|
![]() |
#212 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Još jedan podsjetnik. Donijeh jednom na Žderonje domaće skuhano pivo da dečki probaju pa sam očekivao i da će stari podravski škrtica Amdejac donijeti svoje, ali niš. Istina, počastil me je obilno kod njega doma i bilo je super.
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Vidio sam pljugu punjenu sa sušenom kamilicom i zelenim čajem, vidio sam i palaćinku sa korom banane i paprom, ali pljugu sa čilijem...that's a first. ![]() Nego, jel netko može opisati tu čili pljugu, jel čemu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zivot mi pred ocima prosao ![]() Ali ok razer se nagutao octa, a tada sam se toliko nasmijao sa superom da su mi suze pol sata isle. Hahaha a kasnije chili zlica s razerom. Aj mi sad nesto stavi- vice razer dok mase sa zlicom koju sam premazao papricicom. Pet sekundi kasnije - zasto je ovo tako ljuto? Iiii evo opet suze od cerenja. Hahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
driver
|
Ili smo svi skupa ostarjeli ( dobro, ja ponajviše ) ili smo izgubili volju za dobrom 3ajebancijom no, valjalo bi svakako nešto ponovo organizirati te kooptirati mlađe snage da se priuče... Pa valjda se u ovom gradu može pronaći neka rupa s dobrim roštiljem koja nudi neku prostoriju za separatno druženje. Bijah nedavno u Saću ( https://sacezagreb.wordpress.com/jelovnik/ ) i bilo je sasvim ok. Plata s mješanim je sasvim ok pa neka netko izvidi, proba i dojavi kak mu se dopada.
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 21.02.2017. u 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() i onda - puf pant, što je baba zaljutila vajngulaš (ako se dobro sjećam)... ne evo mi sad osmjeha na licu kad se sjetim te MOST EPIC scene ![]() octa se nagutao fajn, to je već postalo standard... pa bogte sjećam se jednom da nije ni skužio da smo mu našodrali u tanjur hektolitar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A šlepanje Buljinog auta pjan, padanje sa barskih stolica na afteru u Routeu? ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Costa javiii seeeee, čoek je dolazio na ždere sa bajkom iz zeline. ![]() Sad sam se sjetio kad je netko novi došao i vidi slobodno mjesto pored mene i veli, e super ak je slobodno ja bum tu, ti si mršav pa nećeš puno pojest... Obmana ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 | |
driver
|
Citiraj:
![]() Pa bolje sam prošel kraj Jeltza i Amdejca koji su imali progutanu dječju loptu na mjestu trbuha... ![]()
![]() |
![]() |
#224 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
driver
|
Evo još malo fotki s Žderonja održanih kod Bake 4.3.2005. godine. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 21.02.2017. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Te mlađi punoljetnik Jelc ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ajd, nemojte se više sramotit ! Trebate ko svaka stranka raditi na pomlatku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
driver
|
![]() |
#237 |
Premium
|
A deca, gdje ste bili kad su Isus, masni i killer frljili 3,3V sa OCZ Boosterom na onaj moj 256mb Corsair DDR3200 sa BH5 čipovima pokušavajući dobiti 260 MHz FSB sa 2-2-2-5 latencijama... na kraju je Isus uspio izvući 2-2-2-8 na 260 FSB. fun note: koliko se sjećam, masni je imao na autu ZG 2225-BH rege. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
|
E, ne spominji mi Core. Kupio Preslera i Asus P5WD2-E, kad dolazi masni sa pričom kako Conroe ide kao gluha svinja. A ja napola lud kad sam skužio da na tu matičnu ne ide Conroe, ne zbog čipseta nego zbog power modula. Ništa, pregrizao i kupio P5W DH i 6600...koja je to bila dobra kombinacija... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Cijene su ok. Da je pojesti samo cevape i podruziti se malo - nista vise ni ne treba. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|