|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Danas sam i ja instaliro to čudo od igrice ![]() Grafički dio odličan, na mojoj konfi sve max do kraja i leti...to mi se svidjelo... Igra je stvarno super ali način borbe me jako iznenadio, inače stalno igram gothic serijale i naviko sam na ono, ovo mi je totalno čudno i morat ču se priviknut......i kamera nije za pohvalu ali naviknut ču se kad budem više igrao i kad si to još naštelam.... sad gledam ovo u vezi duel-a i izgleda odličpno, barem meni...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
|
Ipak neće tako skoro
CD Projekt RED announces that the release of The Witcher: Enhanced Edition has been delayed. The delay can be attributed to the company’s goal of making The Witcher: Enhanced Edition as close to a flawless product as possible. CD Projekt RED is dedicated to a simultaneous worldwide launch, and is taking the extra time to polish each language version to meet the high standards of the global games market. The exact date of the premiere of the Enhanced Edition will be announced in the upcoming days. CD Projekt RED decided to edit some language versions to meet the highest standards. Work continues on the English version, in which a significant amount of dialogue is being re-recorded and over 5000 lines of the script were rewritten, as well as the German version, in which the translation is being improved and many characters are receiving new voice-overs. The Witcher: Enhanced Edition will be free of the majority of criticisms noted by fans and media in the original version of the game. The enhancements cover two major areas: removing technical issues (loading times will be reduced by 80%, stability of the game on various operating systems will be improved, and numerous improvements will be made to enhance fighting precision) and the aforementioned changes in language versions. Additionally, the product will ship to retail in a value-packed bundle that includes all language versions on a single master disc, the D’jinni Adventure Editor and two official adventures, the official soundtrack, an album of music inspired by The Witcher, a game guide, a map of The Witcher’s world and more. All of the enhancements will be available as a free download to existing game owners. The exact date of the premiere of the Enhanced Edition will be announced in the upcoming days. |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
sjećam se kad sam je igrao i prešao.Rekem dijelo..nema šta.Nikad u životu nisam volio rpg-ove ali ovo kad sam odigrao..nešto presavršeno od priče radnje..igrivost je na samoj maximali.Tako mi drago da je proglašena najboljim rpg-om 2007 godine.Totalno je zaslužila! |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Eto, Enhanced Edition je vani ( u retailu i kao download), navali narode http://www.thewitcher.com/intro.asp
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
za one koji su ga odigrali...kakav je to rpg? lej ima previše borbe? ili je tipa baldurs gate gdje ima više priče i manje borbe? ne preferiram kad ima previše borbe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Yippi-kai-yey ![]() Još nisam ni ovaj prešao, poslao ga na hlađenje, u nedoumici sam - opljačkati banku sa onim drugim Witcherom ili pomoči ljudima da se riješe pljačkaša ![]()
![]() |
#219 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
samo za info: izašao je "The Witcher Enhanced Edition", dakle poboljšana verzija sa boljom grafikom, sa svim starim i novim misijama, bržim učitavanjem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Neznam vise sta raditi sa ovom igrom...ona "obicna" verzija nije htjela raditi, odnosno rusila se na identicnom mjestu svaki put...nakon jedne video scene bio samo crni ekran...cuje se ingame zvuk, al crni ekran...i moram restartat. Probao sam onda i sa patchevima svima koji su bili, i poceo igru uvijek ispocetka za svaki slucaj i uvijek bil isti problem na tocno istom mjestu...tak da prema tome nije neki random problem zbog drivera i graficke, ili nakon određenog vremena igranja i sl...jer bi onda barem negdje drugdje bio problem...ak nist drugo, par minuta prije ili kasnije, a ne bas uvijek na istom mjestu... Pa sam onda odustao od toga i odlucio cekati Enhanced Edition...znaci imam sad bas tu verziju (ne patch na one obicne na tu enhanced)... I sad jos i gore...sad vec crni ekran nakon recimo 5 minuta, dok se treba obracunati sa banditima u dvorcu gore po onim stepenicama... Neznam, sa problematicnim igrama tipa stalker, crysis i slicnim, koje su bile nestabilne vecini ljudi nikad nisam imal problema...ko da mi se sad sve vraca na ovoj... Ima tko kakav savjet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja sam riješio na visti ovako problem rušenja ovdje Uglavnom zna se srušit nakon par sati igranja,ali i to je rijetko.I sad neznam,primjetio sam da dok mi je xfire upaljen da se sruši koji put,a kad je ugašen neda,pa sad neznam dal je u tome problem. Inače vrtim ga na lapu Acer aspire7730g,sve na max i igra leti.na neim mi djelovima zna malo zatrzat ali to je to uglavnom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Priču u igri oblikuje igrač tj. sve što radiš ima posljedice.Ja sam završio igru na strani Scoia'tael, sad igram ispočetka kao neutralan.Borbe ima dosta ali ne dosadi jer nije monotona za svaku bitku se treba strateški pripremit a sama borba je dosta refleksna tako da ima svega ali nije teško pohvatat jer je igra dosta logična, mislim za jednu fantasy igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ne mozes biti stalno neutralan cijelo vrijeme, jednostavno ti dodje trenutak kad se moras opredjeliti (tipa onaj podrum u banci nakon kojeg, ako npr pomognes Scoia'tael, vise ne mozes pricati s nikim iz ordera), natjeraju te da se odlucis |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
evo novi sam ovdje, pa da i ja nešto upitam igrao sam witchera na XPu na starom kompu, malo mi je štekao i sve to, sad imam novi laptop i na njemu Vistu. Sad kad sam instalirao igru sve je išlo kako Bog zapovjeda sa najvećom grafikom i sve, ali kad sam je ponovno upalio uradim load game i jednostavno mi zastane na loadingu. Komp ništa ne radi, a kad stisnem alt+F4 igra me uljudno ponudi da izađem. Da ne znate slučajno uzrok tome i možebitno rješenje ![]()
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
prosle godine sma igral obicnu verziju,dosel sam u novu vizimu i tu sam stal.. sad sam "kupil" EE i samo nastavil... treba jedno vrijeme da se sjetis price... ali kad se ufuras... nisam toliko igral fear combat a za njega sam mislil da sam se navukel.. odlicna prica... definitivno kad dojdem do kraja,krecem ispocetka.. samo neznam kak mi bu isla borba na hard... |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Zasto mislis da bi moguci nastavak bio losiji od originala? Na hardu, najtezi su prvi chapteri... no kako napredujes, postaje sve lakse Ja sam ga prvi put zavrsio na 42. a drugi na 41. levelu... max level, nisam siguran, mislim da je to 50 level, no vidio sam screenshot lika koji ima 62 level.. kako je to uspio, nemam pojma |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
|
pa zato jer nastavci vecinom zu za qrac.. osim hl2,dungeon siega,diabla...ima iznimaka ovo cudo ubrzo krecem ispocetka... kraj sam ujebo,nisam side kveste delal... ps.ajme humora,dok na katu tak deres shani da joj babi v prizemlju zbuka sa plafona pada v "zafriznu" juhu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
all you need is freeware
|
Ma nije uvijek stvar samo u kvaliteti igre, jednostavno prvi nastavak bilo čega uvijek ima ono nešto novo i neočekivano, što nastavci ne mogu ponuditi, iz jednostavnog razloga što svi očekujemo da se nastavak naslanja na original pričom, kvalitetom i slično, a to samo po sebi podrazumijeva javljanje "već viđeno" efekta.
![]() |
#236 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
|
Objavljen je trailer povodom godisnjice The Witchera i milijun prodanih primjeraka... na njemu se vidi, nove Geraltove animacije (u sumi izvodi neke akrobacije... zatim ga napadju neki divlji psi il vukovi tak nes) (druga je ingame scena borbe sa vitezom i odsjecanje njegove glave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Peachwize=mudra breskva
|
Ajmo ljudi pomagajte...dobio na poklon orginal Witcher enhanced edition..sve krasno i bajno ali imam za birat samo..češki,poljski i mađarski jezik..nekužim niš od questova.Dali postoji kakav patch,zakrpa ili šta ti ja znam..samo da mi prebaci na english.. Ako je tko našao nešto tako..bio bih mu jako zahvalan da posta link.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
all you need is freeware
|
![]() |
#240 |
Peachwize=mudra breskva
|