Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.04.2008., 20:30   #211
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2008., 22:21   #212
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Danas sam i ja instaliro to čudo od igrice
Grafički dio odličan, na mojoj konfi sve max do kraja i leti...to mi se svidjelo...
Igra je stvarno super ali način borbe me jako iznenadio, inače stalno igram gothic serijale i naviko sam na ono, ovo mi je totalno čudno i morat ču se priviknut......i kamera nije za pohvalu ali naviknut ču se kad budem više igrao i kad si to još naštelam....
sad gledam ovo u vezi duel-a i izgleda odličpno, barem meni...
Oglas

Oglas
Staro 23.04.2008., 11:25   #213
Dr. Faustus

Dr. Faustus's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ipak neće tako skoro

CD Projekt RED announces that the release of The Witcher: Enhanced Edition has been delayed. The delay can be attributed to the company’s goal of making The Witcher: Enhanced Edition as close to a flawless product as possible. CD Projekt RED is dedicated to a simultaneous worldwide launch, and is taking the extra time to polish each language version to meet the high standards of the global games market. The exact date of the premiere of the Enhanced Edition will be announced in the upcoming days.

CD Projekt RED decided to edit some language versions to meet the highest standards. Work continues on the English version, in which a significant amount of dialogue is being re-recorded and over 5000 lines of the script were rewritten, as well as the German version, in which the translation is being improved and many characters are receiving new voice-overs.

The Witcher: Enhanced Edition will be free of the majority of criticisms noted by fans and media in the original version of the game. The enhancements cover two major areas: removing technical issues (loading times will be reduced by 80%, stability of the game on various operating systems will be improved, and numerous improvements will be made to enhance fighting precision) and the aforementioned changes in language versions. Additionally, the product will ship to retail in a value-packed bundle that includes all language versions on a single master disc, the D’jinni Adventure Editor and two official adventures, the official soundtrack, an album of music inspired by The Witcher, a game guide, a map of The Witcher’s world and more. All of the enhancements will be available as a free download to existing game owners.

The exact date of the premiere of the Enhanced Edition will be announced in the upcoming days.
Dr. Faustus je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2008., 02:12   #214
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
sjećam se kad sam je igrao i prešao.Rekem dijelo..nema šta.Nikad u životu nisam volio rpg-ove ali ovo kad sam odigrao..nešto presavršeno od priče radnje..igrivost je na samoj maximali.Tako mi drago da je proglašena najboljim rpg-om 2007 godine.Totalno je zaslužila!
Gordon Freeman je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2008., 02:16   #215
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Eto, Enhanced Edition je vani ( u retailu i kao download), navali narode

http://www.thewitcher.com/intro.asp
Staro 20.09.2008., 02:30   #216
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Jippi
Valg je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2008., 12:10   #217
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
za one koji su ga odigrali...kakav je to rpg? lej ima previše borbe? ili je tipa baldurs gate gdje ima više priče i manje borbe? ne preferiram kad ima previše borbe..
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2008., 13:00   #218
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Yippi-kai-yey

Još nisam ni ovaj prešao, poslao ga na hlađenje, u nedoumici sam - opljačkati banku sa onim drugim Witcherom ili pomoči ljudima da se riješe pljačkaša
Staro 26.09.2008., 18:21   #219
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
za one koji su ga odigrali...kakav je to rpg? lej ima previše borbe? ili je tipa baldurs gate gdje ima više priče i manje borbe? ne preferiram kad ima previše borbe..
odlican balans price i borbe = vrhunski rpg.
Munjara je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2008., 23:06   #220
Conroe
Power Abuser
Moj komp

Conroe's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
samo za info: izašao je "The Witcher Enhanced Edition", dakle poboljšana verzija sa boljom grafikom, sa svim starim i novim misijama, bržim učitavanjem...
Conroe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.10.2008., 12:14   #221
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
grafika je ista i jos uvijek zatrzava na nekim dijelovima...
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2008., 10:52   #222
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Neznam vise sta raditi sa ovom igrom...ona "obicna" verzija nije htjela raditi, odnosno rusila se na identicnom mjestu svaki put...nakon jedne video scene bio samo crni ekran...cuje se ingame zvuk, al crni ekran...i moram restartat.
Probao sam onda i sa patchevima svima koji su bili, i poceo igru uvijek ispocetka za svaki slucaj i uvijek bil isti problem na tocno istom mjestu...tak da prema tome nije neki random problem zbog drivera i graficke, ili nakon određenog vremena igranja i sl...jer bi onda barem negdje drugdje bio problem...ak nist drugo, par minuta prije ili kasnije, a ne bas uvijek na istom mjestu...

Pa sam onda odustao od toga i odlucio cekati Enhanced Edition...znaci imam sad bas tu verziju (ne patch na one obicne na tu enhanced)...
I sad jos i gore...sad vec crni ekran nakon recimo 5 minuta, dok se treba obracunati sa banditima u dvorcu gore po onim stepenicama...

Neznam, sa problematicnim igrama tipa stalker, crysis i slicnim, koje su bile nestabilne vecini ljudi nikad nisam imal problema...ko da mi se sad sve vraca na ovoj...
Ima tko kakav savjet?
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2008., 03:54   #223
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova

Pa sam onda odustao od toga i odlucio cekati Enhanced Edition...znaci imam sad bas tu verziju (ne patch na one obicne na tu enhanced)...
I sad jos i gore...sad vec crni ekran nakon recimo 5 minuta, dok se treba obracunati sa banditima u dvorcu gore po onim stepenicama...

Neznam, sa problematicnim igrama tipa stalker, crysis i slicnim, koje su bile nestabilne vecini ljudi nikad nisam imal problema...ko da mi se sad sve vraca na ovoj...
Ima tko kakav savjet?

Ja sam riješio na visti ovako problem rušenja

ovdje

Uglavnom zna se srušit nakon par sati igranja,ali i to je rijetko.I sad neznam,primjetio sam da dok mi je xfire upaljen da se sruši koji put,a kad je ugašen neda,pa sad neznam dal je u tome problem.
Inače vrtim ga na lapu Acer aspire7730g,sve na max i igra leti.na neim mi djelovima zna malo zatrzat ali to je to uglavnom.
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 10:16   #224
Abon
Premium
Moj komp

Abon's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Priču u igri oblikuje igrač tj. sve što radiš ima posljedice.Ja sam završio igru na strani Scoia'tael, sad igram ispočetka kao neutralan.Borbe ima dosta ali ne dosadi jer nije monotona za svaku bitku se treba strateški pripremit a sama borba je dosta refleksna tako da ima svega ali nije teško pohvatat jer je igra dosta logična, mislim za jednu fantasy igru.
Abon je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 10:25   #225
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
ne mozes biti stalno neutralan cijelo vrijeme, jednostavno ti dodje trenutak kad se moras opredjeliti (tipa onaj podrum u banci nakon kojeg, ako npr pomognes Scoia'tael, vise ne mozes pricati s nikim iz ordera), natjeraju te da se odlucis
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 10:33   #226
Abon
Premium
Moj komp

Abon's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
http://witcher.wikia.com/wiki/Storyline

Nisam siguran ali mislim da taj quest jednostavno preskočiš
Abon je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 15:12   #227
Jimmy Page
Registered User
Moj komp

Jimmy Page's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
evo novi sam ovdje, pa da i ja nešto upitam
igrao sam witchera na XPu na starom kompu, malo mi je štekao i sve to, sad imam novi laptop i na njemu Vistu. Sad kad sam instalirao igru sve je išlo kako Bog zapovjeda sa najvećom grafikom i sve, ali kad sam je ponovno upalio uradim load game i jednostavno mi zastane na loadingu. Komp ništa ne radi, a kad stisnem alt+F4 igra me uljudno ponudi da izađem. Da ne znate slučajno uzrok tome i možebitno rješenje

ja sam momak iz proklete kućeee
Jimmy Page je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 20:08   #228
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Dali se uopče može nastaviti save od originalnog Witchera ili se mora ispočetka?
Staro 22.10.2008., 13:23   #229
PhnX
Premium
Moj komp

PhnX's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Dali se uopče može nastaviti save od originalnog Witchera ili se mora ispočetka?
prosle godine sma igral obicnu verziju,dosel sam u novu vizimu i tu sam stal.. sad sam "kupil" EE i samo nastavil... treba jedno vrijeme da se sjetis price... ali kad se ufuras... nisam toliko igral fear combat a za njega sam mislil da sam se navukel.. odlicna prica... definitivno kad dojdem do kraja,krecem ispocetka.. samo neznam kak mi bu isla borba na hard...
PhnX je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 01:28   #230
PhnX
Premium
Moj komp

PhnX's Avatar

upravo zavrsil...

samo da jos kontam kraj...

ak ovome naprave nastavak,nema sanse da bu bolji od orginala..

ps.na kojem lvl ste bili kad ste zavrsili,tj.koliko ih ima?
Staro 14.11.2008., 11:31   #231
drazac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Zasto mislis da bi moguci nastavak bio losiji od originala?
Na hardu, najtezi su prvi chapteri... no kako napredujes, postaje sve lakse
Ja sam ga prvi put zavrsio na 42. a drugi na 41. levelu... max level, nisam siguran, mislim da je to 50 level, no vidio sam screenshot lika koji ima 62 level.. kako je to uspio, nemam pojma
drazac je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 11:54   #232
PhnX
Premium
Moj komp

PhnX's Avatar

pa zato jer nastavci vecinom zu za qrac..

osim hl2,dungeon siega,diabla...ima iznimaka

ovo cudo ubrzo krecem ispocetka...

kraj sam ujebo,nisam side kveste delal...

ps.ajme humora,dok na katu tak deres shani da joj babi v prizemlju zbuka sa plafona pada v "zafriznu" juhu...
Staro 14.11.2008., 13:39   #233
mrga
all you need is freeware
Moj komp

mrga's Avatar

Ma nije uvijek stvar samo u kvaliteti igre, jednostavno prvi nastavak bilo čega uvijek ima ono nešto novo i neočekivano, što nastavci ne mogu ponuditi, iz jednostavnog razloga što svi očekujemo da se nastavak naslanja na original pričom, kvalitetom i slično, a to samo po sebi podrazumijeva javljanje "već viđeno" efekta.
Staro 14.11.2008., 15:07   #234
drazac
Premium
Moj komp

Ako izdaju nastavak, gdje grafika, gameplay i atmosfera ostane ista, a dodaju samo nove questove i novu pricu.. ja bih i dalje bio odusevljen jer igra je jednostavno toliko dobra...
Staro 14.11.2008., 15:09   #235
mrga
all you need is freeware
Moj komp

mrga's Avatar

Ma i ja isto, al jednostavno nećeš imati onaj osjećaj prvog puta
Staro 14.11.2008., 17:20   #236
PhnX
Premium
Moj komp

PhnX's Avatar

Citiraj:
Autor mrga Pregled postova
Ma i ja isto, al jednostavno nećeš imati onaj osjećaj prvog puta

tek sam se zbudil,mislil sam da sam zalutal u teen sekciju forum,hr-a

negde sam videl navodni trailer za nastavak, ali prije bi rakel da netko zajebava... gerald i plasma gunovi?
Staro 14.11.2008., 19:28   #237
drazac
Premium
Moj komp

Objavljen je trailer povodom godisnjice The Witchera i milijun prodanih primjeraka... na njemu se vidi, nove Geraltove animacije (u sumi izvodi neke akrobacije... zatim ga napadju neki divlji psi il vukovi tak nes) (druga je ingame scena borbe sa vitezom i odsjecanje njegove glave ).. ujedno se i vide neki isjeci nove igre na kojoj se navodno radi (neka pucacina)... al za sada nema informacija o njoj
Staro 21.11.2008., 10:35   #238
Micko
Peachwize=mudra breskva
Moj komp

Micko's Avatar

Ajmo ljudi pomagajte...dobio na poklon orginal Witcher enhanced edition..sve krasno i bajno ali imam za birat samo..češki,poljski i mađarski jezik..nekužim niš od questova.Dali postoji kakav patch,zakrpa ili šta ti ja znam..samo da mi prebaci na english..

Ako je tko našao nešto tako..bio bih mu jako zahvalan da posta link..
Micko je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2008., 10:36   #239
mrga
all you need is freeware
Moj komp

mrga's Avatar

Staro 21.11.2008., 11:43   #240
Micko
Peachwize=mudra breskva
Moj komp

Micko's Avatar