|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Jesi ti gledao utakmicu? Ako se izostave neredi i naguravanje Dinamo je ipak imao više od igre. Neznam zašto vi hajdukovci odjednom mislite da je Hajduk vrhunska ekipa koja će razbiti Dinamo. Zbog poraza od Arsenala? Ili ovog od Auxerre-a? To su ipak kruške i jabuke, evropski nogomet je debelo iznad hrvatskog i sve ostalo je iluzija. Hajdukovci mili, stanite na loptu, ne živite u zabludi jer se iz toga obično izrodi ono što se događalo u derbiju - prostačka šora i nekulturni ispadi unaprijed nabrijanih umišljenih nogometnih veličina.
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
evo jedne "analize" suđenja: http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=314284 a evo i "highlightsa": http://www.youtube.com/watch?v=8XFKgReafxY&NR Zadnje izmijenjeno od: Mailman. 03.10.2006. u 17:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Šibenik vodi 1:0, skoro je bilo i 2:0 ![]()
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Bio sam ja ovaj vikend u puli,i mogu reći ništa posebno od igre Rijeke,a navijanje 1.pol dosta loše,a u drugom malo bolje i to je to.Skupilo se oko 200-250 Riječana,... I mogu reć još jednu stvar,naša murja stvarno pretjeruje...: cheers2 : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
|
Opet razočaranje na kantridi,sve još može proć,ali ovaj 3. gol,stvarno...Ja neznam šta će bit do kraja sezone,ali ne miriše na dobro.Ali to je ***eni mentalitet,čim nešto uspijemo odma rasprodat igrače koji valjaju i onda qurac... Ali eto iduće kolo nam dolazi Cibalija i valjda imamo neike šanse.Valjda nećemo biti ti koji su izgubili od njih.A i ako da,Kladionice će opet profitirat,znam 20 - tak ljudi koji su stavili na Rijeku tek tako da im malo povisi dobitak i spušili (koef. 1,35),a ni ulozi nisu bili sitni,još sam malo vidio uplate po kladionici,katastrofa.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Bas kata-strofa. Uf, kako bi ih sve u postaju, pendrecima po kicmi kao u Jugi. Pa da vidimo opet. ![]() A dva jarana se nasla dovikivati sa prozora "njih tucite". Djiberluk. ![]()
![]() |
![]() |
#222 | |
Premium
|
Citiraj:
A.C.A.B. : finger : : finger : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Super Moderators
|
Ubuduće žal za bivšim državom možete izražavati tu: http://www.slobodnajugoslavija.com/ A ne na PCE forumu. Pogotovo neću takva sranja tolerirati starijim forumašima koji znaju pravila.
![]() |
#226 | |
Premium
|
Citiraj:
SADAŠNJOST: hello2 : : hello2 : A sada,sutra je novo kolo hr.kupa,e sad ( nemojte me zbog ovog popljuvat )Stvarno neznam ko sa kim igra,osim Rijeke koja gostuje u sigetu kod ˝Crnih˝. Bit će teška tekma,ali kako stvari idu bojim se najgoreg.Ali nikad ne reci nikad. Eh koji bi smijeh bio da je pokojni Spajić živ slušat komentare nakon tekme na tv-u.Gledo sam par filmića o njegovim komentarima nakon utakmica...e moj rođo: cheers2 : cheers2 No dobro,ako neko zna ostale parove neka posta,i naravno vaše pretpostavke o pobijedi/porazu...znate šta oću reć. Živili: cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Super Moderators
|
Danas: Slaven Belupo - Hrvace 4:2 Zagreb - Kamen Ingrad 5:3 (1:1, jedanaesterci 4:2) Cibalia - Vukovar '91 2:0 Hajduk - Belišće 5:2 (produžeci) (Jelavić 9', Vučko 90', Munhoz 97', Blatnjak 98', Bušić 110'/Brezovec 11', Kolarić 14') Inter - Osijek 3:1. Sutra: Konavljanin Segesta Dinamo Šibenik Hrvatski dragovoljac Rijeka Cijela tablica kupa: http://www.sportnet.hr/index.aspx?pa...t&C=23&n=4&l=7
![]() |
#228 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Premium
|
Citiraj:
E to je to: cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#234 |
Premium
|
Rijeka se nekako izvukla,pa šta još ovi iz dragovoljca pamte onu 2002??Al su zabrijali za to... Bojsi istaknuli dobru poruku na Šibeniku,svaka čast |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
|
JA nisam vidio tekmu,pa neću ni komentirat,pošto sam radio frend me iz zagreba svako tolko izvještavo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
E Dinamo, Dinamo... Mlako, jadno, pada se u formi. Gdi je više taj Chago. "Stručna" uprava nikako ne može shvatiti da je Dinamo tanak na zadnjem veznom. Fali nam Makelele.
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Dinamu fali malo više skromnosti i puno više strpljenja,u kombinaciji s zdravim razumom...Čim nešto ne štima odmah se pljune milijun eura na novog igrača,da ne pričam tračeve o smjeni Kuže-a koji je po meni odličan trener,zašto?Jer je Dinamo ispao od Arsenala i Auxerra,a te dvije ekipe su 3 koplja iznad Dinama,prvenstveno po radu i disciplini...I sad Maminjo dovodi Štimca,neznam jeli taj čovjek svjestan koliko je glup... Tako ja gledam na Dinamo,po igračima momčad je bomba koju apsolutno nitko nije sposoban aktivirat...Mislim da bi strana škola nogometa,strani trener doveo to u red... Što se Makelelea tiče,ako vam je on potreban da razbite Rijeku,Hajduk...tko vam treba za Auxere? ![]()
![]() |
#240 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Stimac i Mamic osnivaju kozorcij Zeznimo jos i ostalo kaj ima u hr. nogometu , kad ionako skoro svi igraci su njihovi . ako stimac dodje - ne bu dobro , prosjek gledatelja bude manji nego na derbiju Tekstilac-Maksimir(ovo je iz postovanja jer cesto odem na taj derbi) . Inace tekma u srijedu nije bila bas za gledati , osim za intervencije Zilica i Loncarica , ostalo bas i nije za pamcenje osim Bracunove frizure i obleke - style by N.Ciganovic . a i ovo je dobro za znati : http://www.index.hr/sport/clanak/redir/331609.aspx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|