|
![]() |
#212 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šta mjeri AUX senzor? Varira mi od 13-14 do 30-ak °C.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Sigurno si ga dobro postavio? Vazno ja da ti visi kraj sonic towera bude okrenut prema stražnoj strani kučišta, te ga spusti kad digneš kučište u uspravan položaj, onda sjeda kak treba, meni je temperatura 34idle, 37 load. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
|
Evo da se i ja ukljucim. 1. Napajanje - Delta, imam iskustva s njim prilično se grije, a samo 350W. Imao sam Chiefa 420W ni pola se nije grijao. (Brine me Seasonic 500W hladan ko špricer). 2. Čudim se raspravi o protokolu PPPOE winXPSP2 ga imaju i sve radi po difoltu. 3. Driver mrežne kartice MOŽDA nije ispravno instaliran i meni se to dešavalo ali kad se pravilno instalira sve radi. 4. Savjet: nemojte koristiti nikakve cedeje od T-coma. Napravite novu konekciju ručno, Atha je dao upute, ništa lakše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
koji viši kraj? pa jednak je svugdje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
|
ne znam dali sam na pravom mijestu, ako ne nek netko pomjeri, ali kako loadati novi bios preko usb sticka...( razlog - nemam flopi ) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
EMP moderator
|
A zašt bi se patio s tim kad možeš flešat iz Windowsa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Premium
|
Citiraj:
dali ima kakav step by step koji se moze primjeniti za ovu asrokicu ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
http://asrock.com/support/Windows2.html
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
|
hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ova ploca izgleda da ima problema sa agp-om . Naime , testirao sam 6600gt u 05 i dobio 692 marka . Probao sam sto varijanti - maknem agp driver od ulija i driver od grafe , pa onda nanovo agp uli pa 81.98 driver i onda cak uopce nece nista u 3d-u , samo sve nesto crno blica . a kad ne stavim agp od ulija , nego samo za grafu , onda prvi put kad upalim komp digne windowse pa plavi ekran smrti , pa onda restart pa ih digne opet i javi da je nesto instalirano pa trazi restar . onda radi , ali daje onih 692 u 05 . ima tko jos kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Moderator
|
Citiraj:
-AGP Aperture Size: ostavite na 128 Mb. -AGP Data Rate = 8x (ako imate 8x karticu) -AGP Fast Write = enabled -Primary Graphic Adapter = AGP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() meni radi super grafa na AGP, s ovom pločom i procom sam dobio 1000 bodova više u 3dmark01 - točnije 16200 ![]() pretpostavljam da si napravio čisti install windoza kad si stavljao drivere i mjenjao grafu? odnosno, kad si ploču mijenjao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Hejter
|
Nisam mislio generalno , nego na moju da ima problema . Agp mi je po defaultu na 64 , ali stavio sam 128 . fast write on i agp8x , primarno agp . nasao sam nekakvu privremeno rjesenje , maknuo nvidia driver , i onda stavio neki stariji driver 71.xx uz vec postojeci uli agp driver i sad bar vrti 3d . kad sam tek sve slozio stavio sam naknadno agp driver i sljakalo je sve - davala je 3200 u 05 na 520/1100 a prije tjedan dana na Bartonu i nf2 je davala 3600 . zato sam i krenuo sa ovom zamjenom kad sam vidio da bi bilo dobro prvo uli pa tek onda nvidia . Ploca je bespredmetno - najbolja ploca za 939 po principu ulozeno/dobiveno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da li mi netko moze reci jeli moguce zašit CM Hyper 6+ hladnjak na ovu plocu?! Pretpostavljam da ima rupe jer koliko sam procitao uspjesno je moguce montirati TT SonicTower! Ovaj takoder posjeduje backplate ali nisam siguran da li je to moguce radi njegove velicine...hoce li smetat okolnim kondenzatorima i drugim komponentama ili NB mozda?!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Hejter
|
Ja sam na kraju rijesio sve sa starijim driverima je sve islo bez problema , u 05 je davala 3500 tako da stima . a sad me uveseljava Rade 9000 profesionalac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
imam problem: ploča mi ne prepoznaje pržu i čitač, prža je master i tako su stavljeni i na kabelu i jumperima (proba sam i cable select mode, ništa). jel se dogodilo kome to?
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
EMP moderator
|
Imam i ja problem: zašto ploča neće bootat s USB memory sticka iako je dotični bootabilan??? Uopće ga ne prepoznaje pod removable devices. :confused:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Cuj meni ti na mojoj ploci (nije asrokica, al ajde) isto ne prepoznaje bootabilni USB pod removable devices, al ga prepoznaje kao Hard ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|