|
![]() |
#212 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ontopic: Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#215 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Mogu ja nešto pitat,prije svega starije,iskusnije igrače i članove foruma..zašto mene pobogu svaki put capne ovo usrano zračenje..neka mi netko objasni..još sam na početku,branim onaj otpad auta,od navale jeli..i zračim ko blesav...skužio sam,tema igre je černobil,ok sve pet,ali ne moram baš pogibati svakih 10 sekundi.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomagajte..kako izbjeći zračenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
lol. pa sta ides tamo di je radijacija bez dobrog odjela i artifekta. koliko se sican na auto otpadu nije bilo radijacije nego na onon brdu do njega
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Kad si na tom otpadu, iliti Garbage, ona brda puna otpada su uzasno radioaktivna. Ti si vrlo vjerovatno proso kroz neki jako radioaktivni dio pa si ozracen. Kod mrtvih bandita nadjes item koji ti sluzi za otklanjanje zracenja, neznam kak se item zove, al ti zgleda ko injekcija s bijelim krizenm na njoj. To uzmes i onda si otklonis radijaciju. Imas i vodku, isto tak pronadjes kod mrtvih bandita (crna flashica i pise votka), popijes jednu flasicu i nema radijacije, negativni efekt je kaj ti se malo vrti posle nje i onak ti je blurasto. Inace imas mjerac radijacije, kad cujes zvuk koji je slican skljocanju znaci da ulazis u radioaktivno podrucje, cim je taj zvuk jaci znaci da ulazis na jos jace podrucje radijacije, radije takva podrucja izbjegavaj dok bas ne moras ic kroz njih...
![]() |
#218 |
Gamer 2 the Bone
|
Ej, ja sam tek na samom početku, spasio onog Nimblea i uzeo PDA....kad odem u polja sa strane (Boar lair mission) isto me pegla radijacija...i za to moram votku ili injekciju? Gdje je mjerač radijacije? One žute brojke u donjem desnom kutu mape? Stalno se mijenjaju...
![]() |
#219 |
Premium
|
Ne one zute brojke u kutu mape su NPC koji ti se vide na mapi, znaci one zute tockice... Boar lair mission, ne sjecam se da sam tam imo radijacije, mora da si je negdi drugdi pokupil, pij votku... de ljudi Zona je vrlo opsano podrucje, em ke ima radijacije, anomalija, te sveg ostalog, pazite kud gazite ![]() enivej slusajte zvukove, kad se priblizavate radioaktivnom podrucju cujete zvuk mjeraca radijacije, a opet kad se priblizavate anomaliji cujete drugciji zvuk..
![]() |
#220 |
Gamer 2 the Bone
|
A šta je onda ono nevidljivo što titra na livadama, na početku igre...kad me to zakači ode health...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
|
Anomalije! ima ih svakakvih vrsta, ove su relativno bezopasne, imas ih i gorjih, za sad sam naiso na te kaj te samo malo fire sprashi, onda vortex, njih izbjegavaj jerbo pogines, isto tak i one elektricne, enivej izbjegavaj anomalije, dok god ti ne pise drugcije...
![]() |
#224 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
i nije vam dobro nosit atrefakte koji povecavaju radijaciju. pogotovo ako nemate odjelo... bdw, masu toga vam pise u manualu koji ste dobili uz igru (bez brige ne mislim na papirnati manual) nego na onaj u start meni-u... p.s. obozavam zvuk geigerovog mjeraca... isto kao zvuk sonara u podmornici ![]()
![]() |
#225 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Damn...ja sam baš dobil igru kad imam najviše posla (završni i još 1001 ostalih programa i testova)... Nema zamjerke osim težine igre i zahtjeva. Sad se baš mucim s onim tipovima ispod mosta-želim ih pokokati da im uzmem puškice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Gamer 2 the Bone
|
Koji to artefakti povećavaju radijaciju i čemu ih nositi? Našao sam neku jellyfish i slično...
![]() |
#227 |
Premium
|
@Problem Pa imas onu gore kucicu, s ljepim polozajem za pucat na gadove. Ugnjezdis se gore i udri, kad dodju blizu skines jednog po jednog. @Profiler Da nadjes artifacte po cijloj zoni, obicno u blizini anomalija, imas u invertoriju desno od slota gdi su ti oruzja, belt slot gdi stavljas artefakte. al ko sto je Wed reko nemoj ih nositi dok ne nabavis bolje odjelo, jer te zrace.
![]() |
#228 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel je moguće povečat veličinu nosivosti stvari ili smo osuđeni na 50kg stalno?
![]() |
#230 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#231 |
Premium
|
hehe ja sam se potrgo od smjeha kad sam cul lika prek radija da govori da su u dip shitu! Enivej, od trenutka kad cujes na radiju to, trk u skladiste, dodjes tam javis se glavom faci i onda u obranu skladista. Failo si misiju il zato kaj se nisi javil lik, il zato kaj su banditi poubijali sve stalkere tam...
![]() |
#232 |
Banned
|
Ma skužio sam,da..haha..obranio skladište,podijelio medikitove..pravi sam komred..sad vojnike po tvornici naganjam..ali likovi su nerealno totalno nabuffani..šta oni imaju 5000 armora..nikako ga skinuti..gada moram u glavu gađati..šta je je,fizika likova radi.. ![]() ![]() ![]() Vojnika ko u priči..a mi smradovi stalkeri šmajsere neke usrane imamo..oni kalašnjikove..samo me podere..kad pretrčavam.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Stavi vreću cementa na leđa pa probaj hodati-da vidiš kaj je realnost. Možeš nositi do 59.99, čim pređeš 60 štanga. thedream-još malo pa ćeš nalaziti svakakva oružja, sa njima se puno lakše ubija. ![]() bdw-F12 bi trebao biti za SS, gdje igra to sprema??? ![]()
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo, ovak. Dosao sam do onog šahta di moram unutra uc (kao ulaz u neki podrum) Zujo sam po nutra i pokokal dosta vojnika, i jednog pscyho mutanta. Pitanje, jel ima puno mutanta tu unutra, jer me zifciraju. I jel je dug taj nivo, jer bi se htio maknut iz tih tunelcica. Uzasno sam claustrophobican. ![]() Jel netko bio mozda kod reaktora? Ako se tam moze uopce doc. ![]()
![]() |
#237 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Khm..jel se može vozit vozila i letala u toj igri? Znam da je bilo govora o tome... Totalno mi sline cure kad vidim vase opise te igre... ![]()
![]() |
#238 |
Premium
|
@JC Denton mislim da ne moze. Bilo je govora prije izlaska igre da ce se moci voziti vozila, tipa Lada Niva, te jos neka, al izgleda da su odustali od toga da bi mogli zavrsiti igru i izdati je vise. Ko zna mozda u kojem patchu to izadje... mada bi mi za sad dobro doesl bicikl da ne moram tolko pjesaciti od jednog mjesta do drugog ![]()
![]() |
#239 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Da vjerovatno su to maknuli , vidio sam oklopnjake da su otvoreni ali đaba nemrem se provuci kroz taj mali otvor nit F ne pali stoga moš se slikati s vozilima. A i mape su previse kratke za vozila , a vecina je da prolazis kroz neka vrata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
zloČesta maČka
|
ja samo želim reči kako mi je S.T.A.L.K.E.R oteo dečka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|