|
![]() |
#211 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#212 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
ovaj odnapred je bio tamo, a onda sam napred izbušio rupu pa ga prebacio napred, i od tada je u planu i 2. za iza, negjde od 2006. i nkak da se ostvari e da, sad se sjećam zašto, buči ko avion, jel se može prek onog žutog kablića kaj ukopčam u komp za ventove softverski kontrolirat brzina vrtnje? izbačen je jedan usb bracket, drugi je još nutra, i jedan fire wire je izbačen, izbačena su 2 diska koji povlače za sobom i kabel, a bracketi se koriste rjetko, ali kad mi dođe neko sa mp3 plejerom onda mi jako treba, jer me podosta živcira iza gurat, a tu mi je pri ruci, zašarafljen na policu koja drži komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium moderator
|
Žuti kablić ti služi da možeš vidjeti broj okretaja, a ploča smanjuje napon crvenoj žici ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium moderator
|
Softverski - SpeedFan, hardverski - potenciometrom.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
kad pricamo o gadnom kucistu
Ak ovo nije dobro onda neznam kaj je...take a look ![]() http://www.max-save.org/images/700120289396IMG_0001.jpg Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 25.08.2007. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
da...to sam i htio
da profesionalno... ultra turbo Stanje je ovakvo...2-3 sata sam pokusavao u jadno , lose i nevrijedno kuciste ugurat ATI r 9800 sa Zalmanom(ogromnim), i kad sam uspio....rezultat je ovo sto vidite.... ....imao sam premalo stekera tako da sam mogao spojit samo 2 HARDA, GRAFU, 1 BEZVEZNI hladnjak i to je to...imam jedan DVD-RW i jedan CD-RW...moram sutra do HG spota skocit i ubost par komada.... Gle..ja sam tezi neznalac, tako da se cudim kako sam uopce uspio spojit ati 9800 na maticnu sis ak75, u malom kucistu sa glupim... Do prije 2 tjedna komp je bio : GF mx440SE- 2 tjedna kasnije - ATI radeon 9800xt, Zalman 40 gb HDD - 160 GB HDD 256 spectek 2100 ddr - 2x512 kingmax superram pc3200 mis s kuglicom - neki Trust za 50 kn cd citac-(samo cd) - CD-RW,DVD-RW dial up-56k - ADSL http://www.max-save.org/images/5462725uuuuuuuuuuu.JPG http://www.max-save.org/images/825251rzj.JPG Popio pivu...kreno kupit onu novu GF 8800 gtx...i doso doma kad ono GF mx440 ![]() http://www.max-save.org/images/9794007t5eior68.JPG Edit by mod: Nisam ti bezveze maknuo direktnu sliku. Prouči pravila pa ćeš vidjet da je max. 50kb (koliko god slika bilo), sve ostalo u thumbove ili linkove Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 25.08.2007. u 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
aime kolo prasine ![]() ![]() eto vidis kaj ti se dogodi dok pijes karlovacko... da si pil pana ili zuju 100% bi ti dali 8800 gtx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Prečupavi mod
|
Kaj graficka je na pivi? ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Prečupavi mod
|
Nego zasto ti na ovoj slici jedan ventilator puse van, a drugi u kuciste? Bar mi se tako cini sa slike ![]() Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Torrent freek
|
Ova kombinacija coolera je ludilo ![]() ![]() Okreni oba da ispuhuju, ako uopće imaš potrebu za 2. IMHO, dosta je jedan, al valjda ti najbolje znaš ![]()
![]() |
#228 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da okreni ga da ispuhuje... Btw kolko vidim imaš Mercury case... ![]() BTW2 - ostalima ovi ventovi se NE poništavaju, nemaju smisla ovako "složeni" ali se ne poništavaju jer stvaraju protok unutar casea, baz obzira na to kakv on bio...
![]() |
#229 | |
Silent member
|
Citiraj:
![]() Na toj sliki ima tolko kablov da nitko nije skuzil da ovaj nije ukljucen... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ah tu spad ai moje kuciste sta reci |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
bolje nemogu :(
mislim da i moj case tu spada...pa krenimo od pocetka... ![]() zasad uredno, sve osim onog papirica iza prednja stranica...sve maknuto osim kabli za paljenje, restart i usb ![]() bočna stranica, improvizirani air-duct ![]() ![]() radi svoj posao, temp proca su 2 celzijusa niže pogled sprijeda ![]() znam, kabli su s***ani, al tu ionak zrak ne cirkulira... u pozadini se vidi big typhoon spojen na air duct ![]() i pogled na kantu iznutra ![]() vidite i sami da je napajanje s***ano...s krive strane izleze kabli ![]() niže se može vidjeti grafa s acelerom s1 i ventom koji visi na njoj... nije mi se dalo vise imat one silikone s tim zalmanovim ventom pa sam ju samo objesil ![]() vent je gore samo zato jer mi se vrm prevec grije pa nemrem prek ljeta pasivno drzati i da...tam gde treba biti floppy mi je hard ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Silent member
|
J*bote pa di ti drzis case... ![]() ![]()
![]() |
#238 |
Premium
|
My sytem cooled with two big ebm as 113 fans
Hehe spremite vi svoja govanca od ventilatora jer dolazi nešto što se s pravom zove ventilator. 1.Izvana da vidite malo ![]() Normalno kučište skinuo sam masku vidjet ćete zašto a produžni i ovaj kabel koji ide untra sad ću otkriti 2.Iznutra ![]() Da pojasnimo imam stock cooler na amd ahtlon xp 1.2 i kad bi overclock temp bi se dizale oko 65.Dobro kažem.Našo ja od starog dva ventilatora kaže on od velikih server uzmi ja uzeo i stavio.Jedan kao što vidite hladi grafu .Bez venta nemožeš staviti ruku na grafu (nije clockana) a ovako ugasim komp i ventilatore stavim ruku na garfu a ona hladna kao da komp nije ni radio.Drugi puše po hardu i po procu.Moj seagate je obično oko 48 stupnjeva bio idle bio load a sad je idle 28 load 32 max.Proc bez ventilatoraidle 60 load 65-68 tako nešto a sa ventilatorima idle 48 load 54.Tako da je moj cijeli komp hladan.Buke ima imam dva mlazna motora ali ne smetaju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Auu, na zadnjoj slici se pravo lijepo vidi koliko naslaga prašine ima cooler na procesoru, skini vent, pa to malo ispuši ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Avocado
|
|
|
Oglas
|
|