo na - nogomet,tuzno... inače,pogledajte kretena kako mu se smije dok dudu leži na travi s polomljenom nogom http://www.index.hr/sport/clanak/krv...du/375594.aspx ma ja bi ga bičevao do smrti
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Kad klinac od 5 godina dodje prvi put igrati nauce ga da se tako ne starta.... jeli Taylor retardiran ili je ovo namjerno napravio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ne pratim nogomet bas previse i nisam neki fanatik, al ovo je fakat previse. Pa kicmu bi mu tak strgao da mi tak strga nogu. Vanjski prelom noge. Ligamenata vise ni nema. bit ce sretan ak ce ikad vise hodat da ne sepa. Ovakve stvari se desavaju u sudarima kad te sleper pokupi, a ne u nogometu. Oporavljat ce se on dugo. Kost ko kost ce sastaviti, al ostalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A taman da ih naucim nogometnim pravilima, nabiyem ih... ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Super Moderators
|
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Euro 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Pod naletima kopita zla
|
ovo je sranje. TO JE SPORT I TO SE DOGAĐA! Može biti da je kriva procjena! Kao da Filipović nekog pošalje na groblje sa nogom i odmah peticija da se bana sa terena. Pa reko ljudi moji događa se..ja sam siguran da čovjek nije namjerno uklizao i strgao nogu! Ja ovo kao bivši sportaš odbijam potpisati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
Prema zadnjim informacijama koje sam pročitao na portalu 24 sata, Dudu je operiran i osjeća se dobro, te se oporavlja. Nepotvrđene informacije govore da bi se mogao vratiti za 6 mjeseci ako bude sve u redu. Također na portalu stoji da navijači traže doživotnu zabranu igranja za Taylora, a pokrenuta je i internetska peticija za to.
![]() |
#236 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#238 |
Super Moderators
|
"...dok je strateg Birminghama Alex McLeish branio svog igrača. Martin je poptuno utučen, a pouzdano znam da nije namjerno išao tako grubo na Eduarda. Čak mi je priznao da je mislio da nije ni došlo do kontakta" Je, ziher...start ravno na nogu pa je siroče mislio da nije ni bilo kontakta...
![]() |
#239 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#240 |
Super Moderators
|