|
![]() |
#211 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() i btw-sad sam skužila da mi je cijelo vrijeme prikazivao onaj cover sa strane...samo sam trebla malo povećati prozor foobara ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Valjda ce developer(i) PanelsUI-a poraditi na tome (koliko sam vidio to je i FofR zamolio) jer se ni meni ne sviđaju te nekompatibilnosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
... ![]() ...
![]() |
![]() |
#215 |
*
|
tnx na odgovoru crni Imao sam vec instaliran winamp plugin, no ponovo sam ga instalirao preko CDArta za svaki slucaj. I upalim prvi album - sve u redu, sejva tocno onako kako sam mu rekao. Kod drugog isto sve u redu, kod treceg vec nije nego po starom. Shvatio sam da su ovi koji ne rade u FLAC formatu (a to je velika vecina kod mene), pa me zanima da li tebi radi normalno za FLAC i Ape formate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
The Geek Wants Out
|
nisam do sad išao za tim jer sam ionako tražio samo po artist tagu i ručno odabirao cover ali sad sam baš pogledao i stvarno za mp3ce uredno traži artist - album a za flac samo artist... Trebaš samo u emulatoru promijeniti format string u : Citiraj:
![]() |
![]() |
#217 | |
*
|
Citiraj:
![]() Sad cemo vidjeti kako se snalazi sa egzoticinijim albumima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
The Geek Wants Out
|
šteta što je ograničen samo na amazon ali bar ima opciju za browse google ... ![]()
![]() |
#219 |
*
|
Da, da je barem ubaceno jos par stranica. Sad sam malo isprobavao i stvarno nalazi skoro sve, kad bi barem amazon povecao velicinu svojih covera sa 300*300 na 400*400. Evo bas gledam sad koliko memorije jede - 36 mb dok prikazuje cover i info o pjesmi. Nije bas ni tako malo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#222 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sorry, Morph, nisam bila pri kompu, ionak si dobio detaljniji odgovor ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
The Geek Wants Out
|
![]() |
#224 | |
*
|
Mogao bi ga podijeliti sa nama, staviti ga na deviant ![]() Citiraj:
![]() ![]() http://chron.visiondesigns.de/foobar...oo_winamp_spam Inace poprilicno dobar popis komponenti http://www.fooblog2000.com/components/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
The Geek Wants Out
|
![]() |
#226 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
The Geek Wants Out
|
![]() |
#229 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
*
|
Evo update, bilo je podosta događanja oko foobara u zadnje vrijeme. Prvo cu navesti neke najvaznije novosti, a onda ontopic - izgled mog foobara. Izasla je verzija foobara 0.9.4.3. Novi PaenlsUI (0.10.0) sa dosta razlika u odnosu na stari (prvenstveno oko sorting/grouping opcija). Malo sam poceo proucavati i playlist tree panel (i Ladybug je pitala za njega nedavno ako se ne varam). Uglavnom stvar je poprilicno komplicirana, ali ujedno i genijalna. Zadajete kriterije prema kojima foobar sastavlja playliste. Pa tako je moguce npr. zadati mu da slozi playlistu od sat vremena random muzike. I nije bas nesto na prvi pogled... ![]() Ali moguce je recimo zadati da slozi playlistu Dylanovih pjesama izmedju '60 i '70, dugackih izmedju 3 i 6 minuta, kojima ste dodijelili rating veci od 3 i koje ste svirali vise od 5 puta. Poprilicno slozen kriterij i nepotreban, ali cisto kao prezentacija mogućnosti... E sad malo je to komplicirano za izvesti, pa evo par dobrih linkova za pomoc http://www.fooblog2000.com/2007-04/p...or-the-ocd-guy http://wiki.bowron.us/index.php/Play...a_.col_file.3F http://wiki.bowron.us/index.php/Example_Queries http://www.hydrogenaudio.org/forums/...pic=29435&st=0 E sad izgled mog foobara, pojavilo se u drugom topicu o foobaru pitanje o tome kopira li foobar izgledom Itunes. Ovo su trenutni setupi koje imam, mijenjam ih doslovce u 2 klika, bez ikakvih dodatnih podesavanja. Stavit cu linkove na mjesta gdje se mogu skinuti, procitajte dobro tu stranicu/topic i prilozene upute ako zelite upotrebljavati neki od setupa. Foo blue & black, by dawxxx666 ![]() ![]() ![]() ![]() Brumal ![]() Case VS ![]() ![]() ![]() Ima jos, ostatak slijedi malo kasnije... Zadnje izmijenjeno od: morph. 03.05.2007. u 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
*
|
...nastavak Wraithdu ![]() Twitter by carmenm ![]() Br3tt... Scaled config for PanelsUI - mozda ne toliko atraktivan izgledom, ali setup koji ima jako puno opcija i izvrsno osmisljen, dolazi u bijeloj i crnoj boji ![]() ![]() ![]() ![]() S lijeva na desno, obicni playlist prikaz, mini player, splitscreen,, now playing ![]() ![]() Bijela verzija, obicni playlist i mini foobar |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
*
|
Novi FofR (0.7), upute ![]() ![]() ![]() ![]() Mini mode, now playing (uocite iznad covera spectrum anaylser i traku koja se pomice kako ide pyesma), playlist, full mode... Inace po defaultu koristi vec spomenuti playlist tree u browse panelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
Jesu to defaultne postavke? Ja imam problem sa prikazivanjem artist slika, tj. zelim to iskljuciti, jer mi se ispod slike albuma uvijek natovari onaj noartist.png kao ovdje: http://marvin.kset.org/~mtosic/foobar.JPG Btw. jel se u konfiguraciji po defualtu u playlist modu prikazuje album art ili si to nesto prckao..vidim da je jako slicno brumalu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
E, ok. Prvo, hvala Morphu na izvještavanju o updateovima. Sad o mojim problemima. Prvo. Kolko god prčkao ne mogu promijeniti ovaj font. Hoću ga smanjiti, ali ne uspijevam. Ostale fontove sam više-manje uspješno zamijenio, ali ovaj me prca. Drugo. Ista stvar koju je pitao Messiah. Prije, dok sam koristio onaj gsm_flv.pui izgled (malo starija slika) mali coveri su se uredno prikazivali u playlist panelu. I onda su misterijozno nestali ![]() Ne sjećam se da li sam ja nešto zmrdao ili to novija verzija tog gsm_flv cfga nije imala uključeno po defaultu, ali sad ih više nemam.. A ja to hoću ![]() Ako odaberem Toggle SCPL opciju (za kaj mislim da bi moglo biti to) dogodi se ovo. U biti, imam još milijun pitanja, ali budem još malo probao sam razmrdati ovaj config do kraja pa se onda vratim plačući ![]() Npr lyrics panel, micanje playlist panela, pa čemu uopće služi onaj browse gumb etc... ![]() edit: messiah da bi maknuo taj noartist.png napravi ovo: klik na onaj kotačić skroz dolje desno (ono open configuration menu) sa strelicama lijevo i desno odskrolaj dok ne vidiš ovakve opcije Dolje desno možeš primjetiti crvenim slovima napisan next. Tak bude i tebi vjerojatno pisalo previous na lijevoj strani. Klikaš po tome dok ne dođeš do početne stranice. Tamo imaš prvu opciju u prvom stupcu (možeš ju vidjeti i na sshotu) - Artist Images. To odcheckaj i više se ona slika ne bi trebala prikazivati
KAJ Zadnje izmijenjeno od: Domi. 04.05.2007. u 07:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | ||||
*
|
Nisam imao vremena bas, pa odgovaram tek sad... Citiraj:
Objasnio je Domi kako iskljuciti artist images. Sto se tice prikazivanja album arta u playlisti ako su pathevi do covera dobri (ne)prikazivanje covera mozes odrediti tako da kliknes na kruzic/zupcanik dolje desno i onda saltas lijevo/desno dok ne naidjes na tu opciju. Citiraj:
E sad ovo sto ti se dogodi kod FofRa je prikaz namijenjen singlicama. Evo sto kaze FofR za taj problem: Citiraj:
Edit >> i ukljucim folder za sort i group... Sto se fonta tice - desni klik na traku gdje su Playlist/Browse/Nowplaying i odes na settings. Sad si u Global Configuration Meniju (tj. dijelu koda koji se tako zove). Trazis ovaj dio: Citiraj:
I jos za browse - tamo ti je playlist tree ali mozes u opcijama (klik na zupcanik pa saltas) namjestiti da bude i explorer tree... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj browse je neupotrebljiv jer zabloka na par sekundi svaki put kad krenem na njega, a baš imam Playlist Tree Panel... Tih par sekundi su noćna mora za nekoga na kompu, zato koristim samo tipku S koja otvori Music Library u obliku Album Lista i viola ![]() ![]() Morph, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | ||
*
|
Citiraj:
Problem je koliko sam shvatio u playlist treeu, odnosno njegovoj kompatibilnosti sa panels suceljem. Iz FofRovog Faqa: Citiraj:
Uzivajte! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
@morph Vezano uz onaj nowplaying font... U ovom dijelu koda koji si mi ti quoteao nigdje nije određena veličina fonta. Jučer sam se prcao s tim i pokušavao skužiti kak da to promijenim i danas ujutro sam skužio. Pomogao mi je tvoj post s rmb klikom i odabirom opcije settings (nisam se uopće sjetio da i tako mogu editirati cfg file ![]() Uglavnom, evo rješenja u slučaju da je još nekome u onakvom tab prikazu now playing font prevelik: (btw, koristim staru sliku budući da sam trenutno na modemu pa mi se baš neda opet vaditi shot i uploadati ga ![]() http://www.imagesforme.com/images/6762foobar1.JPG Desni klik unutar zaokruženog dijela. Klik na settings Zatim, treba pronaći ovaj dio koda Citiraj:
![]() Sad da se vratim na Browse dio. Meni se u tom dijelu ne ispisuje apsolutno ništa koju god ja opciju odabrao ![]() Nekaj mi je očito zbananirano. Ali nvm. I da, hvala na pomoći oko onih "playlist covera", sad se lijepo prikazuju.
![]() |
![]() |
#240 |
*
|
nisam ni skuzio da hoces velicinu promijeniti, ja sam shavtio da treba promijeniti vrstu fonta (inace prvo sam gledao na tom zaokruzenom dijelu iz tvog SS-a)...malo sam u strci ovih dana pa niti ne stignem bas sve kako treba procitati sto se tice browsea, ako ti nista ne prikazuje trebas dll playlist tree panel, a ako ga neces koristiti mozesu onim opcijama koje ti se otvaraju klikom na zupcanik namjestiti da ti prikazuje nesto drugo, a ne playlist tree |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|