|
![]() |
#211 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Preporuka sportske cipele, tenisice
Kako momi neces tenisice koje mozes vidjeti svaki dan, i onda kupis 20 pari nike-ica koje se vidaju svaki dan.🤪 P.s. Etnies ? https://eu.etnies.com/collections/me...e-ls-green-gum Zadnje izmijenjeno od: devaa. 24.06.2024. u 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
U potrazi sam za malo ozbiljnijim cipelama za hodanje. Zadnje koje sam koristio a da su mi bile prihvatljivo dobre su Salomon X Ultra 3. Potrajale su dosta dobro, na kraju je đon jednostavno cedio. GTX Leather odozgo bi potrajao još godinama. Nakon njih sam nabavio Salomon X Ultra 4 i to je takvo sranje da je to bio solidan novac bačen u vjetar. Na salomon sam za ubuduće stavio X preko svih modela. Testirao sam ovih dana dobivene rabljene ali ne uništene Hoka (Arahi 5, ne znam ništa o njihovim modelima) za svoje hodačke potrebe, ali to je za mene katastrofa. Premekan mi je đon, nula podrške za luk a ispred su mi debelo preuske. Toliko mi je nabilo prste da sam jedan dio puta radije bos odradio ![]() Inače me kod pronalaženja adekvatne obuće muči relativno široko stopalo koje se izgleda nakon duljeg nošenja birkenstock sandala dodatno opustilo i naviklo na tvrđu podlogu. Luk se popravio i to ide na bolje. Ali problem s nalaženjem adekvatne zimske obuće ide na gore. Čini mi se da mi je možda došlo vrijeme da nabavim Red wing Iron Rangers koje se naširoko preporučuju kao prva stepenica na putu prema ozbiljnim cipelama koje su u stanju trajati duži niz godina, uz povremenu zamjenu potplata. Moje generalne potrebe su: stabilne cipele za hodanje koje se mogu nabaviti u "široj" varijanti i koje mogu izdržati 1500 km miješanih puteva godišnje bez da se pretvore u govno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Altra M LONE PEAK 8 North Face Altamesa 500 Offtrail GORE-TEX | The North Face Hoka Speedgoat 5 Sve su mi izdrzale priko 800 km ali u trail trcanju blato,kisa,kamenjar.. hoka spdgoat5 najvise 1040km. Takoder su mi dosta modela nabijale prste pa odavna uzimam pola broja vece i u stopalu sta sire i sad sta najgore mi davat vako preporuku jer ako meni pase ne znaci da ce tebi ovisi i o kilazi i jos drugih miljun stvari,naravno najbolje ako mozes negdje probat ili narucis ne pase pa vratis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Takodjer koristim Altru M Lone Peak 8. Odlične i super grip, za trail ih koristim, evo vec 3 godine. Siroko stopalo imam i jednostavno ne mogu nahvaliti ugodu koristenja. Definitivno ih isprobaj, neces požaliti. Sve Altra imaju siroke prste, tako da nadji neke sa tvrdjim đonom o udaraj.
![]() |
#215 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Zena je presla na Altru jer su je godinama razne tenisice ubijale zbog uskog dijela oko prstiju. Kaze da se preporodila tako da i ja sebi gledam uzeti nesto njihovo nakon sto godina Adidasa i Salomona. Salomon ima mekan djon, meni na asfaltu ne traje ni par godina.
![]() |
![]() |
#216 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ajde bas cu zeni preporucit da pogleda altru. Zbog opisa posla puno hoda, 20-30k steps/day, pa je do sad bila u svemu i svacemu, zadnju godinu u hookas ali isto se zali na uski i neudobni toe box. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Kamo san ljubomoran kad cujen ovo samo par godina ,meni brate mili ne izdrze godinu dana nema sanse bas gledam po aplikaciji za trcanje sve spomenute max 9 miseci hoka spd5 sta je izdrzala :[ Hoka zinal najgore oko 430 km popucale izbjegavat. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad kazem par godina mislim na dvije zime koristenja za odlazak na posao i nazad i tu i tamo vikend izlete - djon je bio tako negdje na pola. Salomon XA Pro 3D, kupljene 2017. i u mint stanju. Djon je danas dosao do plastike pa se malo teze spustati po mokrome. Nedaj boze nagaziti na saht - nizbrdo ![]()
![]() |
![]() |
#219 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
https://therunhub.ie/products/shoes-xa-pro-3d-v8-reef-f Dok XT Backbone Prime GTX (2019) koju je još tvrđa ali drži toplinu nego XA PRO 3D. Za snijeg može proći, može do -7 podnošljivo. https://www.sportdeal24.de/Salomon-X...k-lemon-40-2-3
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2018
|
Meni je osobno Salomon XA Pro 3D gtx bila ok tenisica ali za moj položaj stopala i kičice brzo sam ih se rješio…urezivao mi se taj dio u kičicu…uzeo sam Salomon Thunderspeed i prezadovoljan sam za hodanje/trčanje po suhom i polusuhom…odličan grip, udobne …za kišu Mammut Ducan Boa High GTX… jako dobra visoka tenisica sa odličnim gripom…za prvo nošenje odrađen hike po teškom terenu od 20km bez ikakvih posljedica….moja preporuka Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jel postoji mogućnost kupovine sa https://www.adidas.com/us i dostavom u HR?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|