|
![]() |
#211 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja ne bih mogao plaćati server,moji starci su skeptični prema Internetu i svemu. Zbog toga sam morao odustati od PcE Donatora ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nasao sam skin od 19.03. ali jeli on uploadan na server da se moze sa njime voziti i na serveru. jer nije pravilnog imena pa sumnjam da je moguce sa njime igrati ali probat cemo. do 20h vidimo se!!! P.S. Server ja imam na poslu moram samo vidjeti dali bi mi dozvolili da se koristim malo njime u privatne svrhe, javim se na forum u utorak sa informacijama sto je sa serverom, ako bude malo razumjevanja imat cemo server, uzdajem se u svoju moc uvjeravanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#215 |
Registered User
|
hmmmm, pogledaj si snimljene trke pa ces vidjeti putanje i treba ti nekih 200-300h vjezbe ![]() setupove mozes traziti mene, ja ih imam 4-5 razlicitih za svakakve stilove voznje ja sam na serveru, pa dodjite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
krivo ulaziš u zavoje... sejvaj si koji replay pa malo prouči mjesta kočenja i putanju ulaska u zavoj @sigor bilo bi lijepo kada bi dobili server, mislim da ne bi bio problem i dati određenu svotu gotovine svaki mjesec, recimo 20kn ako budemo imali server XFG kup se može bez problema održavati, napravimo private server sa lozinkom i samo članovi PCE tima mogu unutra, tako da nema ometanja cupa dečki u 20h vozimo, skinite novi patch, ako imate T verziju, ima svega 1.1mb javite se prije 20h meni na icq ili dyx-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledajte ovo, sto bi trebao napravit? http://img195.imageshack.us/img195/9299/wtf1gr.jpg Nece uc u igru!!!
![]() |
![]() |
#219 |
Feelin Distinctive Shit
|
Poštovani vozači LFS PCE Teama. Prva utrka je završena. Rezultati su sljedeći: (Nickove cu pisat onak kako su u igri) 1.Null (10 bodova) 2.Crash666 (8 bodova) 3.Dyno (6 bodova) 4.Sigor (4 boda) 5.HR Swarm Dude (3 boda) 6.Mali (2 boda) 7.frANZI (1 bod)(Nije završio)
Zadnje izmijenjeno od: DJ Distinctive. 03.05.2006. u 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
|
Zna li netko koliko to okupira server mislim memorijskli, cisto da znam reci kada cu traziti??? Zasto se samo jedna utrka bodovala, ajmo od iduci puta nekih 15-20 krugova sa jednim obaveznim zaustavljanjem mislim da postoji i jedan takav server. Sto mislite o tome onda bi to bilo pravedno resporedjeni bodovi pa cak bi se moglo bodovati kao i u F1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Registered User
|
PPL, dignuo sam server na jednoj masini, ime je PcE & Omikron Server, pa se probajte spojiti tu i tamo da vidim da li radi. Naravno, ako ga vidite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Registered User
|
Pozdrav, LFS vozači, a naročito starom poznaniku seqt ! ![]() Drago mi je da zvanično postoji i hrvatski LFS tim. Dedicated server je prilično nezahtevan po pitanju linka. Za DEMO server sa 11 vozača bi vam bio dovoljan link od 128kbps a sve preko toga je jako dobro. Porazgovarajte sa vašim Internet provajderima, objasnite im da bi bilo interesantno da ih promovišete i na ovaj način pa da vam podignu server bez novčane nadoknade, neće im mnogo opteretiti link. ![]() Trkamo se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium moderator
|
pozdrav ![]() Vi ste tako dobili vaš server?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | ||
Registered User
|
Pozdrav! ![]() Da pohvalim vašu večerašnju trku na našem serveru. Replays: Quali Race Citiraj:
Citiraj:
RGDS
![]() |
![]() |
#227 |
Premium moderator
|
Kao što je seqt rekao,zbilja ste dobri dečki : cheers2 Ful korektni i o.k., čak ste nam pomogli odvoziti prvu utrku našeg cup-a na vašem serveru ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium moderator
|
Spojio sam se na PcE & Omikron Server i sve radi kako treba ![]() Null i ja smo odvozili dvije-tri utrke i ovom prilikom zahvaljujem na setupu ![]() Ping je nizak, gotovo uopće nema laga
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
|
Super je i radi savrseno, THANKS |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Feelin Distinctive Shit
|
Pa jel ce taj server bit cijelo vrijeme aktivan ili...? Pozz SERT ekipi i usput THX!!!
![]() |
![]() |
#233 |
Registered User
|
Stroj se nalazi u uredu korisnika koji koriste nasu infrastrukturu za pristup internetu i stalno je upaljen. S obzirom da su oni na taj nacin donatori opreme, staviti cu i njihov link u pozdravnu poruku ![]() U zadnjih godinu dana stroj se gasio samo jedan vikend, a svakih tjedan dana ima reboot, tako da bi trebao biti konstantno on-line. Jedino ne znam sto ce se desiti prilikom reseta DSLa, to cemo veceras vidjeti hoce li se sve ispravno posloziti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
|
Bok 1. Sve pohvale za novi server radi stvarno super 2. Prijedlog za sljedecu utrku, da se ne desi da je jedna utrka samo 5 krugova i da se na osnovu toga dodjeljuju bodovi, moje misljenje je da bi se trebalo voziti barem 15-20 krugova sa definitivno 1 obaveznim zaustavljanjem u boksu, i naravno kvalifikacije. Jos jednom HVALA sert ekipi na dopustenju da odovozimo nasu prvu utrku, decki to vam nece biti zaboravljeno, novi sam clan ove ekipe ali vidim da se sastoji od pravih ljudi. Razmislite o ovim idejama. sigor |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium moderator
|
Ja sam za 15-20 krugova i kvalifikacije. Utrke bi bile zanimljivije i imali bi više vremena za ispraviti eventualne greške koje napravimo tijekom utrke. Još ne bi bilo loše kad bi bio onaj F1 sustav bodovanja, 1. dobije 10, 2. 6, itd. uglavnom onako kako su to dečki predložili kad smo odvozili prvu utrku našeg kupa ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
|
Bok bodovanje u formuli je 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1 prvih osmero dobiva bodove i po tome bi trebali djeliti bodove da se prvi ne odvoji previse i da se mora ipak koliko god bio dobar pokazati na svakoj utrci, sjecate li se Shumija sto je radio kada je bilo 10, 6,... i definitivno bi uveo odlazak u BOK to bi isto tako dalo neku draž, sta o boksu mislite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
|
Sorry naravno mislio sam na BOKS!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium moderator
|
Na 15 krugova ulazak u boks je obavezan, ne možeš se voziti na ćelavim gumama ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Feelin Distinctive Shit
|
A meni se neda tolko vozit, al dobro, kako god vi kažete...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|