|
![]() |
#211 | |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Samo bi nam sad (nakon utakmice) bilo pametnije da tvrdimo kako se NITKO a pogotovo ovi iz skupine ne mogu nosit s Brazilom - iz prostog razloga da se ne bi stvarno zaigrali i na Brazilu zarađivali bodove za drugi krug! Dakle, Brazil je nepobjediv! (barem do drugog kruga, a ovo se zove diplomacija:clap: )
![]() |
![]() |
#212 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Moram priznati da su me večeras naši iznenadili sa dobrom igrom ipak sam malo podcijenio naše dečke.Ali kad ja stavim lovu na njih uvijek izgube.Ili obrnuto. Ništa,karat ćemo im majku u finalu: DualWiel Iz mojih usa u božije uši ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Tako da je trud i zalaganje pojedinih za svaku pohvalu. : cheers2 Brazilci se jesu nesmetano dodavali, ali bas i nisu imali previse prolazaka do nas kako sam ocekivao. Lijepu su ih stopali. A daleko od toga da su Brazilci igrali lose, vec smo mi igrali tako da oni nisu stvarali sanse kako su oni racunali i kako smo ih i navikli gledati. Srna je igrao kao baba, ali nema niti on bas uvijek the dan. Cak i sa ovakvom igrom izgledamo bolje od dosta vec vidjenih reprezentacija na prvenstvu. Pogledajte Francuze - umisljeni nonici. ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Udaram Ljude Za Pare
|
To govori i samo jedna stvar. Brazil je sve rokao sa 20-30Metara jer nisu imali ideju kako probiti dalje.: baad : Svaka čast ali mene brinu više slijedeće utakmice,Brazil me uopće nije brinuo,nego naši uvijek kad trebaju pobijediti protiv slabih,izgube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
svaka cast nasima ....odlicno su parirali mojem pivu...tj brazilu....bez zaj******** svaka im cast trebalo je biti nerjeseno ali sta je tu je ...idemo dalje i u drugo kolo....Volm hrvatsku srce moje kuca za .................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ma sad sredimo Japan koji još plače za izgubljenom šansom protiv Australije, a Australija je sljedeća na redu. A zatim (opet) sredimo Talijane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
stvarno mi je zao nasih bas svi su se borili al ipak najvise mi je zao nike kovaca, kad on nemoze onda nitko nemoze al dobro sad samo da naguzimo japance e da pospremili smo ronalda i zubu u mali dep nista nisu mogli edit: samo da podsjetim kod sviranja himne stvarno svaka cast nasim navijacima ono kaj su oni napravili je nevideno |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Uh na spomen himne na početku i zadnjih deset minuta navijanja sav se naježim. Prestrašno,evo opet sam se naježio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#223 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
evo ga http://rapidshare.de/files/22994606/...rt_2_.avi.html najezim se svaki put kad gledam je*em ti prokletu maturu i skolu sve nek ide u tri p*cke ma*erine da nije skole mogao sam bit tamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Novinar: Istina, izgubili ste ali ste se borili kao lav... Ivanišević: A ja bi rađe da san igra ka tovar i pobidia nego ka lav a izgubia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
ČLAN FKTa
|
LOLCHINA ![]() Pa dobro tako se samo kaže, ali trud je nepobitan, a neki nisu baš ni fizički najspremniji, khm, khm ![]() A apsolutno se slažem sa Visageom da možemo svakoga dobit i od svakoga izgubit, sad samo da dobro pristupe ovim dvima utakmicama šta dolaze i nema brige. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cico je plakao. (Ili su okice bile staklene od gemišta) Odlična igra naših. Imamo obranu za pet. Kranjčar je kriv za gol. Niko Kovač je nama mater, ćaća, srce, mozak. J***e Emerson. Zašto nije ubacija Modrića pri kraju, kad već Olić nije trća ? Grrrrrrrr Jarun je gorio. Šteta za rezu, trebali smo remizirati.... (Znam da nije ni igrao, niti je igdje u planovima, ali: Buljat I looove you) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | ||
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
citajte malo bolje ljudi , stavio sam link http://rapidshare.de/files/22994606/...rt_2_.avi.html Citiraj:
ono su klasa extra , kak to en vidite. ja sam gledo na ovom SPu sve tekme brijem. jucer ovo kaj smo mi i brazil poikazali , ja bila najcvrsca i najzanimljivija igra. a brazil najbolja momčad.. prihvacam da se neko ne slaze samnom , al onda reci ko je po vam afavorit bas me zanima. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
Kranjčar nas je uskratio za eventualnu pobjedu ili remi s Brazilom i nek se j... |
![]() |
![]() |
#234 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#235 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Niko kovac mozda propusta japan jos se nezna,sad je gotovo sta je bilo je bilo ***************es brazil,igrali su ko svako svjetsko,na pocetku ulaze lezerno i opustajuce tek kad grupu produ onda igraju to nam je bila prilika ali nema veze i taj rezultat od 0-1 mozda ce igrati ulogu zbog gol razlike tako da u svakome zlu neko dobro,nama je najbitnija ova utakmica protiv japana jer i mi i japan trebamo pobjedu tako da se mozemo vaditi s australijom u zadnjem kolu za drugo mjesto,jao ma bit ce tu svasta jos do kraja...ko zna kako ce se rasplesti ova nasa skupina ...
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 14.06.2006. u 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Malim OT; zna li netko kako se zove Pršo?? (Nije Dado) |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja cu samo reci da me ugodno iznenadila igra nasih... neki su malo losije igrali (Srna i Nikica) al sve u svemu iznad mojih ocekivanja. nadam se samo da nece ovo biti najbolja utakmica na SP, samo se bojim da nepodcijene Japan i Australce... AJMOOOO.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
Znao sam ja kako se zove samo me zanima dali zna nacija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Prijatelj iz Canade se fascinirao nasim timom te poslao mi na mail zanimljive citate : 01)--------------------------------- Brazil holds off Croatia, 1-0 Defending champs win record eighth straight From Wire Reports Originally published June 14, 2006 Croatia settled down after a scratchy start and gave Brazil all it could handle. It peppered goalkeeper Dida with several shots in the second half, including one by Dado Prso in the 51st minute that went off the Brazilian's hands. And if captain Niko Kovac hadn't left with what appeared to be a rib injury just before halftime, the outcome might have been very different. 02)----------------------------------- Alan Hansen's World Cup verdict By Alan Hansen BBC Sport football expert Croatia gave them a tough game, but like England against Paraguay, they came through with a win and that is all that matters at this early stage. I have to say that I felt Ronaldo was an absolute disgrace against Croatia and it will be interesting to see if coach Carlos Alberto Parreira is willing to drop him. 03)------------------------------------ Croatia still eyes second spot From Andrew Gray in Berlin 14jun06 Croatia also seems to have changed its style under Kranjcar. Where the star-studded team of the late 1990s was more about individualistic flair, this team is very disciplined and plays very much as a unit. In other words, not unlike Australia under Hiddink. To play the way they do successfully, the Croatians need to have indefatigable midfield players and, with Marko Babic, Jerko Leko and the captain, German-born Niko Kovac, they have ironmen. Dado Prso is the sort of lone striker who is a constant threat, and not just directly but - again, not unlike Mark Viduka - because he does so much work off the ball to set up goalscoring chances for teammates. If there was good news for the Socceroos it was that three key Croatian players - defensive standouts Robert Kovac and Igor Tudor as well as Niko Kovac - go into the game against Japan with yellow cards. "Nothing is lost yet," Niko Kovac declared afterward. "We have a realistic chance of winning against Japan and Australia. "We could be in a better position after this match, but we can still manage it because our team has a lot of quality (and) our fans are unbelievable. "We're in a strong group and it will go down to the last match." Australia need not fear Croatia but nevertheless, the Socceroos could do worse than mention in their prayers that it would be nice if he was wrong. Izvori : 1) 2) 3) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|