|
![]() |
#211 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Po svemu sudeci ce GTA6 biti next gen. Ali, PS5 se pati sa igrama starim par godina. Elden Ring na PS5.. dobit epilepsiju. Zadnji put kad sam zapocinjao playthrough, poceo sam sa PS4 verziom. Oblivion Remastered i na performance modu pada na pedesetak FPS. Mozemo se mi vrtit u krug i kontati da li je konzola slaba ili su igre neoptimizirane, u suštini nije vise ni bitno. Ali ima more naslova koji štucaju na PS5 from day one. Zato mi nema neke logike ocekivati da je GTA6 manje zahtjevan. Bit ce dinamicka rezolucija sa lockanim 30FPS i na PS5 PRO performance modu, 60FPS i to je to. Ja sam bio spreman jos davno dati pare na PS5 PRO, ali kada sam vidio koliko je igara podrzano, i da kosta skoro 800€, uzmem onda 4070 TI Super. Fuck it.
![]() |
#212 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Jesi vidio Tsushimu npr.? Ja sam siguran da će to raditi jako dobro na PS5, ali na 30FPS-a. Kao i RDR2. Ako će pro biti otključan na više, kupujem 100%. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Premium
|
Na svim ovim trejlerima pise da je captured on PS5, ne na Pro nego na obicnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
A trailer jeste "from ps5" ali jos nismo vidjeli gameplay. Ne znam koja magija treba da se ono vrti na 60fps. A izasli su i sreenshotovi koji opet izgledaju bolesno dobro: https://rockstarintel.com/70-brand-n...ockstar-games/ Ali sto igra bolje izgleda, to je veca briga za konzole. Sa druge strane kupovina ps5pro iduce godine nema velike logike kada ce ps6 predstaviti godinu poslije.
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
|
A jebiga, mi koji smo ga prednaručili nismo za drugo ni znali, jer PC verzija nije postojala. Neigriv nije mogao biti jer se čekao 5 godina, i onda je izašao samo za PS5 na početku, tako da za drugo nismo ni znali. Ali to je konzola. Probaj Spidermana igrati na 30 i na 60 FPS-a. Do prije 5 godina, 60FPS-a nije bilo na Spidermanu pa je bio itekako igriv. Ali na prvu mislim da će biti ovako: PS5 - 30FPS-a. PS5PRO - 60-tak stabilnih. A i ne bi se čudio da nas iznenade s PS Pro enhanced verzijom samo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
U svojih 12 godina igranja na konzolama, ps3, ps4 i sad ps5 nisam dozivio da je nesto bilo neigrivo tako da mi to spada u sferu rekla je babina baba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 | |
Premium
|
Citiraj:
Onda će biti PS5 verzija i enhanced verija za PS5 pro. Taman pro uzmem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Teško da će raditi posebnu verziju igre za samo jednu konzolu. Series X nema nikakvih “posebnih” jačih verzija, nit je išta u planu. Ne vidim izlazak nove konzole u idućih godinu dana. Izaći će PS5/Xbox, a dok slažu PC verziju koja bi trebala biti grafički bolja, možda paralelno slože i eventualno verziju za novu generaciju konzola, ali tko će znati što će biti za 2-3 godine.
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
stigne li se razvod realizirati do izlaska igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Premium
|
Citiraj:
Nigdje nema 60. Kak kažu u HŽ: "Imam još 3 tjedna starog bolovanja". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
|
76 milijuna pregleda na jubito Ziher ide rekord sa ovom kad izađe, milijarda za manje od 3 dana kak je bilo sa GTA 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#232 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
FPS nije službeno otključan od Rockstara jer bi onda ekipa iz PS-a mogla sama pustiti setting unutar igre, ali ne može dok to Rockstar ne omogući. https://www.gfinityesports.com/artic...fps-on-console
![]() |
![]() |
#233 | |
Premium
|
Citiraj:
Jer dobio sam dojam da pričamo o 60FPS-a, ne o otključanom FPS-u. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.05.2025. u 12:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Mirko, a ne Harry
|
https://www.youtube.com/watch?v=E7dcGh3TGiA Oko 55 ide, barem na početku igre. Vjerujem da ima dijelova gdje ide i nazad do 30, ali sigurno je bolje iskustvo nego sa zakucanih 30. Na PS5 ide zakucano na 60FPS-a i stvarno odlično radi.
![]() |
#235 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
|
Kaj ocekujete oko cijene? 100€? ☺️ Day one kupovina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Mirko, a ne Harry
|
Mudro su čekali s cijenom jer je većina u zadnjih par mjeseci digla cijene (Nintendo, Xbox) i kad jedan Nintendo može naplatiti svoju igru 90€ zašto oni ne bi mogli GTA 6 100€ ili više. Da su prije svih ovih povećanja oni prvi digli cijenu svi bi ih popljuvali, ali ovako kad su svi drugi prvi povećali pa oni samo slijedili neće biti toliko pljuvanja.
![]() |
#240 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Kupio, igrao i prešao svaki GTA za PC osim remastera pa naravno da uzimam i ovaj. Pada preorder čim bude za PC. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|